تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی خرمالو
#1
مواد اولیه :

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد
جوز هندي درسته يك عدد
سركه سفيد و نمک به ميزان لازم
زنجبيل تازه كوچك چهار تكه
خلال شيرين شده پرتقال سه قاشق غذاخوري


طرز تهيه:


سركه را در ظرفي ريخته و مي‌‌گذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر مي‌‌كنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي‌شود. خرمالوها را شسته و مي‌‌گذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد مي‌‌كنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر مي‌‌كنيم. خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه‌اي تميز مي‌‌گذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار مي‌‌دهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها مي‌‌ريزيم در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد مي‌‌ريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را مي‌‌بنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري مي‌‌كنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.





فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
دست من خالیست... اما دلم تا دلت بخواهد از تو پر است!!!!!!!
پاسخ }