تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی انبه
#1
ترشی انبه کال

مواد لازم

انبه 8 عدد

شکر دو قاشق غذاخوری

سرکه دو لیوان

فلفل قرمز هندی 7 تا 8 عدد

تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری

گلپر آسیاب شده یک قاشق غذاخوری

سیاه دانه مقداری

زردچوبه و نمک به مقدار لازم

سیر مقداری


طرز تهیه

انبه را پوست می‌کنیم و بعد چهار قسمت می‌کنیم.

هسته انبه را خارج می‌کنیم. آن‌را مثل سیب زمینی خلال می‌کنیم.

کمی زردچوبه و نمک روی آن می‌ریزیم و خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد می‌گذاریم حدود 24 ساعت در آفتاب تا کمی خشک شود.

سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و می‌گذاریم کمی خنک شود.

سیر را هم رنده و یا ریز خرد می‌کنیم.

بعد ابتدا یک ردیف انبه می‌چینیم و کمی گلپر و سیاه دانه و تخم گشنیز آسیاب شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر رنده شده روی آن می‌ریزیم و مجدداً انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزم تا شیشه پُر شود.

در نهایت سرکه را روی مواد می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم یک هفته‌ای کمی نرم شود و در نهایت در یخچال از آن نگهداری می‌کنیم.

یک روش دیگر که اهل جنوب خیلی از آن استفاده می‌کنند این است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ می‌کنند؛ البته به صورتی که تکه‌های انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد، روی آن نمک می‌پاشند و حدود یک روز در آفتاب با حبه‌های سیر درسته می‌گذارند بماند و سپس با سرکه و کمی ادویه ترشی را آماده می‌کنند.

این ترشی به سبزی می‌زند. تلخی هسته بعد از مدتی از بین می‌رود و قابل خوردن است.

دست من خالیست... اما دلم تا دلت بخواهد از تو پر است!!!!!!!
پاسخ }
#2
Ksmiletris 
این ترشی بسیار لذیذ و خوش خوراکه و چون انبه گرمه و سرکه سرد ترکیب خوبی با هم میده برای اشخاصی که زود سردیشون میکنه
پس تا فصل انبه نگذشته دست به کار بشید

اول انبه رو پوست میکنیم و با چاقو تکه های کوچک برش میزنیم و از هسته جدا میکنیم
قارچ رو ورقه میکنیم و بدون روغن با حرارت زیاد در حدی تفت میدیم که قارچ نرم بشه و آب نندازه
گوجه فرنگی رو میکس میکنیم و میزاریم با حرارت زیاد بجوشد تا آبش تبخیر شود که ترشی کپک نزند.در اواخر جوش سرکه رو اضافه میکنیم تا با سرکه هم یک جوش بخورد و به آن نمک اضافه میکنیم و زیرش رو خاموش میکنیم
حالا توی دبه یا شیشه مورد نظر انبه و قارچ که مخلوط کردیم میریزیم و لابه لا از سس آماده شده و سیر ورقه شده و فلفل تند و کمی شکر میریزیم و میزاریم 3 روز بمونه
عالییییییییییییییییییییییییییییهYum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20120816164334_DSC01700.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#3
اینم ترشی انبه منYum2Yum2Flowerysmile
خیلی خوشمزه است
با انبه سبز

[عکس: 20130601065838_P1000319.JPG]

[عکس: 20130601070234_P1000314.JPG]

خدایا دستم به اسمانت نمی رسد،اما تو که دستت به زمین می رسد
بلندم کن


پاسخ }
#4
ترشی های انبه من

این ترشی انبه دونه با پوست هست که هنوز هسته اش سفت نشده و اونو با چاقو از بالا برش میزنیم و توش ادویه های مخصوص ترشی و سیر حبه میزاریم و تو ظرف میچینیم و سرکه و نمک میریزیم

[عکس: 20130819130021_.jpg]

این یکی هم ترشی انبه ی خلالی و البته بدون پوست هست که اینو هم با انبه ایی که سبزه و هنوز هسته نگرفته درست میکنیم انبه هارو پوست میگیریم و خلال میکنیم و نمک میزنیم و میزاریم سرآفتاب تا هم خوب نمکی بشن هم آب بکنن بعد ادویه شو(زردچوبه-پودر فلفل قرمز-نمک-تخم گشنیز آسیاب شده)رو با هم قاطی میکنیم سیرهای خشک هم حبه میکنیم و توی ظرف یا شیشه یه مقدار از انبه ها رو میریزیم یه مقدار از سیرارو و یکم از ادویه هارو تا ظزف پر بشه بعد روشو هم آبی که خود انبه ها سر آفتاب پس داده بودن هم سرکه میریزیم و میزاریم تا جا بیفته البته تا هنوز نرم نشده خورده میشه خیلی طاقت بیاریم بهش زمان بدیم 2 روزهhih

[عکس: 20130819130338_1.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
سلام خانوم گلا. منم یه ترشی انبه درست می کنم با تمبر هندی .خودم که خیلی دوس دارم، تمبر رو باید تو سرکه حل کرد و از صافی رد کرد بعد با نمک، فلفل، سیاه دونه و انبه خرد شده مخلوط کرد و شیشه کرد و تقریبا 2 هفته ای آماده استYum2
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }
#6
یه عکسه هنری از انبه و ترشی درست شده از انبه .

[عکس: 20130929173304_12082013187.jpg]
پاسخ }
#7
برای اولین بار درست کردمYum2 قبل از ماه رمضان1 (49) انبه و گوجه فرنگی وسیر و نمک وفلفل وزردچوبه و ادویه ترشی و پودر تخم گشنیز وسرکهFlowerysmile

[عکس: 20140702122204_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#8
عاشقشم تند وخوشمزهYum2Yum2Yum2


[عکس: 20140907190849_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی انبه با هویچ ashpazbanoo 1 1,662 ۲۷-۰۲-۱۳۹۳, ۱۱:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: حسنا