خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی خرفه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
51
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 67


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
ترشی خرفه
مواد لازم :
سبزی خرفه : یک کیلوگرم
سیر : یک بوته
سرکه : به میزان لازم
بادمجان : ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
زردچوبه، نمک و فلفل : به میزان لازم ،
زنجفیل ، گلپر
آب گوجه فرنگی ( دلخواه )
فلفل دلمه ای رنگی و نگینی خرد شده و همچنین هویج رنده شده ( به دلخواه)

طرز تهیه
سبزی را پاک کرده و می‌شوییم و خرد میکنیم به اندازه یک بند انگشت . به مدت 5 الی 8 دقیقه بدون آب میپزیم (میتوانیم بعد از پختن بکوبیم مانند ترشی های لیته ). بادنجان‌ها را کبابی کرده و پس از پوست گرفتن آنها را ساطوری می‌کنیم. سیر را هم بعد از پوست گرفتن می‌کوبیم. میزان سیر بستگی به ذائقه دارد می‌توانیم میزان سیر را افزایش دهیم در یک کاسه سبزی، بادنجان و سیر را به همراه نمک، فلفل و مقداری زردچوبه و زنجفیل و گلپر را مخلوط می‌کنیم( میتوانید همچنین از ادویه ترشی استفاده کنید ) استفاده از فلفل دلمه ای رنگی در این ترشی آنرا بسیار خوش رنگ و دلچسب میکند . سپس در شیشه ریخته و سرکه و آب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم به میزان 2 به یک. آنقدری که روی مواد را بگیرد. ترشی آماده خوردن میباشد.
توجه داشته باشید که ماندگاری این ترشی بسیار کم است .

عکس از نت می باشد.
[عکس: 20130811133158_Pickle-Purslane.png]
(آخرین تغییر در ارسال: 11-08-2013, 12:43 PM توسط azaita.)
11-08-2013, 12:32 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
53
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی خرفه
خرفه=0/5 کیلو گرم
بادمجان ریز=2کیلو گرم
فلفل 0/5 کیلو گرم
آب سرکه=4 لیتر
بتدا بادمجان و فلفل را جدا در حدود 1/5 لیتر از آب سرکه میجوشانیم و میگذاریم تا بجوشد به مدت یک ربع
بعد در آبکش میریزیم و بعد از اینکه کمی خشک شد روی پارچه تمیزی پهن میکینیم تا خشک شود
بعداز گذشت 1الی 2 روز خرفه ها را شسته و خرد میکنیم و به همراه بادمجان و فلفل به داخل دبه میریزیم و سرش را محکم میبندیم و میگذاریم تا جا بیفتد بعد 1 هفته الی 10 روز قابل استفاده است
اینم روش ما برای تهیه ترشی خرفه بامجون
11-08-2013, 02:08 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی خرفه
ترشی خرفه رو ما به این صورت درست میکنیم.
خرفه ها را تمیز کرده و به اندازه دلخواه میکنیم.وبعد میشوریم و میگذاریم تا آبش برود
بعد داخل شیشه مریزیم و کمی نمک و سیر رنده ریز و سرکه روی آن ریخته و در شیشه را محکم بسته و بعد از 10 روز جاافتاده.قابل مصرف است.
11-08-2013, 02:22 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی خرفه
[عکس: 20130826151215_040520071867-Copy.jpg]

همین الان ریختم.بدون سیرDunnof
26-08-2013, 02:12 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی خرفه
[عکس: 20131017164947_IMG_4161.JPG]

[عکس: 20131017165012_IMG_4164.JPG]
اینم آماده یا همون جاافتاده اشYum2[عکس: 20131017165048_IMG_5428.JPG]
17-10-2013, 04:50 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
580
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,384


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی خرفه
من خرفه ها رو بعد از پاک کردن و شستن کمی پختم
بعد داخل شیشه ریختم و کمی نمک و سیر رنده شده به مقدار زیاد و سرکه روی آن ریختم و در شیشه را بستم
ترشی خوشمزه ایه Yum2Yum2ولی سیرش خیلی زیاد شد بعد از خوردنش تا دو روز نباید از خونه بیرون بریhihhihhih
[عکس: 20140129164252_.jpg]
29-01-2014, 04:46 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد