خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشي فلفل

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
ترشي فلفل
[تصویر:  99959.jpg]

مواد لازم :


فلفل تند ریز ۲۵۰ گرم

گوجه فرنگی ۲ - ۳ عدد

سرکه ۴-۵ ق غ

نمک دریا ۱ ق غ

جعفری کمی

اگر خواستین کمی روغن زیتون

طرز تهیه:

۱ : فلفل ها رو شسته و خشک میکنیم .

۲ : گوجه فرنگی ها رو رنده کرده و سیر را ریز خرد میکنیم و سرکه و نمک و روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط میکنیم .

۳ : توی شیشه یک لایه فلفل و یک لایه از گوجه میریزیم و وقتی شیشه پر شد روش جعفری خرد شده میریزیم ودر شیشه رو محکم میکنیم و در جای خنک میزاریم و به مدت ۱۰ روز صبر میکنیم .

گوارای وجود

[تصویر:  99960.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۵-۱۱-۱۳۸۹, ۱۲:۱۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, پارانزیم, زینب رحیمی, NAHID.V
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: ترشي فلفل
چه جالب

ما فلفل رو میشوریم و آبش که کامل رفت میچینیم تو شیشه و شکر و نمک میریزیم و با سرکه پرش میکنیم.


یا اینکه فلفل هل رو حلقه ای خرد میکنیم و مراحل بالا رو ادامه میدیم.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۱۱-۱۳۸۹, ۱۲:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: ترشي فلفل
(۱۴-۱۲-۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ صبح)nasim88 نوشته شده توسط:  منم اينجوري مي درستم:
فلفل ها رو مي شورم،آبش كه رفت خورد ميكنم،ميريزم تو شيشه رو نمك و سركه هم ميريزم ميزارم چند روز بمونه بعدش آماده خوردن ميشهhih
گيسو جون،ميشه بگي چرا به ترشيهاتون شكر ميزنين؟؟؟

یه کم شکر میزنیمکه تیزی سرکه رو بگیره نسیم جون و اینکه ما کلا خانوادگی فشار پایینم یه کم شیرینش میکنیم که غش نکنیمhih
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
89
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 246


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشي فلفل
اینم ترشی فلفلی که من میدرستمGigglesmile


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۵-۱-۱۳۹۰, ۰۳:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از nasim88 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, پارانزیم, sima
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #5
RE: ترشي فلفل
ترشی فلفل
مواد لازم:

فلفل سبز تند
سرکه
نمک

طرز تهیه:

فلفل های تند را داخل ظرف شیشه ای میریزیم.

کمی نمک به اضافه می کنیم و سرکه را روی فلفل ها میریزیم.

در شیشه را بسته و در یخچال نگه میداریم.

بعد 10 روز تا 2 هفته ترشی آماده ی مصرف است.

نوش جان...
۹-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۴ عصر
نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #6
RE: ترشي فلفل
اینم یه دستور دیگه برای ترشی فلفل سبز:

مواد لازم:
فلفل سبز تند 500 گرم
سركه 1 ليتر
نمك به مقدار لازم
سير 1 بوته
ترخون و نعناع چند شاخه


روش تهيه:

سه ليتر آب رو با سه قاشق نمك مخلوط مي كنيم و مي جوشونيم .

آب جوشيده رو مي گذاريم سرد بشه فلفل ها رو هم مي شوريم و سه روز توي اين آب نمك مي زاريم بمونه.

بعد از سه روز فلفل ها رو آبكش مي كنيم تا آبشون گرفته بشه سير رو حبه حبه پاك مي كنيم.

نعناع و ترخون رو هم پاك مي كنيم و مي شوريم و مي گذاريم حتما آبشون بره و خيس نباشه .

ظرف مناسب شيشه اي رو در نظر مي گيريم و يك رديف فلفل در اون مي زاريم و بقيه اقلام رو يك رديف ديگه مي گذاريم به همين ترتيب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه .

بعد شيشه رو با سركه پر مي كنيم يك روز درش رو باز مي گذاريم و بعد از يك روز درش رو محكم مي بنديم و بعد از حدود پانزده روز ترشي ما آماده است.
۹-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۵ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشي فلفل كبابي loplop 0 4,199 ۱۰-۷-۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ عصر
آخرین ارسال: loplop


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد