خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 39 رأی - میانگین امتیازات: 2.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی بادمجان

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #1
ترشی بادمجان
[تصویر:  20120130131203_.JPG]ترشی بادمجان مواد لازم :بادمجان -سیر - سبزی معطر{نعناع-جعفری -ترخون -}سرکه وردا-فلفل دلمه ای -نمک-وشکر-مقدار مواد بستگی به مقداربادمجان
طرز تهیه:ابتدا بادمجانهای شسته را از طول به 4 قسمت کرده وخرد میکنیم .نمک فراوان میریزیم و در ابکش میگذاریم تا تلخی ان برود به مدت 4تا 5 ساعت .بعد سرکه را میجوشانیم وبادمجانها را در سرکه میپزیم وهمچنین فلفل دلمه ای خرد شده را هم در سرکه میپزیم سبزی های شسته وخشک شده را خرد میکنیم سیر را هم میکوبیم یا در غذاساز خرد میکنیم و بادمجان سیر سبزی فلفل دلمه ای را باهم مخلوط میکنیم در شیشه میریزیم برای هر شیشه 1 کیلویی 3تا 4 قاشق شکر میریزیم بعد سرکه روشون میریزم در شیشه را محکم میبندیم .بعد از 1 هفته اماده است
و اما تجربیات من شکرطعم خوبی به ترشی میده و معده رو ناراحت نمیکنه . برای جوشوندن بادمجان در سرکه میتونیم از سرکه های ارزونتر استفاده کنیم من 1500 دبه ای میخرم و سرکه وردا را برای روی ترشی میریزم .و نگهداری ترشی در یخچال باعث میشه رنگ ترشی عوض نشه وبنفش بمونه من سبزی رو فقط در حد عطر استفاده میکنم اونقدر نمیریزم که سبزی به بادمجان قالب بشه .این ترش خیلی ساده ست اما خیلی خوشطعم و کنار همه غذاها خوبه .excited[/align]
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ عصر، توسط ای سوره.)
۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, مریم ح, marzi-h, پارانزیم, raha torabi, Atefe joon, mozhgan57, elipari, mami sivan, مهرناز مامانی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی بادمجان
اين ترشي با رب انار هست علاوه بر موارد دستور بالا hih[تصویر:  20120812195420_DSC00172.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۲-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, sima, negin.s, گیجر, niloofar00, raha torabi, Atefe joon, mozhgan57, elipari, مهرناز مامانی, *ماهک*
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
43
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 13


محل سکونت : اهواز_صادقیه
ارسال: #3
RE: ترشی بادمجان
سلام من این ترشی رودرست کردم
بادمجان_سیر_تمر هند_رب انار_سرکه_نمک_فلفل قرمزاسیاب شده
بادمجانهارو با پوست خرد میکنیم نه زیاد بزرگ نه کوچیک سیر ها رو هم خرد میکنیم به با تمر هندی که عصارشو گرفتیم و سرکه نمک و فلفل رو همه رو با هم تو یک قابلمه ریخته سر اجاق گاز میذارم شعله رو کم میکنیم
تا قوام بیاد بعد کاملا باید خنک بشه بعد تو ظرف بریزیم ودر یخچال نگه داری میکنیم
مثلا من برای 3 کیلو بادمجان دوتا تمر هند ویک کیلو نیم رب اناراستفاده کردم
رب انار هم حتما نمی خواد خالص باشه از این ها که مغازه ترشی فرشها دارن میشه استفاده کرد
امضای نیایش_م
پشت دریا شهریست که یک دوست درآن جا دارد
هر کجا هست به هر فکر به هر کار
به هر حال عزیز است
خدایا تو نگهدارش باش!!!
۲۲-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از نیایش_م به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, sima, leila8381, Atefe joon, mozhgan57, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی بادمجان
البته اونيكه من ميدرستم سبزي هم داره بادمجانها رو درسته ميذارم شكمشو پاره ميكنم و يكم سبزي و سير توش ميريزم و بقيه سبزي هم توي سركه و رب انار ميمونه خوشمزه ميشه مزه خاصي داره 1 (49)
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۲-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nasim88, پارانزیم, گیجر, Atefe joon, elipari, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
181
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 593


محل سکونت : کردستان
ارسال: #5
RE: ترشی بادمجان
اینم ترشی بادمجون من


[تصویر:  20121203110209_p.jpg]
امضای مامان سارینا
[تصویر:  20130212182427_.jpg]
۱۳-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از مامان سارینا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nasim88, mahasalbanoo, سمیه گلبانو, پارانزیم, baran7, شیرین زبان, sima, tannaz.m, negin.s, niloofar00, Atefe joon, mozhgan57, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #6
RE: ترشی بادمجان
[تصویر:  20130505060641_IMG_0290.jpg]

مواد لازم:
3-5 عدد بادمجان بلند و باریک
نمک
2/3 فنجان سرکه قوی + 1/3 فنجان آب
3 یا 4 حبه سیر
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی
روغن زیتون

طرز تهیه:
بادمجان ها رو بشورید و به صورت حلقه های نازک برش بزنید (حدود نیم سانت)
[تصویر:  20130505060532_IMG_0730.JPG]

اون ها رو توی آبکش بریزید و روی اون نمک بپاشید و لایه لایه همین کار رو تکرار کنید و یک کاسه روی اون بزارید تا بر اثر فشار آب تلخ بادمجان از اون خارج بشه
[تصویر:  20130505060509_IMG_0950.JPG]

بادمجان رو با دست فشار بدید و آبکش کنید و برای 2 دقیقه توی آب جوش بریزید و آبکش کنید
[تصویر:  20130505060600_IMG_0259.JPG]

شیشه ی مورد نظر رو تمیز بشورید و خشک کنید
بادمجان رو همراه پونه و سیر و روغن زیتون مخلوط کنید و شیشه رو با اون پر کنید
[تصویر:  20130505060545_IMG_0735.JPG]

بعد از اون سرکه رو با کمی آب مخلوط کنید و روی بادمجان بریزید تا روی اون رو بپوشونه
و مدت 3 تا 4 روز توی جای خنک بزارید و بعد از این مدت میتونید از اون استفاده کنید.

[تصویر:  20130505060753_IMG_0741.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, قاصدک اسمانی, 1368Sheri, NAHID.V, مریم ح, marzi-h, Galaxy, niloofar00, asal arya, پارانزیم, najva870, Atefe joon, tatay, mozhgan57, elipari


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 29,354 ۲۶-۵-۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: asalkhanom
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 9,409 ۲۶-۱-۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ صبح
آخرین ارسال: مهرناز مامانی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد