خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشي بادمجان شكم پر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ترشي بادمجان شكم پر
مواد لازم :

* سیر كوبیده شده : یك فنجان
* سبزی ترشی : 5/1 كیلو
* ادویه : یك قاشق سوپخوری
* نمك : یك قاشق سوپخوری
* بادنجان قلمی كوچك : 3 كیلو
* سركه : به اندازه لازم


طرز تهیه :
سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمی سبزیهای معطر محلی است.

سبزیها را پس از پاك كردن و شستن روی یك پارچه تمیز پهن كرده و می گذاریم یك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود.
سپس آنها را خرد می كنیم. برای تهیه این ترشی از بادنجانهای كوچك استفاده می كنیم. اگر بادنجان ها خیلی ریز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیكه یك برش3 سانتیمتری در وسط بادنجان ها ایجاد كرده ایم، در سركه می جوشانیم.

به طوری كه برای هر یك كیلو، یك لیوان سركه لازم است.
ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجان ها كمی بپزد، ولی له نشود.

سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمك و ادویه را به آن اضافه می كنیم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادنجان ها را ازاین مخلوط پرمی كنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سركه می ریزیم تا سركه روی بادنجان ها را بگیرد.

در آنها را محكم می بندیم و در جای خنك نگه می داریم.


نكات تغذیه ای :
خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود.
همچنین به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یك غذای چرب احساس سنگینی كردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره كه همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.
در مصرف ترشی نباید زیاده روی كرد. همانطور كه اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی كه دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف كنند.



شب که رفتم خونه عکسش رو میگیرم ضمیمه میکنم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۹-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nehdi, ladybird68, fofoli, بی هنر, دختر شیرازی, niloofar00, پانيذم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: ترشي بادمجان شكم پر
ترشی بادمجون شکم پر
اون وسطی هم پیاز ترشیهClap


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nehdi, ladybird68, sima, بی هنر, دختر شیرازی, marzi7, دختر حوا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,061
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1256


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: ترشي بادمجان شكم پر
Wavesmile
اول بادمجونهارو با آب و نمک و یه کم سرکه پختم
بعد سبزی که من نعناع و جعفری تازه گرفتم ،خورد کردم
سیر هم خورد کردم
آب جوش گذاشتم سرد شد
توی بادمجونارو با مواد پر کردم
تو ظرفم یه لا بادمجونارو گذاشتم یه کم روشون نمک پاشیدم،بعد مخلوط سرکه و آب جوش سرد شده رو ریختم روشون تا وقتی که ظرف پر بشه
به همین سادگی یک هفته بعدش قابل خوردن هست1 (49)

[تصویر:  20130212234234_20120223192221_1.jpg]

[تصویر:  20130212234416_20120223192401_2.jpg]

[تصویر:  20130212234442_20120223192433_3.jpg]

[تصویر:  20130212234457_20120223192500_4.jpg]

[تصویر:  20130212234516_20120223192541_5.jpg]

[تصویر:  20130212234536_20120223192614_6.jpg]

[تصویر:  20130212234601_20120223192650_7.jpg]
امضای *ashena*
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ صبح، توسط sima.)
۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از *ashena* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nehdi, ladybird68, sima, مهرنوش طلا, negin.s, بی هنر, 1368Sheri, دختر شیرازی, niloofar00, marzi7, *ماهک*
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
51
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 67


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: ترشي بادمجان شكم پر
من این ترشی رو از یک سایت ترکیه ای پیدا کردم . همون بادمجان شکم پر ولی محتویات داخلش رو با فلفل کاپی ( دو رنگ قرمز و زرد ) پر میکنیم . این فلفل تو بیشتر میوه فروشی ها پیدا میشه . من خودم از هایپر استار تهیه کردم .
هم میتونید اونهارو خرد کنید داخل شکم بادمجان پر کنید هم میتوانید داخل فلفل ها رو با سبزی معطر پرکنید اونوقت به صورت درسته داخل بادمجانها جا ساز کنید.
نکته : اگه به صورت درسته استفاده میکنید حتما بجوشونید تا مزه تلخیش گرفته بشه
[تصویر:  20121209135805_getimage.jpg]
[تصویر:  20121209140554_.jpg]
امضای azaita
[تصویر:  20120709084031_.jpg]
آنچه با سخاوت بدهي، به تو باز خواهد گشت
صبح روشن از شب تاريک سر مي زند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ عصر، توسط azaita.)
۱۹-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از azaita به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, یاسی123, nehdi, مامان سارینا, ladybird68, مهرنوش طلا, گل تن, بی هنر, Atefe joon, mamane kiana
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
407
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1288


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشي بادمجان شكم پر
اینم ترشی من و مامانم hih
مواد لازم :بادمجان های کوچک
سرکه
نمک
فلفل
سیر
فلفل سبز تند
سبزهای خشک : نعناع خشک + شوید خشک+ ترخون خشک و اگه دلتون خواست ریحون خشک
تخم گشنیز + گلپر یا پودرش+ فلفل سیاه نکوبیده یا یا پودرش
خیار و هویج


[تصویر:  20130920131241_29062013009.JPG]

حالا اول بادمجانهارو خوب میشوریم و تمیز میکنیم بعد در راستای طول یه شکاف ایجاد میکنیم بعد با سرکه و نمک میجوشونیم در حدی که نه له بشه و نه خام بمونه

[تصویر:  20130920134333_29062013010.JPG]

بعد تخم گشنیز و پودر گلپر و فلفل سیاه نکوبیده و سیر و فلفل سبز وهمه رو باهم میکوبیم [/b]

[تصویر:  20130920132333_29062013011.JPG]

وبعد از کوبیدن به هویج و خیاری که از قبل رنده کریم اضافه میکنیم

[تصویر:  20130920132407_29062013012.JPG]

بعد سبزیهای خشک و اضافه میکنیم

[تصویر:  20130920132454_29062013013.JPG]

بعد از مخلوط کردن شکم بادمجانهارو با این مواد پر میکنیم

[تصویر:  20130920132652_29062013014.JPG]

[تصویر:  20130920132536_29062013015.JPG]

و با کمی فاصله ازهم توی ظرف مورد نظر میچینیم بعد سرکه رو میریزیم و کمی نمک و بعد از چند روز که سرکه و مواد خوب به خورد بادمجانها رفته نوش جان میکنیمhihYum2


[تصویر:  20130920132618_29062013018.JPG]

[تصویر:  20130920132812_29062013019.JPG]
(1782) باتشکر از مادر مهربونم
امضای بی هنر
1
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ عصر، توسط بی هنر.)
۲۹-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از بی هنر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, 1368Sheri, s.sahel15, یاریس, McQueen, Galaxy, Atefe joon, دختر شیرازی, saji68, باران جوینده, مهرناز مامانی, niloofar00, raha24, گلسان, *ماهک*, mamane kiana, دختر حوا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #6
RE: ترشي بادمجان شكم پر
ترشی بادمجان شکم پر همسری عاشقشه بادمجون از باغ مامانFlowerysmile
[تصویر:  20131002164905_IMG_5130.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۱۰-۷-۱۳۹۲, ۰۴:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, Galaxy, shamim_13, elhaam, Atefe joon, الهام پرتو, negin.s, fnzlyf, niloofar00, بی هنر, *ماهک*, دختر حوا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد