تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی بامیه
#1
مواد لازم:
بامیه به میزان دلخواه
سرکه سفید به اندازه لازم
نمک
جعفری و ترخون تازه خرد شده
نعناء خشک یکی دو قاشق



طرز تهیه :
بامیه ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می کنم .
نکته: بامیه ها خیلی کم باید کوتاه بشه ، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه
روی یک پارچه تمیز پهنشون می کنیم و صبر می کنیم تا آبشون چیده بشه .
بعد شروع می کنیم به صورت لایه لایه بامیه ها و سبزی و نعنا را می ریزیم
تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می پوشونیم
۲۰ روز بعد ترشی آماده میشه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: eNortjKzUjIyNDWwMFayBlwwFXEC0A,,32.png]
پاسخ }
#2
من چون نمیتونم زیاد ترشی بخورم ابتدا مقدار مساوی اب وسرکه رو با هم جوشوندم وبعد خنک شدن ریختم روی بامیه البته موسیر وسیر هم ریختم با ترخون ونعناع فراوانYum2
دوستان اگر میخواهید بامیه اتون مثل ذرت کنسروی زیر دندون حس بشه ولذت بخش باشه بامیه رو نجوشونید ولی اگر نرم تر دوست دارین در اخر جوش سرکه واب بگذارید بامیه چند جوش کم بخوره ولی به تردی روش اول نمیشه
بهتون توصیه میکنم حتما با خواصی که بامیه داره این ترشی رو درست کنید تا از خواص سرشارش بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه وحتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون مزه ولزجی بامیه احساس نمیشه

[عکس: 20120801151211_DSC00444.jpg]
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
#3
ترشی بامیه ک مامانم درستیدهYum2

[عکس: 20121116144955_IMG_7405.JPG]
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#4
اینم ترشی من
[عکس: 20121207172220_DSC06456.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
خوب یکیاز دوستان سوالشون این بود که بامیه چسب ناکه آیا توی ترشی هم چسبناکه؟
توضیح به خاطر این دوست خوبم و دوستای دیگه شاید به دردشون بخوره.
البته موقع خرید سعی کنید بامیه هایی انتخاب کنید که زیاد سر بامیه رو نچیده باشن تا شیره چسبناکش بیرون نزنه .
آب نمک درست میکنید و کمی شور باشه مهم نیست بامیه هارو 5 یا 6 ساعت در این آب نمک قرا بدید و سپس در آب معمولی 1 ساعت قرار بدید و بعدا اگه خواستین هم برا فریز کردن و هم ترشی درست کردن دیگه چسب ناک نمیشه.Flowerysmile
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#6
ترشی بامیه من

کمی با آب نمک و سرکه جوشوندم و آبکش کردم
بعد توی سرکه و نمک و فلفل تند گذاشتم

[عکس: 20130415144334_DSC_0003.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
[عکس: 20130529083820_OkraPickles.jpg]

مواد لازم:
2حبه سیر بزرگ و خرد شده
1 یا 2 عدد فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری تخم شوید
500 گرم بامیه ی کوچک
2 فنجان سرکه
2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری نمک

طرز تهیه:
سیر ، فلفل قرمز و تخم شوید رو توی شیشه بریزین
سرکه و اب رو همراه نمک بزارین روی حرارت تا بجوشه ، سپس بزارین تا کمی خنک بشه(سرد نشه)
بامیه ها رو توی شیشه بریزین و با مخلوط سرکه شیشه ها رو پر کنین و داخل یخچال بزارین
بعد از سه هفته ترشی بامیه آماده ست.


[عکس: 20130529083900_OkraPicklesClose.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
ترشی بامیه من با تمبرهندی و سرکه سفید و فلفل و سیر و فلفل دلمه ای و نعنا خشک
[عکس: 20131005220801_23.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
Flowerysmile

[عکس: 20131101215449_20131025_183637.jpg]
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
پاسخ }
#10
(۱۲-۰۸-۱۳۹۲, ۰۷:۴۶ ب.ظ)nazgitta نوشته:  سلام دوستای گل. می خوام ترشی بامیه درست کنم واسه اولین بار. دوستم خیلی ازش تعریف کرد فقط گفت باید بزاری تو یخچال تا جا بیافته . می خواستم ببینم شما تو یخچال میگذارید یا دمای بیرون و تو اشپزخونه؟
مرسیییییFlowerysmile

باید محلش خنک باشه ترجیحا توی یخچال Flowerysmile
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }