تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 2.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشي فلفل
#31
[عکس: 20140701000057_IMG_6223.JPG]:yumi:
پاسخ }
#32
ترشی تننننننند خوشمزه خودم پز...بله اما هنوزکامل نگرفته بود
[عکس: 20141024172443_DSC_0075.JPG]
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#33
[عکس: 20141029131856_recipe.jpg]

مواد لازم

4 فنجان مخلوط فلفل های مختلف ( اعم از فلفل سبز کوچک شیرین-فلفل سبز باریک و تند-فلفل دلمه ای و...)
[عکس: 20141029132531_811.jpg][عکس: 20141029132556_Banana_Peppers.jpg][عکس: 20141029132619_ING-serranos-chiles-2_sql.jpg][عکس: 20141029132642_Bell-Peppers.jpg]

1 عدد هویج،خرد شده
نصف پیاز ، خرد شده
1 و 1/2 فنجان سرکه سفید
3 حبه سیر،خرد شده
2 ق غ نمک
1 ق غ دانه ی فلفل (اختیاری)
2 ق غ شکر


طرز تهیه

فلفل ها را حلقه ای برش بزنید.فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.(مقدار استفاده از فلفل های تند اختیاری هست و بسته به ذائقه ی شما هست)
فلفل ها ،هویج،پیاز رو توی شیشه ی ترشی بریزید.
در یک قابلمه ی کوچک،سرکه ،سیر ،نمک ،دانه فلفل و شکر را با هم مخلوط کنید.قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برای 5 دقیقه روی حرارت بجوشد.از روی حرارت برداشته و روی مخلوط فلفل ها در شیشه بریزید.
سر شیشه را گذاشته و اجازه دهید در دمای محیط سرد شود ،سپس در یخچال بگذارید.حداقل 24 ساعت باید بماند سپس سرو کنید.این ترشی تا 1 ماه در شیشه ی در بسته و در یخچال ماندگاری دارد


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#34
333
من توو ترشی فلفلم,سرکه و نمک و یه کم آلبالو و یه کم آلو جنگلی ریختم
طعمش واقعا محشر شد
فلفل هام رو هم یکی دو دقیقه جشوندم
[عکس: 20150811232137_DSC_8711.JPG]
[عکس: 20150811232226_DSC_8708.JPG]
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }
#35
فلفلاش مال باغچه خودم بود33

[عکس: 20151124073812_14350874795921.jpg]
[عکس: 20160626014901_--...jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشي فلفل كبابي loplop 0 5,414 ۱۰-۰۷-۱۳۹۲, ۰۶:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: loplop