خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترحلوا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #1
ترحلوا
مواد لازم :
آرد برنج یا گندم یا پیمانه
خرما :یک پیمانه
زعفران :یک دوم پیمانه
شکر:یک فنجان
دارچین :یک قاشق سوپخوری
مغزیجات(گردو،بادام،پسته و....)
آب :مقدار لازم
پودر زیره:یک قاشق چای خوری
کره یا روغن بومی:2پیمانه

ابتدا آرد برنج یا گندم را تف می دهیم تا رنگش طلایی شود،کره یا روغن محلی را به آن اضافه میکنیم ،و سپس مغزیجات و دارچین و پودر زیره را که حتما باید مغزیجات ساییده شده باشد را به آن اضافه میکنیم.زعفران را با آب دم می کنیم و به مواد اضافه میکنیم .تا مواد باهم پخته شوند .هسته خرما را جدا و آنها را له می کنیم و به مواد می افزاییم .در انتها شکر را برای شیرینی بیشتر می افزاییم .یادتون نره که آب رو کم نریزید تا مواد خوب باهم پخته شوند.
این نوع حلوارو هم میشه بدون آرد طبخ کرد و مخصوص خانمهایی که تازه زایمان کرده اند می باشد .این نوع حلوا طبع گرم دارد و برای نومادران بعداز زایمان و برای دختران در دوران عادت ماهیانه بسیار مناسب می باشد. پیشنهاد میکنم صد درصد طبخ کنید ..[/size] حتما بعد از طبخ نظر بزاریا خوشحال میشم ..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ عصر، توسط ریحانه20.)
۴-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ریحانه20 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, 86leila, niloofar00, زهراخانوم
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترحلوا
تر حلوا :
مواد لازم:
ارد برنج:45 گرم
ارد شیرینی:120گرم
کره:60 گرم
روغن مایع:1 پیمانه سر خالی
اب:5/2 پیمانه
زعفران ابگرفته:4/1 پیمانه
شکر:نصف پیمانه
بیدمشک:4/1 پیمانه
گلاب:4/1 پیمانه
پودر هل ساییده شده:1 ق م سر صاف
خلال پسته و بادام برای تزیئن
طرز تهییه:
اب و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده و با فاصله بهم میزنیم تا شکر و اب کمی بجوشد سپس زعفران اب گرفته .گلاب و بید مشک را اضافه نموده هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا عطر گلاب و بید مشک و زعفران از بین نرود.در یک ماهی تابه لبه بلند کره و روغن مایع را ریخته با حرارت ملایم میگذاریم کره گرم و مقداری اب شود سپس ارد شیرینی را ریخته بهم میزنیم تا مقداری سرخ شود بعد ارد برنج نرم را اضافه و با قاشق چوبی با بقیه بهم میزنیم تا پس از چند دقیقه سرخ شده و به رنگ طلایی غلیظ شود.پودر هل را اضافه میکنیم و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.شربت که کمی خنک شده ارام در مواد اضافه و هم میزنیم تا مخلوط شوند.در صورت خیلی شل بودن دوباره روی حرارت میگذاریم و مرتب به هم میزنیم.در صورت سفت بودن میتوان کمی اب جوش به مواد افزود و یا شربت را بیشتر درست کرد و در صورت لزوم از ان استفاده کرد.تر حلوا از حلوا کمی شلتر است.بهتر است پس از تهییه قابلمه ترحلوا را 1 ربع روی بخار کتری دم گذاشته سپس در ظرف بکشید.Flowerysmile

من از این دستور حلوا رو درست کردم ولی چون میخواستم قالبی شه بیشتر روی حرارت گذاشتمش تا سفت تر شه.
[تصویر:  20130501173524_036.jpg]

مقداریش رو هم رول کردم.
[تصویر:  20130501173836_027.jpg]

دوباره درست میکنم عکسشو میزارم.Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ عصر، توسط mhsa.)
۴-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, niloofar00, monamona, negin.s, زهراخانوم, mamane kiana, hhaannii
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
303
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 372


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترحلوا
تر حلوایی که برای سالگرد بابام درست کرده بودیم جهت احسانی
[تصویر:  20130823192557_Photo0969.jpg]
امضای آیسان6700
این جمعه و آن جمعه فرقی ندارد
آدم شویم سه شنبه هم می آید
(توکل بر خدا) Dreamyeyesf
۱-۶-۱۳۹۲, ۰۶:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از آیسان6700 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, loyee_15



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد