تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشه تره غذای محلی گیلان
#1
براى 6 نفر

مواد لازم

1_ سبزى _ يك كيلو: جعفرى, تره, گشنيز, نعناع , كمى اسفناج و كمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد

2_ سير _ يك و نيم بته

3_ برنج _ يك قاشق غذاخورى

4_ تخم مرغ _ 4 عدد

5_ آب نارنج يا آبغوره یا رب آلوچه _ يك فنجان(تا حدى كه ترش شود)

6_ روغن يا كره _ تقريبا 200 تا 250 گرم

7_ زردچوبه, فلفل و نمك _ به اندازه كافى

طرز تهيه

سبزى را تميز كرده و شسته, ريز خرد مىكنيم و با يك قاشق برنج شسته شده و با دو سه ليوان آب مىپزيم. بعد سير را پوست كنده و با كمى نمك با گوشت كوب له مىكنيم و با كره يا روغن و كمى زردچوبه تفت ميدهيم تا طلايى شود. وقتى كه سبزى پخت نصف از سير سرخ شده را به آن اضافه كرده و در بقيه سير كمى ديگر روغن ريخته, تخم مرغ ها را در آن شكسته و سرخ مىكنيم, تخم مرغهاى سرخ شده را همراه با نمك وفلفل و آب نارنج به سبزى اضافه كرده يكى دو جوش كه زد و خورش جا افتاد برمىداريم. آب اين خورش نبايد زياد باشد. آن را بدون سبزى خلواش هم مىتوان تهيه نمود

توضيح: در غرب گيلان و شرق مازندران مقدار كمى گوشت استخواندار(استخوان قلم) را حدود 10 دقيقه تا يك ربع در آب كم پخته و به مايع خورش اضافه مىكنند


[عکس: 20120716101114_P161111_11.31.JPG]
منبع:شمالیها
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#2
مواد لازم-برای شش نفر

۱_ سبزى _ یک کیلو: جعفرى, تره, گشنیز, نعناع , کمى اسفناج و کمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد

۲_ سیر _ یک و نیم بته

۳_ برنج _ یک قاشق غذاخورى

۴_ تخم مرغ _ ۴ عدد

۵_ آب نارنج یا آبغوره _ یک فنجان(تا حدى که ترش شود)

۶_ روغن یا کره _ تقریبا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

۷_ زردچوبه, فلفل و نمک _ به اندازه کافى

طرز تهیه

سبزى را تمیز کرده و شسته, ریز خرد میکنیم و با یک قاشق برنج شسته شده و با دو سه لیوان آب میپزیم. بعد سیر را پوست کنده و با کمى نمک با گوشت کوب له میکنیم و با کره یا روغن و کمى زردچوبه تفت میدهیم تا طلایى شود. وقتى که سبزى پخت نصف از سیر سرخ شده را به آن اضافه کرده و در بقیه سیر کمى دیگر روغن ریخته, تخم مرغ ها را در آن شکسته و سرخ میکنیم, تخم مرغهاى سرخ شده را همراه با نمک وفلفل و آب نارنج به سبزى اضافه کرده یکى دو جوش که زد و خورش جا افتاد برمیداریم. آب این خورش نباید زیاد باشد. آن را بدون سبزى خلواش هم میتوان تهیه نمود

توضیح: در غرب گیلان و شرق مازندران مقدار کمى گوشت استخواندار(استخوان قلم) را حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع در آب کم پخته و به مایع خورش اضافه میکنند


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
کاغذ سفید را هر چه قدر هم که تمیز و زیبا باشد کسی قاب نمی گیرد ، برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت




پاسخ }
#3
مامان من به جای برنج با آرد درست میکنه ولی مادر شوهرم اصلا آرد یا برنج نمی ریزه با شعله خیلی ملایم فقط سرخش میکنه اگه اسفناجش بیشتر باشه خیلی خوشمزه تر میشهFlowerysmile
[عکس: Bu3Ip4.png]
پاسخ }
#4
الی جان توی روستای سمت رشت 2مدل ترشه تره داریم یک مدل همانی که مادرشوهرت درست میکنه که بااسفناج فراوان درست میشه .وای حوس کردم تازه مدل سنتیش با چواش است که بهش میگن چواش تره .ویکم خشک هست.ومدل دیگش اونی هست که مامان شما درست میکنه .بابرنج یا ارد درست میکنن ویکم شل هست مثل یک خورشت کاملاجاافتاده وبه روغن افتاده استeat
پاسخ }
#5
اولین ترش تره خوجمزه ی من(1782)
[عکس: 20121022113255_2012-08-0412.58.27.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
Yum2

[عکس: 20121121124634_5.jpg]
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

1 (49)
پاسخ }
#7
ترش تره یه غذای سبک و خوشمزه ست Yum2
من با آرد برنج درست میکنم
[عکس: 20130613094117_220320145241.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#8
Yum2

[عکس: 20130827165515_201308277101.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#9
این بار بش رب گوجه هم زدم
بد نشد ولی مزه اصلیش بهتره به نظر منDunnof

[عکس: 20131130173557_DSC_3144.jpg]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#10
اووووووووف من میرم براش .منم که شکمووووووووووووووو.Yum2Yum2
راستی ما تو بابل یه چیز دیگه بهش میزنیم که بهش میگن (هاشکنی) و به جای ترشی بهش دونه انار ترش یا الوچه ترش ها که ریزن و تو فصلش فریز میکنیم بعدا هر وقت تره درست میکنیم میریزیم توش
.hihمن گیلانی ام و لی تو بابل زندگی میکنم
خدایا التماست میکنم همه ی دنیایت ارزانی دیگران .انکه مال من است دنیای دیگری نباشد
_________________________________________________
[عکس: 20131116165721_hussain_by_bidemajnon__ww...4-Copy.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه) mary324 2 1,821 ۰۴-۰۶-۱۳۹۴, ۰۱:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: asra73
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 652 ۰۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,919 ۱۹-۰۹-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما
  آب پیازی (غذای محلی خوزستان) kentia 2 8,690 ۱۲-۰۶-۱۳۹۲, ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: بانوی مهربانی
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 757 ۲۹-۰۸-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: یاسمین81
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 632 ۲۹-۰۸-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما