تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترحلوا
#1
مواد لازم :
آرد برنج یا گندم یا پیمانه
خرما :یک پیمانه
زعفران :یک دوم پیمانه
شکر:یک فنجان
دارچین :یک قاشق سوپخوری
مغزیجات(گردو،بادام،پسته و....)
آب :مقدار لازم
پودر زیره:یک قاشق چای خوری
کره یا روغن بومی:2پیمانه

ابتدا آرد برنج یا گندم را تف می دهیم تا رنگش طلایی شود،کره یا روغن محلی را به آن اضافه میکنیم ،و سپس مغزیجات و دارچین و پودر زیره را که حتما باید مغزیجات ساییده شده باشد را به آن اضافه میکنیم.زعفران را با آب دم می کنیم و به مواد اضافه میکنیم .تا مواد باهم پخته شوند .هسته خرما را جدا و آنها را له می کنیم و به مواد می افزاییم .در انتها شکر را برای شیرینی بیشتر می افزاییم .یادتون نره که آب رو کم نریزید تا مواد خوب باهم پخته شوند.
این نوع حلوارو هم میشه بدون آرد طبخ کرد و مخصوص خانمهایی که تازه زایمان کرده اند می باشد .این نوع حلوا طبع گرم دارد و برای نومادران بعداز زایمان و برای دختران در دوران عادت ماهیانه بسیار مناسب می باشد. پیشنهاد میکنم صد درصد طبخ کنید ..[/size] حتما بعد از طبخ نظر بزاریا خوشحال میشم ..
پاسخ }
#2
تر حلوا :
مواد لازم:
ارد برنج:45 گرم
ارد شیرینی:120گرم
کره:60 گرم
روغن مایع:1 پیمانه سر خالی
اب:5/2 پیمانه
زعفران ابگرفته:4/1 پیمانه
شکر:نصف پیمانه
بیدمشک:4/1 پیمانه
گلاب:4/1 پیمانه
پودر هل ساییده شده:1 ق م سر صاف
خلال پسته و بادام برای تزیئن
طرز تهییه:
اب و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده و با فاصله بهم میزنیم تا شکر و اب کمی بجوشد سپس زعفران اب گرفته .گلاب و بید مشک را اضافه نموده هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا عطر گلاب و بید مشک و زعفران از بین نرود.در یک ماهی تابه لبه بلند کره و روغن مایع را ریخته با حرارت ملایم میگذاریم کره گرم و مقداری اب شود سپس ارد شیرینی را ریخته بهم میزنیم تا مقداری سرخ شود بعد ارد برنج نرم را اضافه و با قاشق چوبی با بقیه بهم میزنیم تا پس از چند دقیقه سرخ شده و به رنگ طلایی غلیظ شود.پودر هل را اضافه میکنیم و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.شربت که کمی خنک شده ارام در مواد اضافه و هم میزنیم تا مخلوط شوند.در صورت خیلی شل بودن دوباره روی حرارت میگذاریم و مرتب به هم میزنیم.در صورت سفت بودن میتوان کمی اب جوش به مواد افزود و یا شربت را بیشتر درست کرد و در صورت لزوم از ان استفاده کرد.تر حلوا از حلوا کمی شلتر است.بهتر است پس از تهییه قابلمه ترحلوا را 1 ربع روی بخار کتری دم گذاشته سپس در ظرف بکشید.Flowerysmile

من از این دستور حلوا رو درست کردم ولی چون میخواستم قالبی شه بیشتر روی حرارت گذاشتمش تا سفت تر شه.
[عکس: 20130501173524_036.jpg]

مقداریش رو هم رول کردم.
[عکس: 20130501173836_027.jpg]

دوباره درست میکنم عکسشو میزارم.Flowerysmile
پاسخ }
#3
تر حلوایی که برای سالگرد بابام درست کرده بودیم جهت احسانی
[عکس: 20130823192557_Photo0969.jpg]
این جمعه و آن جمعه فرقی ندارد
آدم شویم سه شنبه هم می آید
(توکل بر خدا) Dreamyeyesf
پاسخ }