خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی خرمالو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
317
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 133


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی خرمالو
مواد اولیه :

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد
جوز هندي درسته يك عدد
سركه سفيد و نمک به ميزان لازم
زنجبيل تازه كوچك چهار تكه
خلال شيرين شده پرتقال سه قاشق غذاخوري


طرز تهيه:


سركه را در ظرفي ريخته و مي‌‌گذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر مي‌‌كنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي‌شود. خرمالوها را شسته و مي‌‌گذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد مي‌‌كنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر مي‌‌كنيم. خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه‌اي تميز مي‌‌گذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار مي‌‌دهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها مي‌‌ريزيم در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد مي‌‌ريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را مي‌‌بنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري مي‌‌كنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Ayshan
دست من خالیست... اما دلم تا دلت بخواهد از تو پر است!!!!!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ عصر، توسط Ayshan.)
۳۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Ayshan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد