خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشه تره غذای محلی گیلان

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,046
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1987


محل سکونت : iran
ارسال: #1
ترشی تره
براى 6 نفر

مواد لازم

1_ سبزى _ يك كيلو: جعفرى, تره, گشنيز, نعناع , كمى اسفناج و كمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد

2_ سير _ يك و نيم بته

3_ برنج _ يك قاشق غذاخورى

4_ تخم مرغ _ 4 عدد

5_ آب نارنج يا آبغوره یا رب آلوچه _ يك فنجان(تا حدى كه ترش شود)

6_ روغن يا كره _ تقريبا 200 تا 250 گرم

7_ زردچوبه, فلفل و نمك _ به اندازه كافى

طرز تهيه

سبزى را تميز كرده و شسته, ريز خرد مىكنيم و با يك قاشق برنج شسته شده و با دو سه ليوان آب مىپزيم. بعد سير را پوست كنده و با كمى نمك با گوشت كوب له مىكنيم و با كره يا روغن و كمى زردچوبه تفت ميدهيم تا طلايى شود. وقتى كه سبزى پخت نصف از سير سرخ شده را به آن اضافه كرده و در بقيه سير كمى ديگر روغن ريخته, تخم مرغ ها را در آن شكسته و سرخ مىكنيم, تخم مرغهاى سرخ شده را همراه با نمك وفلفل و آب نارنج به سبزى اضافه كرده يكى دو جوش كه زد و خورش جا افتاد برمىداريم. آب اين خورش نبايد زياد باشد. آن را بدون سبزى خلواش هم مىتوان تهيه نمود

توضيح: در غرب گيلان و شرق مازندران مقدار كمى گوشت استخواندار(استخوان قلم) را حدود 10 دقيقه تا يك ربع در آب كم پخته و به مايع خورش اضافه مىكنند


[تصویر:  20120716101114_P161111_11.31.JPG]
منبع:شمالیها
امضای vor0ojak
[تصویر:  countdown.php?width=400&height=1...married in]
Created by Wedding Favors
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ صبح، توسط vor0ojak.)
۲۶-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۴۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از vor0ojak به دلیل این ارسال سپاس کرده.
فانتین, N-M, Atefe joon, sargooOool, niloofar00, خواهر McQueen, گلسان, شقایق سرخ, saeide27, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
228
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 654


محل سکونت : ساحل شمال
ارسال: #2
ترشه تره غذای محلی گیلان
مواد لازم-برای شش نفر

۱_ سبزى _ یک کیلو: جعفرى, تره, گشنیز, نعناع , کمى اسفناج و کمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد

۲_ سیر _ یک و نیم بته

۳_ برنج _ یک قاشق غذاخورى

۴_ تخم مرغ _ ۴ عدد

۵_ آب نارنج یا آبغوره _ یک فنجان(تا حدى که ترش شود)

۶_ روغن یا کره _ تقریبا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

۷_ زردچوبه, فلفل و نمک _ به اندازه کافى

طرز تهیه

سبزى را تمیز کرده و شسته, ریز خرد میکنیم و با یک قاشق برنج شسته شده و با دو سه لیوان آب میپزیم. بعد سیر را پوست کنده و با کمى نمک با گوشت کوب له میکنیم و با کره یا روغن و کمى زردچوبه تفت میدهیم تا طلایى شود. وقتى که سبزى پخت نصف از سیر سرخ شده را به آن اضافه کرده و در بقیه سیر کمى دیگر روغن ریخته, تخم مرغ ها را در آن شکسته و سرخ میکنیم, تخم مرغهاى سرخ شده را همراه با نمک وفلفل و آب نارنج به سبزى اضافه کرده یکى دو جوش که زد و خورش جا افتاد برمیداریم. آب این خورش نباید زیاد باشد. آن را بدون سبزى خلواش هم میتوان تهیه نمود

توضیح: در غرب گیلان و شرق مازندران مقدار کمى گوشت استخواندار(استخوان قلم) را حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع در آب کم پخته و به مایع خورش اضافه میکنند


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای telma
کاغذ سفید را هر چه قدر هم که تمیز و زیبا باشد کسی قاب نمی گیرد ، برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت
۲۸-۶-۱۳۹۱, ۰۲:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از telma به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
40
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 51


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشه تره غذای محلی گیلان
مامان من به جای برنج با آرد درست میکنه ولی مادر شوهرم اصلا آرد یا برنج نمی ریزه با شعله خیلی ملایم فقط سرخش میکنه اگه اسفناجش بیشتر باشه خیلی خوشمزه تر میشهFlowerysmile
امضای الی88
[تصویر:  Bu3Ip4.png]
۲۸-۶-۱۳۹۱, ۰۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از الی88 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت : 111
ارسال: #4
RE: ترشه تره غذای محلی گیلان
الی جان توی روستای سمت رشت 2مدل ترشه تره داریم یک مدل همانی که مادرشوهرت درست میکنه که بااسفناج فراوان درست میشه .وای حوس کردم تازه مدل سنتیش با چواش است که بهش میگن چواش تره .ویکم خشک هست.ومدل دیگش اونی هست که مامان شما درست میکنه .بابرنج یا ارد درست میکنن ویکم شل هست مثل یک خورشت کاملاجاافتاده وبه روغن افتاده استeat
۳۰-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از kimiamami به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #5
RE: ترشه تره غذای محلی گیلان
اولین ترش تره خوجمزه ی من(1782)
[تصویر:  20121022113255_2012-08-0412.58.27.jpg]
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۱-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 99


محل سکونت : دور از رشت
ارسال: #6
RE: ترشه تره غذای محلی گیلان
Yum2

[تصویر:  20121121124634_5.jpg]
امضای tani joOn
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

1 (49)
۱-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از tani joOn به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, niloofar00, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه) mary324 2 1,380 ۴-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ عصر
آخرین ارسال: asra73
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 586 ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,816 ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما
  آب پیازی (غذای محلی خوزستان) kentia 2 7,177 ۱۲-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: بانوی مهربانی
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 693 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ صبح
آخرین ارسال: یاسمین81
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 583 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد