تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی خرفه
#1
مواد لازم :
سبزی خرفه : یک کیلوگرم
سیر : یک بوته
سرکه : به میزان لازم
بادمجان : ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
زردچوبه، نمک و فلفل : به میزان لازم ،
زنجفیل ، گلپر
آب گوجه فرنگی ( دلخواه )
فلفل دلمه ای رنگی و نگینی خرد شده و همچنین هویج رنده شده ( به دلخواه)

طرز تهیه
سبزی را پاک کرده و می‌شوییم و خرد میکنیم به اندازه یک بند انگشت . به مدت 5 الی 8 دقیقه بدون آب میپزیم (میتوانیم بعد از پختن بکوبیم مانند ترشی های لیته ). بادنجان‌ها را کبابی کرده و پس از پوست گرفتن آنها را ساطوری می‌کنیم. سیر را هم بعد از پوست گرفتن می‌کوبیم. میزان سیر بستگی به ذائقه دارد می‌توانیم میزان سیر را افزایش دهیم در یک کاسه سبزی، بادنجان و سیر را به همراه نمک، فلفل و مقداری زردچوبه و زنجفیل و گلپر را مخلوط می‌کنیم( میتوانید همچنین از ادویه ترشی استفاده کنید ) استفاده از فلفل دلمه ای رنگی در این ترشی آنرا بسیار خوش رنگ و دلچسب میکند . سپس در شیشه ریخته و سرکه و آب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم به میزان 2 به یک. آنقدری که روی مواد را بگیرد. ترشی آماده خوردن میباشد.
توجه داشته باشید که ماندگاری این ترشی بسیار کم است .

عکس از نت می باشد.
[عکس: 20130811133158_Pickle-Purslane.png]
[عکس: 20120709084031_.jpg]
آنچه با سخاوت بدهي، به تو باز خواهد گشت
صبح روشن از شب تاريک سر مي زند
پاسخ }
#2
خرفه=0/5 کیلو گرم
بادمجان ریز=2کیلو گرم
فلفل 0/5 کیلو گرم
آب سرکه=4 لیتر
بتدا بادمجان و فلفل را جدا در حدود 1/5 لیتر از آب سرکه میجوشانیم و میگذاریم تا بجوشد به مدت یک ربع
بعد در آبکش میریزیم و بعد از اینکه کمی خشک شد روی پارچه تمیزی پهن میکینیم تا خشک شود
بعداز گذشت 1الی 2 روز خرفه ها را شسته و خرد میکنیم و به همراه بادمجان و فلفل به داخل دبه میریزیم و سرش را محکم میبندیم و میگذاریم تا جا بیفتد بعد 1 هفته الی 10 روز قابل استفاده است
اینم روش ما برای تهیه ترشی خرفه بامجون
دانی که چرا راز دلم با تو نگویم؟
طوطی صفتی طاقت اسرار نداری
پاسخ }
#3
ترشی خرفه رو ما به این صورت درست میکنیم.
خرفه ها را تمیز کرده و به اندازه دلخواه میکنیم.وبعد میشوریم و میگذاریم تا آبش برود
بعد داخل شیشه مریزیم و کمی نمک و سیر رنده ریز و سرکه روی آن ریخته و در شیشه را محکم بسته و بعد از 10 روز جاافتاده.قابل مصرف است.
پاسخ }
#4
[عکس: 20130826151215_040520071867-Copy.jpg]

همین الان ریختم.بدون سیرDunnof
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20131017164947_IMG_4161.JPG]

[عکس: 20131017165012_IMG_4164.JPG]
اینم آماده یا همون جاافتاده اشYum2[عکس: 20131017165048_IMG_5428.JPG]
پاسخ }
#6
من خرفه ها رو بعد از پاک کردن و شستن کمی پختم
بعد داخل شیشه ریختم و کمی نمک و سیر رنده شده به مقدار زیاد و سرکه روی آن ریختم و در شیشه را بستم
ترشی خوشمزه ایه Yum2Yum2ولی سیرش خیلی زیاد شد بعد از خوردنش تا دو روز نباید از خونه بیرون بریhihhihhih
[عکس: 20140129164252_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }