خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی انگور

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی انگور
مواد لازم:
انگور سفيد 500 گرم
انگور سياه 500 گرم
سرکه سفيد يک و نيم پيمانه
آب پرتقال 4/1 پيمانه
رندة پوست ليموترش 1 قاشق چايخوري
شکر 2/1 پيمانه
چوب دارچين 2 عدد
سير له شده 6 حبه
زنجبيل تازة خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
انگورها را بشوييد و روي پارچه اي پهن کنيد تا خشک شوند. بقية مواد را داخل قابلمه بريزيد و 5 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و شکر در مايعات حل شود. سپس انگورها را داخل بطري بريزيد و مايه را داغ داغ روي آن پر کنيد و در ظرف را ببنديد.

نکته: زنجبيل تازه را به راحتی می توان در بازار پيدا کرد.
نکته: اين ترشی به دليل آنکه ماية سرکه و شکر داغ روی انگور ريخته می شود بعد از 48 ساعت قابل مصرف است و نياز به مدت طولانی برای رسيدن ندارد.
امضای atijan1363
1 (49)
۱۷-۶-۱۳۹۲, ۱۱:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از atijan1363 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shafagh 69, Atefe joon, McQueen
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی انگور
با انگور بنام شانی
[تصویر:  20131102101020_IMG__.jpg]
امضای aminegar
۱۱-۸-۱۳۹۲, ۱۰:۱۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از aminegar به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, ladybird68, Galaxy, maryam poyan



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد