تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی تخم مرغ
#1
[عکس: 20130518072930_Jar-with-Shells.jpg]

مواد لازم:
30 عدد تخم مرغ آب پز
1 عدد پیاز خلالی خرد کرده
2 عدد فلفل قرمز تند
½ فنجان شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری دانه خردل
1 قاشق غذاخوری دانه رازیانه
1 قاشق غذا خوری دانه گشنیز
1 قاشق غذا خوری نمک
6 فنجان سرکه
1 فنجان آب
4 عدد برگ بو


طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو مدت 10 دقیقه آبپز کنین و بعد از خنک شدن پوست اونها رو جدا کنین

[عکس: 20130518072849_Eggs-Boiling.jpg]

همه ی مواد رو روی حرارت بزارین تا جوش بیاد ، سپس از حرارت بردارین و کنار بزارین تا سرد بشه

[عکس: 20130518072828_Vinegar-Boiling.jpg]

تخم مرغ ها رو همراه مخلوط ترشی داخل شیشه ی تمیز بریزین و داخل یخچال بزارین
بعد از یک روز این ترشی آماده ست.

میتونی به دلخواه و ذائقه ی خودتون سبزیجات دیگه هم به ترشی اضافه کنین.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20130518073947_8579993088_346f320ff6_c.jpg]

مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ آب پز و پوست کنده
2/1 فنجان سرکه سفید
1/4 فنجان آب چغندر
1/2 قاشق چایخوری شکر
6-7 دانه ی فلفل سیاه
نمک

طرز تهیه:
همه ی مواد بجز تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کنین
تخم مرغ ها رو توی یک ظرف شیشه ای بزارین و مخلوط سرکه رو روی اون بریزین
و برای مدت یک روز داخل یخچال بزارین.

[عکس: 20130518073921_8578825159_cd975d0f57_b.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
(۲۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۲۳ ب.ظ)batista نوشته:  یعنی تایم نگه داریش یک روزه ؟ نمیشه حداقل یک ماه نگه داشت ؟

خیر
یعنی بعد از آماده سازی و قبل از مصرف باید حداقل یک روز در یخچال استراحت کنه تا جا بیفته
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
[عکس: 20160906112038_pickled-eggs-1.jpg]

مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ پخته
1 پیاز کوچک خرد شده
1/2 پیمانه سرکه بالزامیک
1/2 پیمانه آب
1 قاشق غذا خوری شکر سفید
5 حبه سیر خرد شده

روش تهیه:
پوست تخم مرغهارو جدا کنین و اجازه بدید کاملا خنک بشن
پیاز،سرکه بالزامیک، آب، شکر، و سیر رو در یک شیرجوش ریخته روی حرارت بالا قرار بدید تا جوش بیاد
بعد از اینکه جوشید حرارت رو خاموش کنین و بذارین به دمای محیط برسه
تخم مرغهارو در شیشه تمیزی بچینین و شیشه رو از سرکه و مواد جوشیده پر کنین
در ظرف رو محکم ببندین و به مدت 4 تا 5 روز در یخچال قرار بدید تا تخم مرغ جا بیفته
سپس بعنوان چاشنی یا برای تزیین یا در تهیه انواع سالاد سرد مورد استفاده قرار بدید


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...