تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشي بندري
#1
Bell 
ترشي بندري
مواد لازم:


تمرهندی یک بسته
موسیر پنجاه گرم
هویج سه عدد
خیار سه عدد
رب انار ترش یک لیوان
بادمجان متوسط سه عدد
سیر یک بوته
کرفس 3-2 شاخه
گل کلم یک کیلو
فلفل سبز ریز پنجاه گرم
سیب زمینی ترشی نیم کیلو
ادویه ترشی یک تا دو قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال پنج عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ یک لیوان
سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) یک لیوان


طرز تهیه :
- فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

- تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

- گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

- هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

- برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

- خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

- موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

- بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

- سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

- بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

- ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

- نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
ترشی بندری

مواد لازم
موسیر ۱۰۰ گرم
هویج ۶ تا ۷ عدد
بادمجان ۶ تا ۷ عدد
کرفس ۵ تا ۶ شاخه
گل کلم ۲ کیلو
سیب زمینی ترشی ۱ کیلو
کلم برگ نیم کیلو
سیر ۲ بوته
رب گوجه فرنگی ۷ تا ۸ قاشق سوپخوری
سرکه به میزان لازم
ادویه ترشی ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری
گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز پودر شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
موسیر رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
فرداش اون رو کمی نیم پز کنید و آبکش کنید.
بادمجانها رو با پوست یا بدون پوست خرد کنید و کمی با آب بپزید.
همه مواد رو ریز خرد کنید.
کمی سرکه رو با رب مخلوط کنید, کمی نمک و فلفل بزنید و با ادویه ها خوب مخلوط کنید و با هویج و گل کلم بپزید و بذارید تا خنک بشه.
باقیمانه سرکه رو باز با رب و ادویه ها و نمک و فلفل مخلوط کنید و با سیب زمینی و کرفس بذارید تا کمی بپزه و باز بذارید تا سرد بشن.
کلم برگها رو جداگانه با کمی آب بپزید و آبکش کنید.
حالا توی ظرف مورد نظر, از مخلوط همه مواد بریزید و لا به لای اون سیر له شده و نمک و فلفل بریزید و درب ظرف رو ببندید.

***نکات
*میتونید مواد رو نپزید, در اون صورت زمان بیشتری لازمه تا ترشی قابل استفاده بشه!
*میتونید به مواد رب انار یا تمر هندی هم اضافه کنید.
*میتونید به مواد سبزی معطر مثل نعنا, گشنیز, مرزه, ترخون هم اضافه کنید.
*میزان تندی این دستور باید زیاد باشه. پس اگر با تندی مشکل ندارید, ترشی رو حسابی تند کنید.
*میزان ادویه ها رو میتونید زیاد و کم کنید.
*گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز رو در آسیاب پودر کنید.
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
#3
منم یه نوع ترشی درست میکنم شبه این اماDunnof
[عکس: 20130116091656_IMG_0631.JPG]
آب گوجه فرنگی به مقدار لازم
سرکه یک لیوان
گل کلم هویج سیر فلفل تند کلم ذرت دانه شده(در صورت تمایل) و جعفری
همه را ساتوری کرده و میگذاریم تا اب اضافه آن گرفته بشه
بهد آب گوجه را 7-8 دقیقه میجوشانیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم تا دو تا جوش بزنه
بعد از خنک شدن در شیشه نگهداری میشه هر کی خورده عاشفش شده به خصوص فامیل شوشوYum2
پاسخ }
#4
[عکس: 20131030125612_hg.JPG]
سلام
یه کم ترشی مخلوط داشتیم مامان جونم امروز صبح اونا رو ریخت تو مخلوط کن بعدبا رب گوجه وفلفل قرمز طعم دارش کرد که تقریبا شده مث ترشی بندری...
بسیار خوشمزهYum2Yum2
راهی جز سقوط ندارد
برگ پاییزی...
وقتی می داند درخت
عشق برگ تازه ای در سر دارد Hanghead
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
امروز ترشی بندری درست کردمYum2Yum2Yum2Yum2 خیلی تند و خوشمزه شدهhih
تمام مواد( گل کلم--- هویچ--- سیر--- موسیر--- فلفل دلمه ایی--- لوبیا سبز.. فلفل سبز ) رو نگینی خورد کردم و ریختم تو سرکه و گذاشتم رو گاز نذاشتم بجوشه چون خراب میشه فقط در حدی که گرم شد.. بعد سرد که شد ادویه و نعنا خشک و ترخون خشک و رب گوجه بهش اضافه کردم و ریختم تو ظرفYum2

[عکس: 20131105201250_201308142252.jpg]
[عکس: 20131105201330_201308142256.jpg]
[عکس: 20131105201402_201308142263.jpg]
[عکس: i200472_www.farsv-.com-6.gif]
پاسخ }
#6
[عکس: 20131105234535_1.jpg]
[عکس: 20131105234703_20.jpg]
اين هم ترشي بندري ماكه تشكيل شده ازگل كلم هويج لوبياسبز فلفل سبزوموسير
[عکس: 20140701215947_------1.jpg]
پاسخ }
#7
این ترشی بندری من خیلی خوب شده هاYum2 کیفییت دوربینم پایینه1 (49)crying[عکس: 20131106183056_.jpg]
اگر توانایی تحسین توانایی های کسی را نداری
حق ایراد گرفتن از ضعف های کسی را هم نداری
پاسخ }
#8
عالی...توپ...محشر...همسایه پز
[عکس: 20131128132652_221220131632.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
angelicangelic
[عکس: 20131220170441_100_5216.JPG]
[عکس: 20131220170947_100_5217.JPG]
پاسخ }
#10
Wavesmile
[عکس: 20140622140133_20140621_203800_HDR.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }