تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 2.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشي فلفل
#1


[عکس: 99959.jpg]

مواد لازم :


فلفل تند ریز ۲۵۰ گرم

گوجه فرنگی ۲ - ۳ عدد

سرکه ۴-۵ ق غ

نمک دریا ۱ ق غ

جعفری کمی

اگر خواستین کمی روغن زیتون

طرز تهیه:

۱ : فلفل ها رو شسته و خشک میکنیم .

۲ : گوجه فرنگی ها رو رنده کرده و سیر را ریز خرد میکنیم و سرکه و نمک و روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط میکنیم .

۳ : توی شیشه یک لایه فلفل و یک لایه از گوجه میریزیم و وقتی شیشه پر شد روش جعفری خرد شده میریزیم ودر شیشه رو محکم میکنیم و در جای خنک میزاریم و به مدت ۱۰ روز صبر میکنیم .

گوارای وجود

[عکس: 99960.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
چه جالب

ما فلفل رو میشوریم و آبش که کامل رفت میچینیم تو شیشه و شکر و نمک میریزیم و با سرکه پرش میکنیم.


یا اینکه فلفل هل رو حلقه ای خرد میکنیم و مراحل بالا رو ادامه میدیم.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
(۱۴-۱۲-۱۳۸۹, ۰۸:۳۲ ق.ظ)nasim88 نوشته:  منم اينجوري مي درستم:
فلفل ها رو مي شورم،آبش كه رفت خورد ميكنم،ميريزم تو شيشه رو نمك و سركه هم ميريزم ميزارم چند روز بمونه بعدش آماده خوردن ميشهhih
گيسو جون،ميشه بگي چرا به ترشيهاتون شكر ميزنين؟؟؟

یه کم شکر میزنیمکه تیزی سرکه رو بگیره نسیم جون و اینکه ما کلا خانوادگی فشار پایینم یه کم شیرینش میکنیم که غش نکنیمhih
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
اینم ترشی فلفلی که من میدرستمGigglesmile


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
ترشی فلفل
مواد لازم:

فلفل سبز تند
سرکه
نمک

طرز تهیه:

فلفل های تند را داخل ظرف شیشه ای میریزیم.

کمی نمک به اضافه می کنیم و سرکه را روی فلفل ها میریزیم.

در شیشه را بسته و در یخچال نگه میداریم.

بعد 10 روز تا 2 هفته ترشی آماده ی مصرف است.

نوش جان...
پاسخ }
#6
اینم یه دستور دیگه برای ترشی فلفل سبز:

مواد لازم:
فلفل سبز تند 500 گرم
سركه 1 ليتر
نمك به مقدار لازم
سير 1 بوته
ترخون و نعناع چند شاخه


روش تهيه:

سه ليتر آب رو با سه قاشق نمك مخلوط مي كنيم و مي جوشونيم .

آب جوشيده رو مي گذاريم سرد بشه فلفل ها رو هم مي شوريم و سه روز توي اين آب نمك مي زاريم بمونه.

بعد از سه روز فلفل ها رو آبكش مي كنيم تا آبشون گرفته بشه سير رو حبه حبه پاك مي كنيم.

نعناع و ترخون رو هم پاك مي كنيم و مي شوريم و مي گذاريم حتما آبشون بره و خيس نباشه .

ظرف مناسب شيشه اي رو در نظر مي گيريم و يك رديف فلفل در اون مي زاريم و بقيه اقلام رو يك رديف ديگه مي گذاريم به همين ترتيب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه .

بعد شيشه رو با سركه پر مي كنيم يك روز درش رو باز مي گذاريم و بعد از يك روز درش رو محكم مي بنديم و بعد از حدود پانزده روز ترشي ما آماده است.
پاسخ }
#7
بجای فلفل سبزتند ازفلفل قرمزتنداستفاده کردمangelic
[عکس: 20121008124932_IMG_5259.JPG]
پاسخ }
#8
[عکس: 20121008131154_tor.jpg]

ترشی منم با فلفلای خوشگل موشگل شمال هستش که خواهرم اورده...من عاشق فلفل و تندی هستمCancanhih
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
ترشی فلفلم گرفته ما فلفل شیرین رو از باخجاجیغ سلماس میگیرم همراه کمی فلفل تلخ ...
فلفل هارو بعده شستن و خرد کردن همراه ساقه خرد شده کرویز و چند حبه سیر داخل ظرف پر میکنیم و نمک و سرکه میریزیم.
[عکس: 20121016134942_DSC05797.JPG]
[عکس: 20121016135710_DSC05648.JPG]
[عکس: 20121016135746_DSC05647.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#10
من فلفل های نتد را که دیگه مصرف نمیکنیم 2تا3 بار تو ابجوش شیرین میکنم بعر از اینکه آبش کاملا رفت سرکه میریزم با کمی نمک
[عکس: 20130116085813_IMG_0644.JPG]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشي فلفل كبابي loplop 0 6,087 ۱۰-۰۷-۱۳۹۲, ۰۶:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: loplop