خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی بامیه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
49
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 57


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
ترشی بامیه
مواد لازم:
بامیه به میزان دلخواه
سرکه سفید به اندازه لازم
نمک
جعفری و ترخون تازه خرد شده
نعناء خشک یکی دو قاشق



طرز تهیه :
بامیه ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می کنم .
نکته: بامیه ها خیلی کم باید کوتاه بشه ، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه
روی یک پارچه تمیز پهنشون می کنیم و صبر می کنیم تا آبشون چیده بشه .
بعد شروع می کنیم به صورت لایه لایه بامیه ها و سبزی و نعنا را می ریزیم
تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می پوشونیم
۲۰ روز بعد ترشی آماده میشه


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای syna
[تصویر:  eNortjKzUjIyNDWwMFayBlwwFXEC0A,,32.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ صبح، توسط negin.s.)
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از syna به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, HODHOD, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
186
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 453


محل سکونت : زیر گنبد نیلی
ارسال: #2
RE: ترشی بامیه
من چون نمیتونم زیاد ترشی بخورم ابتدا مقدار مساوی اب وسرکه رو با هم جوشوندم وبعد خنک شدن ریختم روی بامیه البته موسیر وسیر هم ریختم با ترخون ونعناع فراوانYum2
دوستان اگر میخواهید بامیه اتون مثل ذرت کنسروی زیر دندون حس بشه ولذت بخش باشه بامیه رو نجوشونید ولی اگر نرم تر دوست دارین در اخر جوش سرکه واب بگذارید بامیه چند جوش کم بخوره ولی به تردی روش اول نمیشه
بهتون توصیه میکنم حتما با خواصی که بامیه داره این ترشی رو درست کنید تا از خواص سرشارش بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه وحتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون مزه ولزجی بامیه احساس نمیشه

[تصویر:  20120801151211_DSC00444.jpg]
امضای ehsan83
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
۱۱-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از ehsan83 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, azadehali, HODHOD, farzan6869, sima, negin.s, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #3
RE: ترشی بامیه
ترشی بامیه ک مامانم درستیدهYum2

[تصویر:  20121116144955_IMG_7405.JPG]
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
۲۶-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, ترانه خانم, sima, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: ترشی بامیه
اینم ترشی من
[تصویر:  20121207172220_DSC06456.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۷-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ترانه خانم, نرگس بانو, sima, negin.s, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #5
RE: ترشی بامیه
خوب یکیاز دوستان سوالشون این بود که بامیه چسب ناکه آیا توی ترشی هم چسبناکه؟
توضیح به خاطر این دوست خوبم و دوستای دیگه شاید به دردشون بخوره.
البته موقع خرید سعی کنید بامیه هایی انتخاب کنید که زیاد سر بامیه رو نچیده باشن تا شیره چسبناکش بیرون نزنه .
آب نمک درست میکنید و کمی شور باشه مهم نیست بامیه هارو 5 یا 6 ساعت در این آب نمک قرا بدید و سپس در آب معمولی 1 ساعت قرار بدید و بعدا اگه خواستین هم برا فریز کردن و هم ترشی درست کردن دیگه چسب ناک نمیشه.Flowerysmile
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۷-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ترانه خانم, نرگس بانو, HODHOD, farzan6869, sima, negin.s, ma5151, رها نبوی, mahkaz, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: ترشی بامیه
ترشی بامیه من

کمی با آب نمک و سرکه جوشوندم و آبکش کردم
بعد توی سرکه و نمک و فلفل تند گذاشتم

[تصویر:  20130415144334_DSC_0003.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۶-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, قاصدک اسمانی, رويا صادقي, رایکا, elipari, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد