تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی زرشک
#1
این ترشی یه ترشی پر کاره. همونطور که میدونید بوته های زرشک یه عالمه تیغ های بزرگ و خیلی تیز دارن. موقع کار باید خیلی دقت کنید تا به خودتون آسیب نزنید. اما کلا طرز تهیه این ترشی خیلی سخت نیست.

مواد لازم:

زرشک تازه

سرکه

آب جوشیده سرد

نمک


روش تهیه:

۱- وقتی که زرشک ها رو میخرید، مقداریشون دون میشن و از ساقه جدا میشن. ما برای این ترشی به خوشه ها یا دسته های زرشک احتیاج داریم. ساقه های زرشک رو به صورت غیر مستقیم با آب بشویید به این شکل که با دستتون رو خوشه آب بریزید تا دونه هاش کمتر از ساقه جدا بشن. بعد به کمک یه قیچی خوشه های زرشک رو از ساقه جدا کنید و توی ظرفی که میخواید توش ترشی رو درست کنید قرار بدید. خیلی دقت کنید که این ترشی به خاطر ظرافتش، قابل انتقال نیست. یعنی بهترین راه اینه که مثلا اگه برای کس دیگه ای هم میخواید درست کنید، از اول تو همون ظرفی باشه که قراره توش بمونه.



۲- بسته به مقدار زرشکتون و اندازه ظرفتون به سرکه و آب احتیاج دارید. مقدار سرکه و آب به یک نسبت هست. یعنی ۱ لیوان آب به ازای یک لیوان سرکه و به ازای هر یک لیوان، یک قاشق چایخوری نمک هم لازم دارید. اینها رو به همین نسبت با هم مخلوط کنید و روی زرشک هاتون بریزید. و درش رو ببندید و داخل یخچال نگه داری کنید. این ترشی خیلی زود و بعد از حدود یک هفته آماده مصرف هست.

نکته: تجربه ثابت کرده که برای این ترشی بهتره که از ظرف با دهانه باز استفاده کنید و مثل ترشی های دیگه توی ظرف های عمیق با در کوچک قرارشون ندید. چون بعدا که میخواید از ظرف در بیارید و سر سفره بیارید و بعدش اضافه هاش رو دوباره به ظرف منتقل کنید، این جوری خیلی راحت تره و میتونید با احتیاط و تسلط این کار رو انجام بدید و ظاهر ترشی هم از بین نمیره.
دست من خالیست... اما دلم تا دلت بخواهد از تو پر است!!!!!!!
پاسخ }