تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 2.76 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشي بادمجان شكم پر
#1
مواد لازم :

* سیر كوبیده شده : یك فنجان
* سبزی ترشی : 5/1 كیلو
* ادویه : یك قاشق سوپخوری
* نمك : یك قاشق سوپخوری
* بادنجان قلمی كوچك : 3 كیلو
* سركه : به اندازه لازم


طرز تهیه :
سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمی سبزیهای معطر محلی است.

سبزیها را پس از پاك كردن و شستن روی یك پارچه تمیز پهن كرده و می گذاریم یك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود.
سپس آنها را خرد می كنیم. برای تهیه این ترشی از بادنجانهای كوچك استفاده می كنیم. اگر بادنجان ها خیلی ریز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیكه یك برش3 سانتیمتری در وسط بادنجان ها ایجاد كرده ایم، در سركه می جوشانیم.

به طوری كه برای هر یك كیلو، یك لیوان سركه لازم است.
ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجان ها كمی بپزد، ولی له نشود.

سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمك و ادویه را به آن اضافه می كنیم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادنجان ها را ازاین مخلوط پرمی كنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سركه می ریزیم تا سركه روی بادنجان ها را بگیرد.

در آنها را محكم می بندیم و در جای خنك نگه می داریم.


نكات تغذیه ای :
خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود.
همچنین به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یك غذای چرب احساس سنگینی كردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره كه همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.
در مصرف ترشی نباید زیاده روی كرد. همانطور كه اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی كه دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف كنند.



شب که رفتم خونه عکسش رو میگیرم ضمیمه میکنم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
ترشی بادمجون شکم پر
اون وسطی هم پیاز ترشیهClap


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#3
Wavesmile
اول بادمجونهارو با آب و نمک و یه کم سرکه پختم
بعد سبزی که من نعناع و جعفری تازه گرفتم ،خورد کردم
سیر هم خورد کردم
آب جوش گذاشتم سرد شد
توی بادمجونارو با مواد پر کردم
تو ظرفم یه لا بادمجونارو گذاشتم یه کم روشون نمک پاشیدم،بعد مخلوط سرکه و آب جوش سرد شده رو ریختم روشون تا وقتی که ظرف پر بشه
به همین سادگی یک هفته بعدش قابل خوردن هست1 (49)

[عکس: 20130212234234_20120223192221_1.jpg]

[عکس: 20130212234416_20120223192401_2.jpg]

[عکس: 20130212234442_20120223192433_3.jpg]

[عکس: 20130212234457_20120223192500_4.jpg]

[عکس: 20130212234516_20120223192541_5.jpg]

[عکس: 20130212234536_20120223192614_6.jpg]

[عکس: 20130212234601_20120223192650_7.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
#4
من این ترشی رو از یک سایت ترکیه ای پیدا کردم . همون بادمجان شکم پر ولی محتویات داخلش رو با فلفل کاپی ( دو رنگ قرمز و زرد ) پر میکنیم . این فلفل تو بیشتر میوه فروشی ها پیدا میشه . من خودم از هایپر استار تهیه کردم .
هم میتونید اونهارو خرد کنید داخل شکم بادمجان پر کنید هم میتوانید داخل فلفل ها رو با سبزی معطر پرکنید اونوقت به صورت درسته داخل بادمجانها جا ساز کنید.
نکته : اگه به صورت درسته استفاده میکنید حتما بجوشونید تا مزه تلخیش گرفته بشه
[عکس: 20121209135805_getimage.jpg]
[عکس: 20121209140554_.jpg]
[عکس: 20120709084031_.jpg]
آنچه با سخاوت بدهي، به تو باز خواهد گشت
صبح روشن از شب تاريک سر مي زند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم ترشی من و مامانم hih
مواد لازم :بادمجان های کوچک
سرکه
نمک
فلفل
سیر
فلفل سبز تند
سبزهای خشک : نعناع خشک + شوید خشک+ ترخون خشک و اگه دلتون خواست ریحون خشک
تخم گشنیز + گلپر یا پودرش+ فلفل سیاه نکوبیده یا یا پودرش
خیار و هویج


[عکس: 20130920131241_29062013009.JPG]

حالا اول بادمجانهارو خوب میشوریم و تمیز میکنیم بعد در راستای طول یه شکاف ایجاد میکنیم بعد با سرکه و نمک میجوشونیم در حدی که نه له بشه و نه خام بمونه

[عکس: 20130920134333_29062013010.JPG]

بعد تخم گشنیز و پودر گلپر و فلفل سیاه نکوبیده و سیر و فلفل سبز وهمه رو باهم میکوبیم [/b]

[عکس: 20130920132333_29062013011.JPG]

وبعد از کوبیدن به هویج و خیاری که از قبل رنده کریم اضافه میکنیم

[عکس: 20130920132407_29062013012.JPG]

بعد سبزیهای خشک و اضافه میکنیم

[عکس: 20130920132454_29062013013.JPG]

بعد از مخلوط کردن شکم بادمجانهارو با این مواد پر میکنیم

[عکس: 20130920132652_29062013014.JPG]

[عکس: 20130920132536_29062013015.JPG]

و با کمی فاصله ازهم توی ظرف مورد نظر میچینیم بعد سرکه رو میریزیم و کمی نمک و بعد از چند روز که سرکه و مواد خوب به خورد بادمجانها رفته نوش جان میکنیمhihYum2


[عکس: 20130920132618_29062013018.JPG]

[عکس: 20130920132812_29062013019.JPG]
(1782) باتشکر از مادر مهربونم
1
پاسخ }
#6
ترشی بادمجان شکم پر همسری عاشقشه بادمجون از باغ مامانFlowerysmile
[عکس: 20131002164905_IMG_5130.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#7
سلام
منم ترشی بادمجان رو درست کردم
این بادمجان ها قبل پختن
[عکس: 20131007180026_IMG_3364.jpg]

بادمجان ها در حال پختنangelic
[عکس: 20131007180120_IMG_3365.jpg]

مخلوط سیر کوبیده و سبزیجات
[عکس: 20131007180601_IMG_3367.jpg]

سبزیجات اضافه شده به بادمجان ها
[عکس: 20131007180234_IMG_3369.jpg]

بادمجان ها در شیشه و سرکه روشون
[عکس: 20131007180357_Untitled.jpg]


معذرت می خام که کیفیت عکس ها بد شدن
پاسخ }
#8
شکم پر خوشمزه(1782)(1782)(1782)
[عکس: 20131029194740_Photo-0640.jpg]

[عکس: 20131029194946_Photo-0642.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اول بادمجونها برش میدم و توی سرکه میجوشونم بعد هم شکمشو با سیر و سبزی و تمر پر میکنم Yum2Yum2

[عکس: 20131104135044_DSC09527.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#10
بادمجان شکم پر من من با سرکه و اب میجوشنم بعد که پخت وسط بادمجان رو پاره میکنم و مواد که شامل سیر و نعناع هست رو داخلش میذارم خیلی خوشمزست Yum2[عکس: 20131105130927_IMG_2527.JPG]
خدایا شکرتDreamyeyesf
پاسخ }