تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی اسپانیایی
#1
این ترشی رو کوچولو تهیه کردم ببینم خوبه یا نه آقای خونه عاشقش شد خودم تست نکردم چون از زیتون خوشم نمی یادangelic
برای مواد مقدار نمیگم شمام چشمی بریزیدhih
مواد لازم :

گل کلم
قارچ
زیتون سیاه
زیتون سبز
موسیر
هویج
ذرت
زرشک خیلی خیلی کم
غوره تازه
آلبالو خشکه یا تازه فرقی نمی کنه
خیار کوچولو
فلفل قرمز و پاپریکا
روغن زیتون 2/1 فنجون
سرکه سفید 2/1 فنجون
شکر 1 ق.غ
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

قارچها رو خوب میشوریم و میزاریم که کاملا خشک بشن.
خیار و هویج رو میشوریم و خرد می کنیم بعد هم بخار پز می کنیم.
موسیر هارو تو آب خیسشون میدیم.
فلفل قرمز و پاپریکا(اونایی که بزرگتر از فلفل قرمزن و تند نیستن فقط رنگ و بو دارن)رو با 2/1فنجون روغن زیتون و 2/1 فنجون سرکه سفید میریزیم تو مخلوط کن تا یه دست بشن ،نمک و شکر رو هم تو همین مرحله بهشون اضافه میکنیم من بهش فلفل سیاه هم زدم این میشه سس ترشی مون.
حالا تو یه کاسه بزرگ هویج و خیار خرد شده و بخار پز رو میریزیم زیتونها و قارچ و موسیر که از آب در آوردیم و ذرت و زرشک و آلبالو رو با هم خوب مخلوط میکنیم و زیر رو شون می کنیم و بعد تو یه شیشه تمیز میریزیم و بعد اون سس مخصوص رو روش میریزیم یک هفته که تو یخچال بمونه حسابی جا افتاده و آماده خوردنه.
[عکس: 20131218170200_Namber3698.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#2
(۰۲-۰۶-۱۳۹۳, ۰۱:۲۸ ب.ظ)الهام 2غفاری نوشته:  با عرض سلام دستون درد نکنه فقط چرا طرز تهیه سس مخصوصش را نگفتیید
عزیزم اگه ملاحضه کنید دوستمون طرز تهیه سس هم گفتن گلم موفق باشینFlowerysmile

طرز تهیه سس مخصوص:فلفل قرمز و پاپریکا(اونایی که بزرگتر از فلفل قرمزن و تند نیستن فقط رنگ و بو دارن)رو با 2/1فنجون روغن زیتون و 2/1 فنجون سرکه سفید میریزیم تو مخلوط کن تا یه دست بشن ،نمک و شکر رو هم تو همین مرحله بهشون اضافه میکنیم من بهش فلفل سیاه هم زدم این میشه سس ترشی مون.
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#3
(۲۳-۰۶-۱۳۹۳, ۱۲:۳۰ ب.ظ)مونا 18 نوشته:  عزیز ذرت درسه بندازیم موقع خوردن اون چوب وسطش خوب گلو گیره ؟؟!!!fakfak
اونوخ همین جوری خام بندازیمش تو ترشی Dunnof
عزیزم ذرتش رو اول بخار پز یا آبپز کن تا نرم بشه.
بعد من عکس خیلی از نزدیک انداختم ذرتا انقد بزرگ دیده میشن.در اصل اینا همون ذرت کنسروی هست .
اگه خواستی از ذرت معمولی همون بلال های خودمون استفاده کنی خوب بپزشون بعد برشهای نازکتر بزن در ضمن قرار نیست چوب وسطشم خرده بشه که گلمangelic
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#4
[عکس: 20141022151850_IMG_1986.JPG]
ممنون پریا جون(1782)
خیلی عالی و Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...