خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی انبه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
317
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 133


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی انبه
ترشی انبه کال

مواد لازم

انبه 8 عدد

شکر دو قاشق غذاخوری

سرکه دو لیوان

فلفل قرمز هندی 7 تا 8 عدد

تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری

گلپر آسیاب شده یک قاشق غذاخوری

سیاه دانه مقداری

زردچوبه و نمک به مقدار لازم

سیر مقداری


طرز تهیه

انبه را پوست می‌کنیم و بعد چهار قسمت می‌کنیم.

هسته انبه را خارج می‌کنیم. آن‌را مثل سیب زمینی خلال می‌کنیم.

کمی زردچوبه و نمک روی آن می‌ریزیم و خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد می‌گذاریم حدود 24 ساعت در آفتاب تا کمی خشک شود.

سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و می‌گذاریم کمی خنک شود.

سیر را هم رنده و یا ریز خرد می‌کنیم.

بعد ابتدا یک ردیف انبه می‌چینیم و کمی گلپر و سیاه دانه و تخم گشنیز آسیاب شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر رنده شده روی آن می‌ریزیم و مجدداً انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزم تا شیشه پُر شود.

در نهایت سرکه را روی مواد می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم یک هفته‌ای کمی نرم شود و در نهایت در یخچال از آن نگهداری می‌کنیم.

یک روش دیگر که اهل جنوب خیلی از آن استفاده می‌کنند این است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ می‌کنند؛ البته به صورتی که تکه‌های انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد، روی آن نمک می‌پاشند و حدود یک روز در آفتاب با حبه‌های سیر درسته می‌گذارند بماند و سپس با سرکه و کمی ادویه ترشی را آماده می‌کنند.

این ترشی به سبزی می‌زند. تلخی هسته بعد از مدتی از بین می‌رود و قابل خوردن است.
امضای Ayshan
دست من خالیست... اما دلم تا دلت بخواهد از تو پر است!!!!!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ عصر، توسط Galaxy.)
۳۰-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Ayshan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, nunu_khm, nazgitta, niloofar00, z.arghavani
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
Ksmiletris ترشی انبه
این ترشی بسیار لذیذ و خوش خوراکه و چون انبه گرمه و سرکه سرد ترکیب خوبی با هم میده برای اشخاصی که زود سردیشون میکنه
پس تا فصل انبه نگذشته دست به کار بشید

اول انبه رو پوست میکنیم و با چاقو تکه های کوچک برش میزنیم و از هسته جدا میکنیم
قارچ رو ورقه میکنیم و بدون روغن با حرارت زیاد در حدی تفت میدیم که قارچ نرم بشه و آب نندازه
گوجه فرنگی رو میکس میکنیم و میزاریم با حرارت زیاد بجوشد تا آبش تبخیر شود که ترشی کپک نزند.در اواخر جوش سرکه رو اضافه میکنیم تا با سرکه هم یک جوش بخورد و به آن نمک اضافه میکنیم و زیرش رو خاموش میکنیم
حالا توی دبه یا شیشه مورد نظر انبه و قارچ که مخلوط کردیم میریزیم و لابه لا از سس آماده شده و سیر ورقه شده و فلفل تند و کمی شکر میریزیم و میزاریم 3 روز بمونه
عالییییییییییییییییییییییییییییهYum2Yum2Yum2Yum2
[تصویر:  20120816164334_DSC01700.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ عصر، توسط فائزه بانو.)
۲۶-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۲۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, قاصدک اسمانی, سمیه گلبانو, Galaxy, negin.s, nazgitta, niloofar00, z.arghavani, N-M
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
184
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 327


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی انبه
اینم ترشی انبه منYum2Yum2Flowerysmile
خیلی خوشمزه است
با انبه سبز

[تصویر:  20130601065838_P1000319.JPG]

[تصویر:  20130601070234_P1000314.JPG]
امضای قاصدک اسمانی

خدایا دستم به اسمانت نمی رسد،اما تو که دستت به زمین می رسد
بلندم کن
۱۱-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از قاصدک اسمانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, nazgitta, z.arghavani, Atefe joon, asal arya
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #4
RE: ترشی انبه
ترشی های انبه من

این ترشی انبه دونه با پوست هست که هنوز هسته اش سفت نشده و اونو با چاقو از بالا برش میزنیم و توش ادویه های مخصوص ترشی و سیر حبه میزاریم و تو ظرف میچینیم و سرکه و نمک میریزیم

[تصویر:  20130819130021_.jpg]

این یکی هم ترشی انبه ی خلالی و البته بدون پوست هست که اینو هم با انبه ایی که سبزه و هنوز هسته نگرفته درست میکنیم انبه هارو پوست میگیریم و خلال میکنیم و نمک میزنیم و میزاریم سرآفتاب تا هم خوب نمکی بشن هم آب بکنن بعد ادویه شو(زردچوبه-پودر فلفل قرمز-نمک-تخم گشنیز آسیاب شده)رو با هم قاطی میکنیم سیرهای خشک هم حبه میکنیم و توی ظرف یا شیشه یه مقدار از انبه ها رو میریزیم یه مقدار از سیرارو و یکم از ادویه هارو تا ظزف پر بشه بعد روشو هم آبی که خود انبه ها سر آفتاب پس داده بودن هم سرکه میریزیم و میزاریم تا جا بیفته البته تا هنوز نرم نشده خورده میشه خیلی طاقت بیاریم بهش زمان بدیم 2 روزهhih

[تصویر:  20130819130338_1.jpg]
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۲۸-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, negin.s, laleh joon, nazgitta, قاصدک اسمانی, سمیرا مامان شهاب, z.arghavani, N-M, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
460
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3661


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #5
RE: ترشی انبه
سلام خانوم گلا. منم یه ترشی انبه درست می کنم با تمبر هندی .خودم که خیلی دوس دارم، تمبر رو باید تو سرکه حل کرد و از صافی رد کرد بعد با نمک، فلفل، سیاه دونه و انبه خرد شده مخلوط کرد و شیشه کرد و تقریبا 2 هفته ای آماده استYum2
امضای nazgitta
[تصویر:  20151225233921_m.jpg]
۲۸-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه هنری



محل سکونت : منتخب ایران
ارسال: #6
RE: ترشی انبه
یه عکسه هنری از انبه و ترشی درست شده از انبه .

[تصویر:  20130929173304_12082013187.jpg]
۷-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از tangled به دلیل این ارسال سپاس کرده.
McQueen, Atefe joon, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشی انبه با هویچ ashpazbanoo 1 1,548 ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ صبح
آخرین ارسال: حسنا


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد