خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترایفل انبه و تمشک

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3721


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
ترایفل انبه و تمشک
[تصویر:  20140805114007_trifle-pudding-with-mango..._11_25.jpg]

مواد لازم :
کیک
انبه و تمشک
ژله تمشک
خامه فرم گرفته
آب انبه

طرز تهیه :
لایه اول : کیک را به شکل مکعب های کوچک برش زده و ته ظرف می ریزیم و کمی آب انبه به آن اضافه می کنیم ( تا جایی که کیکها خیس شوند) .
لایه دوم : انبه های مکعبی برش زده را اضافه می کنیم . بهتر است برش کیک و انبه بصورتی باشد که ترتیب قرارگیری آنها از خارج ظرف قابل مشاهده باشد .
لایه سوم : خامه را اضافه کنید .
لایه چهارم : ژله تمشک ( ژله را از قبل آماده کرده و پس از سرد شدن به مواد اضافه می کنیم ) را اضافه کنید .
به همین ترتیب لایه های بعدی را اضافه کرده و روی دسر را با انبه و تمشک تزئین کنید . دسر را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای vidia
۱۴-۵-۱۳۹۳, ۱۰:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, niloofar00, shamim_13, گلسان, یکتا20, حسنا, مهرناز مامانی, خواهر McQueen, ایران دخت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد