خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی بامیه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
49
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 57


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
ترشی بامیه
مواد لازم:
بامیه به میزان دلخواه
سرکه سفید به اندازه لازم
نمک
جعفری و ترخون تازه خرد شده
نعناء خشک یکی دو قاشق



طرز تهیه :
بامیه ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می کنم .
نکته: بامیه ها خیلی کم باید کوتاه بشه ، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه
روی یک پارچه تمیز پهنشون می کنیم و صبر می کنیم تا آبشون چیده بشه .
بعد شروع می کنیم به صورت لایه لایه بامیه ها و سبزی و نعنا را می ریزیم
تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می پوشونیم
۲۰ روز بعد ترشی آماده میشه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2013, 10:02 AM توسط negin.s.)
30-07-2012, 10:22 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
186
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 453


محل سکونت : زیر گنبد نیلی
ارسال: #2
RE: ترشی بامیه
من چون نمیتونم زیاد ترشی بخورم ابتدا مقدار مساوی اب وسرکه رو با هم جوشوندم وبعد خنک شدن ریختم روی بامیه البته موسیر وسیر هم ریختم با ترخون ونعناع فراوانYum2
دوستان اگر میخواهید بامیه اتون مثل ذرت کنسروی زیر دندون حس بشه ولذت بخش باشه بامیه رو نجوشونید ولی اگر نرم تر دوست دارین در اخر جوش سرکه واب بگذارید بامیه چند جوش کم بخوره ولی به تردی روش اول نمیشه
بهتون توصیه میکنم حتما با خواصی که بامیه داره این ترشی رو درست کنید تا از خواص سرشارش بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه وحتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون مزه ولزجی بامیه احساس نمیشه

[عکس: 20120801151211_DSC00444.jpg]
01-08-2012, 04:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
280
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #3
RE: ترشی بامیه
ترشی بامیه ک مامانم درستیدهYum2

[عکس: 20121116144955_IMG_7405.JPG]
16-11-2012, 05:23 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: ترشی بامیه
اینم ترشی من
[عکس: 20121207172220_DSC06456.JPG]
07-12-2012, 07:52 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #5
RE: ترشی بامیه
خوب یکیاز دوستان سوالشون این بود که بامیه چسب ناکه آیا توی ترشی هم چسبناکه؟
توضیح به خاطر این دوست خوبم و دوستای دیگه شاید به دردشون بخوره.
البته موقع خرید سعی کنید بامیه هایی انتخاب کنید که زیاد سر بامیه رو نچیده باشن تا شیره چسبناکش بیرون نزنه .
آب نمک درست میکنید و کمی شور باشه مهم نیست بامیه هارو 5 یا 6 ساعت در این آب نمک قرا بدید و سپس در آب معمولی 1 ساعت قرار بدید و بعدا اگه خواستین هم برا فریز کردن و هم ترشی درست کردن دیگه چسب ناک نمیشه.Flowerysmile
07-12-2012, 10:49 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: ترشی بامیه
ترشی بامیه من

کمی با آب نمک و سرکه جوشوندم و آبکش کردم
بعد توی سرکه و نمک و فلفل تند گذاشتم

[عکس: 20130415144334_DSC_0003.jpg]
15-04-2013, 04:13 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #7
RE: ترشی بامیه
[عکس: 20130529083820_OkraPickles.jpg]

مواد لازم:
2حبه سیر بزرگ و خرد شده
1 یا 2 عدد فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری تخم شوید
500 گرم بامیه ی کوچک
2 فنجان سرکه
2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری نمک

طرز تهیه:
سیر ، فلفل قرمز و تخم شوید رو توی شیشه بریزین
سرکه و اب رو همراه نمک بزارین روی حرارت تا بجوشه ، سپس بزارین تا کمی خنک بشه(سرد نشه)
بامیه ها رو توی شیشه بریزین و با مخلوط سرکه شیشه ها رو پر کنین و داخل یخچال بزارین
بعد از سه هفته ترشی بامیه آماده ست.


[عکس: 20130529083900_OkraPicklesClose.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
29-05-2013, 10:09 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: ترشی بامیه
ترشی بامیه من با تمبرهندی و سرکه سفید و فلفل و سیر و فلفل دلمه ای و نعنا خشک
[عکس: 20131005220801_23.jpg]
05-10-2013, 10:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
226
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 757


محل سکونت : تهران
ارسال: #9
RE: ترشی بامیه
Flowerysmile

[عکس: 20131101215449_20131025_183637.jpg]
01-11-2013, 09:55 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: ترشی بامیه
(03-11-2013, 07:46 PM)nazgitta نوشته: سلام دوستای گل. می خوام ترشی بامیه درست کنم واسه اولین بار. دوستم خیلی ازش تعریف کرد فقط گفت باید بزاری تو یخچال تا جا بیافته . می خواستم ببینم شما تو یخچال میگذارید یا دمای بیرون و تو اشپزخونه؟
مرسیییییFlowerysmile

باید محلش خنک باشه ترجیحا توی یخچال Flowerysmile
03-11-2013, 07:50 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد