تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی آلو
#1
[عکس: 20130521090949_IMG_5788new.jpg]

مواد لازم:
یک کیلو آلو قرمز(شابلون)
1 فنجان سرکه سفید
2 و1/2 فنجان شکر
2 و1/2 فنجان آب
1 قاشق چای خوری میخک
1/2 قاشق چای خوری دارچین
زنجبیل تازه
1 عدد لیمو

طرز تهیه:
سرکه ، شکر ، آّب ، زنجبیل ، میخک و لیمو رو توی یک قابلمه ی بزرگ بریزین و بزارین 15 دقیقه بجوشه
سپس حرارت رو کم کنین و آلو ها رو توی قابلمه بریزین و بزارین تا بپزه (نباید له بشه)
بعد ازینکه پخت از حرارت بردارین و توی شیشه های تمیز بریزین و بزارین توی یخچال تا سرد بشه
24 ساعت بعد میتونین آلو ها رو مصرف کنین.

[عکس: 20130521091006_IMG_5796new.jpg]


[عکس: 20121003094210_24864560plums.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
(۳۱-۰۲-۱۳۹۲, ۱۰:۵۹ ق.ظ)بانو سعیده نوشته:  نگین جان نمیشه الوها رو درسته بذاریم؟
بد میشه؟

باید برش بزنین و هسته ش رو دربیارین
هم اینکه اونجوری مزه ی سرکه و ... داخلش نمیره
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }