خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی خرفه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
51
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 67


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
ترشی خرفه
مواد لازم :
سبزی خرفه : یک کیلوگرم
سیر : یک بوته
سرکه : به میزان لازم
بادمجان : ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
زردچوبه، نمک و فلفل : به میزان لازم ،
زنجفیل ، گلپر
آب گوجه فرنگی ( دلخواه )
فلفل دلمه ای رنگی و نگینی خرد شده و همچنین هویج رنده شده ( به دلخواه)

طرز تهیه
سبزی را پاک کرده و می‌شوییم و خرد میکنیم به اندازه یک بند انگشت . به مدت 5 الی 8 دقیقه بدون آب میپزیم (میتوانیم بعد از پختن بکوبیم مانند ترشی های لیته ). بادنجان‌ها را کبابی کرده و پس از پوست گرفتن آنها را ساطوری می‌کنیم. سیر را هم بعد از پوست گرفتن می‌کوبیم. میزان سیر بستگی به ذائقه دارد می‌توانیم میزان سیر را افزایش دهیم در یک کاسه سبزی، بادنجان و سیر را به همراه نمک، فلفل و مقداری زردچوبه و زنجفیل و گلپر را مخلوط می‌کنیم( میتوانید همچنین از ادویه ترشی استفاده کنید ) استفاده از فلفل دلمه ای رنگی در این ترشی آنرا بسیار خوش رنگ و دلچسب میکند . سپس در شیشه ریخته و سرکه و آب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم به میزان 2 به یک. آنقدری که روی مواد را بگیرد. ترشی آماده خوردن میباشد.
توجه داشته باشید که ماندگاری این ترشی بسیار کم است .

عکس از نت می باشد.
[تصویر:  20130811133158_Pickle-Purslane.png]
امضای azaita
[تصویر:  20120709084031_.jpg]
آنچه با سخاوت بدهي، به تو باز خواهد گشت
صبح روشن از شب تاريک سر مي زند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۵-۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ عصر، توسط azaita.)
۲۰-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از azaita به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, مامی ایلیا و الینا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
53
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی خرفه
خرفه=0/5 کیلو گرم
بادمجان ریز=2کیلو گرم
فلفل 0/5 کیلو گرم
آب سرکه=4 لیتر
بتدا بادمجان و فلفل را جدا در حدود 1/5 لیتر از آب سرکه میجوشانیم و میگذاریم تا بجوشد به مدت یک ربع
بعد در آبکش میریزیم و بعد از اینکه کمی خشک شد روی پارچه تمیزی پهن میکینیم تا خشک شود
بعداز گذشت 1الی 2 روز خرفه ها را شسته و خرد میکنیم و به همراه بادمجان و فلفل به داخل دبه میریزیم و سرش را محکم میبندیم و میگذاریم تا جا بیفتد بعد 1 هفته الی 10 روز قابل استفاده است
اینم روش ما برای تهیه ترشی خرفه بامجون
امضای del-del
دانی که چرا راز دلم با تو نگویم؟
طوطی صفتی طاقت اسرار نداری
۲۰-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از del-del به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, مامی ایلیا و الینا
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی خرفه
ترشی خرفه رو ما به این صورت درست میکنیم.
خرفه ها را تمیز کرده و به اندازه دلخواه میکنیم.وبعد میشوریم و میگذاریم تا آبش برود
بعد داخل شیشه مریزیم و کمی نمک و سیر رنده ریز و سرکه روی آن ریخته و در شیشه را محکم بسته و بعد از 10 روز جاافتاده.قابل مصرف است.
۲۰-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, kapsul, Atefe joon, مامی ایلیا و الینا
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی خرفه
[تصویر:  20130826151215_040520071867-Copy.jpg]

همین الان ریختم.بدون سیرDunnof
۴-۶-۱۳۹۲, ۰۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, kapsul, f.nik, Atefe joon, مامی ایلیا و الینا
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی خرفه
[تصویر:  20131017164947_IMG_4161.JPG]

[تصویر:  20131017165012_IMG_4164.JPG]
اینم آماده یا همون جاافتاده اشYum2[تصویر:  20131017165048_IMG_5428.JPG]
۲۵-۷-۱۳۹۲, ۰۴:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Atefe joon, niloofar00, shamim_13, McQueen, N-M, laleh joon, مامی ایلیا و الینا, 1368Sheri, نسرین کوچولو

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
575
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1365


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی خرفه
من خرفه ها رو بعد از پاک کردن و شستن کمی پختم
بعد داخل شیشه ریختم و کمی نمک و سیر رنده شده به مقدار زیاد و سرکه روی آن ریختم و در شیشه را بستم
ترشی خوشمزه ایه Yum2Yum2ولی سیرش خیلی زیاد شد بعد از خوردنش تا دو روز نباید از خونه بیرون بریhihhihhih
[تصویر:  20140129164252_.jpg]
امضای مامی ایلیا و الینا
[تصویر:  115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
۹-۱۱-۱۳۹۲, ۰۴:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد