خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 53 رای - 2.98 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی آلبالو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 586


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی آلبالو
ترشي آلبالو(ترشی گیلاس)
من هرسال بااین دستوردرست میکنم خیلی خوشمزه میشهYum2Yum2

موادلازم :
آلبالو :‌ يك كيلوگرم
نمك وسركه :‌ به اندازه كافي
طرز تهيه :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، ته آن رامیکنیم روی پارچه پهن میکنیم رطوبتش گرفته بشه بعدباهمون سرکه ونمک کمی میپزیم تانرمترشود بعدازسردشدن آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و‌‌ ظرف را باهمون سركه پر مي‌كنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم

عکس از نت هست


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 12:13 PM توسط Orchide.)
17-06-2012, 12:12 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 586


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی آلبالو
(18-06-2012, 12:23 AM)farideh m نوشته: مرسی.Flowerysmile
من خیلی دنبال دستورش بودم.فقط اگه نپزیم بد میشه چه قدر بمونه درست میشه؟ و کلاچند دقیقه بپزیم؟Dunnof
سلام عزیزم بدنمیشه فقط چنددقیقه بپزش تا ازحالت سفتی کمی بیرون بیاد دوهفته ای قابل خوردنهFlowerysmile

18-06-2012, 09:37 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
24
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی آلبالو
سلام. من هم هر سال درست می کنم و نمی پزمش. با سرکه و نمک داخل یه ظرف می ریزم و درش رو می بندم. دبه یا شیشه فرقی نمی کنه. خیلی هم خوب می شه و چند روز بعد هم درست میشه.
18-06-2012, 10:18 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
128
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت : دور از ارومیه
ارسال: #4
RE: ترشی آلبالو
بچه ها من با آلبالوهارو با دمشون گذاشتم تو سرکه و نمک... با دم خیلی خوشگل میشه ترشیشhih
(آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2012, 12:57 PM توسط saghi1367.)
10-07-2012, 12:56 PM,
یافتن نقل قول
!ar
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
48
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 60


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی آلبالو
منم نپختمش سرکه سفید و نمک ریختم خیلیم خوشمزه شدهYum2
10-07-2012, 01:00 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
69
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 30


محل سکونت : شیراز
ارسال: #6
RE: ترشی آلبالو
سرکه واسه 1کیلو آلبالو چقدر میخواد؟من تازه کارمhih
10-07-2012, 01:02 PM,
یافتن نقل قول
!ar
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
48
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 60


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: ترشی آلبالو
من همینطوری ریختم اندازه نگرفتمhih البالو رو ریختم تو شیشه بعد سرکه رو ریختم روش نمکم بهش اضافه کردم سرکه باید البالو رو بپوشونه خیلی راحته Hanghead
10-07-2012, 01:45 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
89
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 246


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: ترشی آلبالو
من سرکه سفید استفاده نمیکنم و هیچوقت آلبالوهارو نمی پزم ولی خیلی خیلی خوشمزه میشه، در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز هم بهش اضافه کنید بد نیست، سرکه هم باید به مقداری ریخته بشه که روی آلبالوهارو بپوشونه Yum2Flowerysmile
25-07-2012, 06:31 PM,
یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
194
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #9
RE: ترشی آلبالو
بااجازه ی بزرگترا........من چون تیزی سرکه رو دوست ندارم هردولیوان سرکه یک لیوان آب میریزم و4قاشق غذاخوری شکر وبه میزان دلخواه نمک ...میذارم جوش بیاد بعد از ده دقیقه میزارم خنک شه آلبالوهارو میریزم توشیشه آبمعدنی مایع بالارو روش میریذم چندتا سیر میندازم ومقداری دونه ی فلفل یعنی فلفل سیاه نکوبیده.. درش رو میبندیم ومیذاریم تو یخچال بعد از 15 روز آماده است بخورین وحالشو ببرینYum2:Yum2Yum2
25-07-2012, 06:40 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: ترشی آلبالو
Yum2Yum2
[عکس: 20130620145919_DSC07511.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2013, 04:29 PM توسط laleh joon.)
20-06-2013, 01:48 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد