خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی تخم مرغ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
ترشی تخم مرغ
[تصویر:  20130518072930_Jar-with-Shells.jpg]

مواد لازم:
30 عدد تخم مرغ آب پز
1 عدد پیاز خلالی خرد کرده
2 عدد فلفل قرمز تند
½ فنجان شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری دانه خردل
1 قاشق غذاخوری دانه رازیانه
1 قاشق غذا خوری دانه گشنیز
1 قاشق غذا خوری نمک
6 فنجان سرکه
1 فنجان آب
4 عدد برگ بو


طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو مدت 10 دقیقه آبپز کنین و بعد از خنک شدن پوست اونها رو جدا کنین

[تصویر:  20130518072849_Eggs-Boiling.jpg]

همه ی مواد رو روی حرارت بزارین تا جوش بیاد ، سپس از حرارت بردارین و کنار بزارین تا سرد بشه

[تصویر:  20130518072828_Vinegar-Boiling.jpg]

تخم مرغ ها رو همراه مخلوط ترشی داخل شیشه ی تمیز بریزین و داخل یخچال بزارین
بعد از یک روز این ترشی آماده ست.

میتونی به دلخواه و ذائقه ی خودتون سبزیجات دیگه هم به ترشی اضافه کنین.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۲-۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ صبح، توسط negin.s.)
۲۸-۲-۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیرااا, Galaxy, قاصدک اسمانی, Linda, مهرنوش طلا, mamane kiana, 1368Sheri, niloofar00, کیجا, N-M
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: ترشی تخم مرغ رنگی
[تصویر:  20130518073947_8579993088_346f320ff6_c.jpg]

مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ آب پز و پوست کنده
2/1 فنجان سرکه سفید
1/4 فنجان آب چغندر
1/2 قاشق چایخوری شکر
6-7 دانه ی فلفل سیاه
نمک

طرز تهیه:
همه ی مواد بجز تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کنین
تخم مرغ ها رو توی یک ظرف شیشه ای بزارین و مخلوط سرکه رو روی اون بریزین
و برای مدت یک روز داخل یخچال بزارین.

[تصویر:  20130518073921_8578825159_cd975d0f57_b.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۸-۲-۱۳۹۲, ۰۹:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
marzi-h, niloofar00, قاصدک اسمانی, Linda, خاله سیما, Galaxy, Atefe joon, مهرنوش طلا, mamane kiana, گیجر, zahra_rostamy, zigurat, m.n.nazemi, 1368Sheri, ایران دخت, ghazi9420, مهرناز مامانی, کیجا, mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: ترشی تخم مرغ
(۲۵-۱۰-۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ عصر)batista نوشته شده توسط:  یعنی تایم نگه داریش یک روزه ؟ نمیشه حداقل یک ماه نگه داشت ؟

خیر
یعنی بعد از آماده سازی و قبل از مصرف باید حداقل یک روز در یخچال استراحت کنه تا جا بیفته
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
batista
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: ترشی تخم مرغ در سرکه بالزامیک
[تصویر:  20160906112038_pickled-eggs-1.jpg]

مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ پخته
1 پیاز کوچک خرد شده
1/2 پیمانه سرکه بالزامیک
1/2 پیمانه آب
1 قاشق غذا خوری شکر سفید
5 حبه سیر خرد شده

روش تهیه:
پوست تخم مرغهارو جدا کنین و اجازه بدید کاملا خنک بشن
پیاز،سرکه بالزامیک، آب، شکر، و سیر رو در یک شیرجوش ریخته روی حرارت بالا قرار بدید تا جوش بیاد
بعد از اینکه جوشید حرارت رو خاموش کنین و بذارین به دمای محیط برسه
تخم مرغهارو در شیشه تمیزی بچینین و شیشه رو از سرکه و مواد جوشیده پر کنین
در ظرف رو محکم ببندین و به مدت 4 تا 5 روز در یخچال قرار بدید تا تخم مرغ جا بیفته
سپس بعنوان چاشنی یا برای تزیین یا در تهیه انواع سالاد سرد مورد استفاده قرار بدید


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۸-۱۳۹۵, ۰۶:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
کیجا, رها نبوی, آروشان, ahoojoon58@yahoo.com, mozhgan57, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد