تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 53 رای - 2.98 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی آلبالو
#1
ترشي آلبالو(ترشی گیلاس)
من هرسال بااین دستوردرست میکنم خیلی خوشمزه میشهYum2Yum2

موادلازم :
آلبالو :‌ يك كيلوگرم
نمك وسركه :‌ به اندازه كافي
طرز تهيه :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، ته آن رامیکنیم روی پارچه پهن میکنیم رطوبتش گرفته بشه بعدباهمون سرکه ونمک کمی میپزیم تانرمترشود بعدازسردشدن آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و‌‌ ظرف را باهمون سركه پر مي‌كنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم

عکس از نت هست


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: 20140822091512_64531319934704373428-2.jpg]
پاسخ }
#2
(۲۹-۰۳-۱۳۹۱, ۱۲:۲۳ ق.ظ)farideh m نوشته:  مرسی.Flowerysmile
من خیلی دنبال دستورش بودم.فقط اگه نپزیم بد میشه چه قدر بمونه درست میشه؟ و کلاچند دقیقه بپزیم؟Dunnof
سلام عزیزم بدنمیشه فقط چنددقیقه بپزش تا ازحالت سفتی کمی بیرون بیاد دوهفته ای قابل خوردنهFlowerysmile

[عکس: 20140822091512_64531319934704373428-2.jpg]
پاسخ }
#3
سلام. من هم هر سال درست می کنم و نمی پزمش. با سرکه و نمک داخل یه ظرف می ریزم و درش رو می بندم. دبه یا شیشه فرقی نمی کنه. خیلی هم خوب می شه و چند روز بعد هم درست میشه.
پاسخ }
#4
بچه ها من با آلبالوهارو با دمشون گذاشتم تو سرکه و نمک... با دم خیلی خوشگل میشه ترشیشhih
[عکس: IbYjp3.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
منم نپختمش سرکه سفید و نمک ریختم خیلیم خوشمزه شدهYum2
گوشم شنید قصه ایمان و مست شد. کو قسم چشم صورت ایمانم ارزوست angelic0
پاسخ }
#6
سرکه واسه 1کیلو آلبالو چقدر میخواد؟من تازه کارمhih
بیاید از زندگیمون لذت ببریم hih
پاسخ }
#7
من همینطوری ریختم اندازه نگرفتمhih البالو رو ریختم تو شیشه بعد سرکه رو ریختم روش نمکم بهش اضافه کردم سرکه باید البالو رو بپوشونه خیلی راحته Hanghead
گوشم شنید قصه ایمان و مست شد. کو قسم چشم صورت ایمانم ارزوست angelic0
پاسخ }
#8
من سرکه سفید استفاده نمیکنم و هیچوقت آلبالوهارو نمی پزم ولی خیلی خیلی خوشمزه میشه، در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز هم بهش اضافه کنید بد نیست، سرکه هم باید به مقداری ریخته بشه که روی آلبالوهارو بپوشونه Yum2Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
بااجازه ی بزرگترا........من چون تیزی سرکه رو دوست ندارم هردولیوان سرکه یک لیوان آب میریزم و4قاشق غذاخوری شکر وبه میزان دلخواه نمک ...میذارم جوش بیاد بعد از ده دقیقه میزارم خنک شه آلبالوهارو میریزم توشیشه آبمعدنی مایع بالارو روش میریذم چندتا سیر میندازم ومقداری دونه ی فلفل یعنی فلفل سیاه نکوبیده.. درش رو میبندیم ومیذاریم تو یخچال بعد از 15 روز آماده است بخورین وحالشو ببرینYum2:Yum2Yum2
پاسخ }
#10
Yum2Yum2
[عکس: 20130620145919_DSC07511.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }