خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 38 رای - 2.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشي لبو

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
ترشي لبو
[عکس: 20130212233023_99952.jpg]

مواد لازم :


لبو نیم کیلو

سیر ۳ حبه

سرکه

روغن زیتون

طرز تهیه :

لبو ها را تمیز کرده و ابپز میکنیم و با چنگال امتحان میکنیم اگر پخته بود صبر میکنیم تا سرد شود بعد پوستش را گرفته برش میزنیم میتونیم بعد برش قالب هم بزنیم .

سیر را رنده کرده و روش سرکه و روغن زیتون ریخته سس حاضر میکنیم لبو ها را در این سس خوابانده و ۱ شب در یخچال نگهداری میکنیم و سرد سرو میکنیم .

گوارای وجود
(آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2013, 02:00 AM توسط sima.)
14-02-2011, 12:22 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
397
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 487


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشي لبو
ترشی لبو بدون سیر uhum

[عکس: 20140202150150_22.jpg]

علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2014, 03:05 PM توسط niloofar00.)
25-02-2011, 12:16 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
120
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت : -
ارسال: #3
RE: ترشي لبو
ترشی لبو من.
ببخشید ظرفش چسیف شده

[عکس: 20130212233344_Photo0849.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2013, 02:04 AM توسط sima.)
26-02-2011, 08:37 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: ترشي لبو
اینم ترشی لبو من

لبوی پخته و قالب زده
سیر 2 حبه از وسط نصف کردم
شکر 1 ق س
نمک دریا 1 ق غ
آب لبوی پخته و سرکه به نسبت تقریبا مساوی البته هی چشیدم تا طعمی که دوست دارم بده

بقیه لبوهای که از اضافی قالب زده ها بود رو با سرکه و آب لبو و نعناع خشک گذاشتم که هیشکی خوشش نیومد.

[عکس: 20140202150752_DSC02169.JPG]

[عکس: 20140202150841_DSC02171.JPG]
13-04-2011, 12:21 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
904
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1,440


محل سکونت : کرج
ارسال: #5
RE: ترشي لبو
ترشی لبوی من که توش به غیر از لبو دونه انار و جوانه گندم هم داره
   
(آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2012, 06:16 PM توسط بانوی مهر.)
06-02-2012, 06:16 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
66
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 304


محل سکونت : آباده(فارس)
ارسال: #6
RE: ترشي لبو
Veiledsmile2Veiledsmile2

[عکس: 20140202151034_o3ohskp7d9pne9vqwif0.jpg]

[عکس: 20140202151101_4iwzriiqx9u1l7s14hi.jpg]

علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2014, 03:13 PM توسط niloofar00.)
05-03-2012, 01:31 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: ترشي لبو
(08-11-2012, 07:40 PM)يكي مثل من نوشته: سلام
من دفعه اولمه مي خوام اين ترشي رو درست كنم
ميگم نميشه جاي روغن زيتون روغن ديگه اي ريخت؟؟؟ آخه من روغن زيتون دوست ندارمcrying

بله میشه خانومی ولی چون روغن زیتون نسبت به بقیه روغن ها سالمتره پیشنهاد میشه FlowerysmileFlowerysmileFlowerysmile



(22-11-2012, 01:55 AM)seta3 نوشته: سیما جون می شه بگین چقدر باید روغن بریزم Dunnofآخه من بار اوله که می خوام درست کنمYum2 قبلا از راهنماییت تشکر می کنم (1782)

عزیزم یکی دو قاشق غذاخوری کافیه که اونم برای براق تر شدن ترشی هستش که اگه دوسش نداری میتونی بحذفی کلا DreamyeyesfDreamyeyesfDreamyeyesf
(آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2012, 02:13 AM توسط sima.)
22-11-2012, 02:11 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #8
RE: ترشي لبو
(10-12-2012, 11:00 AM)تنهاامید نوشته: سلام سیماجون
1- این ترشی احتیاج نداره مثل سایر ترشی ها بمونه تا جا بیفته ؟
2- باید هر بار به اندازه مصرف روزانه درست کنیم یا میشه زیاد درست کردو گذاشت بموه ؟
3- شرایط نگهداریش چطوره؟

ممنونم گلمFlowerysmile
این ترشی رو همونطور که گفتم یک شب کافیه بمونه البته سلیقه ای هستش میتونین یک هفته هم صبر کنین برای جا افتادنش .

نه لازم نیست روزانه تهیه کنین . میتونین به اندازه دوهفته درست کنین و استفاده کنین.
چون رنگ بنفش لبو زیاد بمونه تیره میشه .
10-12-2012, 12:21 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
162
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 652


محل سکونت : كردستان
ارسال: #9
RE: ترشي لبو
اينم از ترشي لبوي من hih

[عکس: 20130117081233_2.jpg]



[عکس: 20130117081225_1.jpg]
17-01-2013, 10:45 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #10
RE: ترشي لبو
[عکس: 20130626163759_-0015.jpg]
26-06-2013, 03:46 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد