خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترایفل انبه و تمشک

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 3,730


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
ترایفل انبه و تمشک
[عکس: 20140805114007_trifle-pudding-with-mango..._11_25.jpg]

مواد لازم :
کیک
انبه و تمشک
ژله تمشک
خامه فرم گرفته
آب انبه

طرز تهیه :
لایه اول : کیک را به شکل مکعب های کوچک برش زده و ته ظرف می ریزیم و کمی آب انبه به آن اضافه می کنیم ( تا جایی که کیکها خیس شوند) .
لایه دوم : انبه های مکعبی برش زده را اضافه می کنیم . بهتر است برش کیک و انبه بصورتی باشد که ترتیب قرارگیری آنها از خارج ظرف قابل مشاهده باشد .
لایه سوم : خامه را اضافه کنید .
لایه چهارم : ژله تمشک ( ژله را از قبل آماده کرده و پس از سرد شدن به مواد اضافه می کنیم ) را اضافه کنید .
به همین ترتیب لایه های بعدی را اضافه کرده و روی دسر را با انبه و تمشک تزئین کنید . دسر را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
05-08-2014, 10:42 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد