تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 39 رای - 2.21 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی بادمجان
#1
[عکس: 20120130131203_.JPG]ترشی بادمجان مواد لازم :بادمجان -سیر - سبزی معطر{نعناع-جعفری -ترخون -}سرکه وردا-فلفل دلمه ای -نمک-وشکر-مقدار مواد بستگی به مقداربادمجان
طرز تهیه:ابتدا بادمجانهای شسته را از طول به 4 قسمت کرده وخرد میکنیم .نمک فراوان میریزیم و در ابکش میگذاریم تا تلخی ان برود به مدت 4تا 5 ساعت .بعد سرکه را میجوشانیم وبادمجانها را در سرکه میپزیم وهمچنین فلفل دلمه ای خرد شده را هم در سرکه میپزیم سبزی های شسته وخشک شده را خرد میکنیم سیر را هم میکوبیم یا در غذاساز خرد میکنیم و بادمجان سیر سبزی فلفل دلمه ای را باهم مخلوط میکنیم در شیشه میریزیم برای هر شیشه 1 کیلویی 3تا 4 قاشق شکر میریزیم بعد سرکه روشون میریزم در شیشه را محکم میبندیم .بعد از 1 هفته اماده است
و اما تجربیات من شکرطعم خوبی به ترشی میده و معده رو ناراحت نمیکنه . برای جوشوندن بادمجان در سرکه میتونیم از سرکه های ارزونتر استفاده کنیم من 1500 دبه ای میخرم و سرکه وردا را برای روی ترشی میریزم .و نگهداری ترشی در یخچال باعث میشه رنگ ترشی عوض نشه وبنفش بمونه من سبزی رو فقط در حد عطر استفاده میکنم اونقدر نمیریزم که سبزی به بادمجان قالب بشه .این ترش خیلی ساده ست اما خیلی خوشطعم و کنار همه غذاها خوبه .excited[/align]

بعلت سایز بالا حذف شد
پاسخ }
#2
اين ترشي با رب انار هست علاوه بر موارد دستور بالا hih[عکس: 20120812195420_DSC00172.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#3
سلام من این ترشی رودرست کردم
بادمجان_سیر_تمر هند_رب انار_سرکه_نمک_فلفل قرمزاسیاب شده
بادمجانهارو با پوست خرد میکنیم نه زیاد بزرگ نه کوچیک سیر ها رو هم خرد میکنیم به با تمر هندی که عصارشو گرفتیم و سرکه نمک و فلفل رو همه رو با هم تو یک قابلمه ریخته سر اجاق گاز میذارم شعله رو کم میکنیم
تا قوام بیاد بعد کاملا باید خنک بشه بعد تو ظرف بریزیم ودر یخچال نگه داری میکنیم
مثلا من برای 3 کیلو بادمجان دوتا تمر هند ویک کیلو نیم رب اناراستفاده کردم
رب انار هم حتما نمی خواد خالص باشه از این ها که مغازه ترشی فرشها دارن میشه استفاده کرد
پشت دریا شهریست که یک دوست درآن جا دارد
هر کجا هست به هر فکر به هر کار
به هر حال عزیز است
خدایا تو نگهدارش باش!!!
پاسخ }
#4
البته اونيكه من ميدرستم سبزي هم داره بادمجانها رو درسته ميذارم شكمشو پاره ميكنم و يكم سبزي و سير توش ميريزم و بقيه سبزي هم توي سركه و رب انار ميمونه خوشمزه ميشه مزه خاصي داره 1 (49)
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم ترشی بادمجون من


[عکس: 20121203110209_p.jpg]


[عکس: 20130212182427_.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20130505060641_IMG_0290.jpg]

مواد لازم:
3-5 عدد بادمجان بلند و باریک
نمک
2/3 فنجان سرکه قوی + 1/3 فنجان آب
3 یا 4 حبه سیر
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی
روغن زیتون

طرز تهیه:
بادمجان ها رو بشورید و به صورت حلقه های نازک برش بزنید (حدود نیم سانت)
[عکس: 20130505060532_IMG_0730.JPG]

اون ها رو توی آبکش بریزید و روی اون نمک بپاشید و لایه لایه همین کار رو تکرار کنید و یک کاسه روی اون بزارید تا بر اثر فشار آب تلخ بادمجان از اون خارج بشه
[عکس: 20130505060509_IMG_0950.JPG]

بادمجان رو با دست فشار بدید و آبکش کنید و برای 2 دقیقه توی آب جوش بریزید و آبکش کنید
[عکس: 20130505060600_IMG_0259.JPG]

شیشه ی مورد نظر رو تمیز بشورید و خشک کنید
بادمجان رو همراه پونه و سیر و روغن زیتون مخلوط کنید و شیشه رو با اون پر کنید
[عکس: 20130505060545_IMG_0735.JPG]

بعد از اون سرکه رو با کمی آب مخلوط کنید و روی بادمجان بریزید تا روی اون رو بپوشونه
و مدت 3 تا 4 روز توی جای خنک بزارید و بعد از این مدت میتونید از اون استفاده کنید.

[عکس: 20130505060753_IMG_0741.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#7
    اینم از ترشی من با این دستور
پاسخ }
#8
[عکس: 20130612165521_DSC02917.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
بادمجان ، سبزی ترشی ، فلفل سبز و قرمز خرد شده و سیر حلقه ای خرد شده Yum2

[عکس: 20130701212912_201307016246.jpg]

[عکس: 20130701212932_201307016248.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
(۲۶-۰۵-۱۳۹۲, ۰۲:۰۷ ب.ظ)sara 20i نوشته:  سلام یه ترشی بادمجون هست که سیاه و له هست من عاشقشم اما نمیدونم چطوری درست میشه اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا

بادمجونهارو بشورین و با پوست خیلی ریز کنین و با سرکه و نمک بپزین
روش تهیه مثل پست اول هست فقط با پوست بادمجونهارو بپزین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 10,587 ۰۹-۱۱-۱۳۹۵, ۱۰:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 30,424 ۲۶-۰۵-۱۳۹۵, ۰۱:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: asalkhanom