تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی تمبر هندی
#1
Error 
ترشی تمبر هندی (Tamarind Pickle)
[عکس: 20130210150200_Recipe-2372-Tamarind-Ging...-10981.jpg]
مواد لازم(4-6 نفر):
تمبر هندی خرد شده.............................100گرم
آب.....................................................2فنجان
فلفل سبز تازه بدون دانه و خرد شده........نصف عدد
شکر.................................................یک چهارم فنجان بزرگ،یا به مقدار دلخواه
نمک.................................................نصف قاشق چایخوری،یا به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1-تمبر هندی و آب را داخل یک ماهی تابه گود روی حرارت بالا قرار دهید و بگزارید به جوش بیاید.وقتی به جوش آمد،شعله تا آخرین حد کم کنید و بگزارید به مدت 25 دقیقه به آرامی بپزد.گهگاه آن را به هم بزنید تا بتوانید تمبر هندی ها را ازهم جدا کرده و آنها را نرم کنید.
2-تمبر هندی ها را داخل آبکش ریخته و توسط یک قاشق چوبی ،آنها را بفشارید و داخل تابه تمیز شده بریزید.
3-فلفل سبز،شکر و نمک را اضافه کنید و بگزارید 10 دقیقه دیگر بپزند تا به اندازه کافی غلیظ شود.اکنون بگزارید به آرامی خنک شوند.سپس به مقدار دلخواه نمک و شکر به آن اضافه کنید.
4-ترشی را بگزارید کنار تا کاملا خنک شود.سپس درب آن را محکم ببندید و به مدت 3 روز داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }