خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترحلوای شیرازی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #1
ترحلوای شیرازی


ترحلوای شیرازی
مواد لازم :
نشاسته یک پیمانه

آرد برنج یک دوم پیمانه

شیر 6 پیمانه

آب 4 پیمانه

گلاب یک پیمانه

شکر 3 پیمانه

زعفران به میزان لازم

انواع مغز برای تزئین
طرزتهیه:
نشاسته را با آب مخلوط می کنیم تا حل بشه .آرد برنج را با شیر مخلوط می کنیم هر دو مخلوط را روی هم ریخته و از صافی رد می کنیم .

بهتره که این حلوا تو ظرف تفلون یا چدن پخته بشه که به دیواره و کف نچسبه .

حرارت مناسب برای تهیه این ترحلوا حرارت کم هست چون باید خامی آرد برنج کاملا گرفته بشه .یک وقت حرارت را زیاد نکنید به این خیال که زودتر غلیظ بشه اصلا به طعمی که باید نمیرسید اگر قرار بود که زود غلیظ بشه اینقدر شیر و آب بهش اضافه نمیشد .
مخلوط نشاسته و آرد برنج و آب و شیر را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم باید توجه کنید که این ترحلوا باید مرتب به هم بخوره در غیر این صورت خیلی سریع آرد برنج و نشاسته ته قابلمه جمع میشن و حالت پختگی پیدا می کنند و می چسبند به هم پس مرتب باید به هم بخوره .

وقتی که مخلوط ما مقداری غلظت پیدا کرد شکر و گلاب را بهش اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا وقتی که کاملا غلیظ بشه .

غلظتش به این شکل هست : نه زیاد شل و نه زیاد سفت حد وسط دیدین سفیده تخم مرغ را که میزنین برای کیک بعد جای همزن روی سفیده میمونه اینجا هم وقتی جای قاشق شما تقریبا روی مواد موند دیگه حاضره .
حلوا را از روی حرارت برمیداریم مواد را نصف می کنیم نصف سفید و به نصف بقیه زعفران کاملا غلیظ اضافه می کنیم که دیگه آب نندازه .

ظرفی که برای ریختن ترحلوا استفاده میشه باید لبه دار باشه ظرف را با آب سرد خیس می کنیم بعد مواد سفید را درون اون میریزیم میتونیم مواد زرد را روی مواد سفید بریزیم یا در دو ظرف جدا ریخته بشه روش را میتونیم با پودر یا خلال پسته تزئین کنیم میذاریم بیرون یخچال تا دماش را از دست بده بعد تو یخچال گذاشته بعد از چند ساعت قابل برش زدن هست .
ابتدا با یک چاقو دور ترحلوا را از ظرف جدا می کنیم و برش میزنیم به راحتی برش میخوره و از ظرف میشه بیرون آورد .

نکته :

-اگر احیانا از این ترحلوا موقع هم زدن غافل شدید و مقداری مواد ته قابلمه جمع شد همه موادتون را در یک ظرف دیگه خالی کنید که همزن به ظرف تفلون یا چدنتون صدمه نزنه بعد با همزن های فنری اون را بزنید تا تمام گلوله هائی که توی اون بوجود اومده باز بشه و دوباره مواد را به ظرف اصلی برگردونید .

-به این مواد شیر یا آب اضافه نکنید چون دیگه نمیشه تضمین کرد که درست از آب در میاد یا نه .
اینم ترحلوای شیرازی من

[تصویر:  20120727214150_DSCF0489.jpg]

[تصویر:  20120727214228_DSCF0490.jpg]



منبع : وبلاگ ایده های زیبا ( شاپرک )
امضای پری سان61
وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ عصر، توسط sima.)
۶-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از پری سان61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #2
RE: ترحلوای شیرازی
شیر 8 پیمانه
آب 2پیمانه
نشاسته 1پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
گلاب یک پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
وانیل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
کاکایو به میزان لازم


آب رو با آرد برنج مخلوط کنید و شیر رو با نشاسته در نهایت هر دو رو ادغام کنید و از صافی رد کنید و بذارید رو شعله ملایم و دایم به هم بزنید تا گلوله ای نشه و موادتون یکدست بشه این کار خیلی زمان بره و حدود یک ساعتی طول میکشه همین که دیدن مخلوطتون داره غلیظ میشه شکر و گلاب و وانیل رو بهش اضافه کنید و مواد رو به سه دسته تقسیم کنید یکی وانیلی یکی رو زعفرون اضافه کنید و دیگری رو پودر کاکایو و باز در ظروف جداگانه به هم بزنید تا مایع خیلی غلیظی به دست بیاد
بعد از اون با توجه به رنگ بندیتون در ظروف مورد نظر بریزید و تر جلوا را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود
نوش جانYum2


اینم تر حلوای من:
[تصویر:  20120916133352_DSC00071.jpg]

[تصویر:  20120916133417_DSC00066.jpg]
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۲۶-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامی نیلو, ساینا70, مهرناز مامانی, Atefe joon, hekmati009
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
RE: ترحلوای شیرازی
همین الان پزوندمhih با 1/8 موادlaf
طاقت نیاوردم بزارم چن ساعت تو یخچال واسه همین یه کم شل و وله هنوزVahidrk
چرا هیشکی نمیپزونه خوشمزس کهDunnof
[تصویر:  20150104135532_DSC_0469.JPG]
امضای ساینا70
[تصویر:  20150713015122_sayna.jpg]
۱۴-۱۰-۱۳۹۳, ۰۱:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از ساینا70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
زریاس, اسما حسینی, فاطمه ناز, سما خانم, mozhgan57, مهرناز مامانی, mohammad reza, نسرین کوچولو, معصومه خانومی, مریم خانومی 1, Atefe joon, 1368Sheri, hekmati009, bahar2312
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
63
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 187


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: ترحلوای شیرازی
خیلی خوشمزس دوستان شما هم درس کنید
Yum2Yum2Yum2Flowerysmileدو رنگ درس کردم نمیدونم چرا رنگ زردش بیشتر شدhih

[تصویر:  20150105112247_IMG__.jpg]
امضای فاطمه ناز
[تصویر:  20140716140317_images2.jpg]
۱۵-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از فاطمه ناز به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, Akatora, mohammad reza, ساینا70, Atefe joon, elhaam, naghmeh24, 1368Sheri, hekmati009, معصومه خانومی, گل گندم61



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد