خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی سالاد فصل(ترشی گوجه)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
26
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 59


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی سالاد فصل(ترشی گوجه)
موادلازم
گوجه: 3 کیلو
کرفس : 1 بوته
گل کلم : 1 بوته
خیار:1کیلو
سبزی معطرخردشده:( نعناع ،ترخون ، شوید): 1 لیوان
هویج : 1کیلو
سیب: 5 عدد
به: 3 عدد
سیر : چند حبه
سرکه وردا
نمک،فلفل،ادویه ،گلپر:از هرکدام مقداری
سیاه دانه:مقداری
شکر :دلخواه

تمامی مواد داخل ترشی(گل کلم و سیب و به و خیار و هویج و ساقه کرفس) راشسته و ریز خورد کرده و میگذاریم تا خوب خشک شوند. باید کاملا" موادمان خشک شوند بعد سالاد را درست کنیم .اگر خشک نشوند سالاد فصل کپک می زند (12 ساعت روی پارچه تمییز پهن کنید).

سبزیهای معطر و کمی از برگهای تازه کرفس را شسته و بعد خورد میکنیم و اجازه میدهیم آبش بیفتد.سیر را هم ریز خورد میکنیم.


گوجه ها را شسته و از وسط به دو نیم می کنیم و داخل میکسر ریخته تا خوب له شوند. گوجه ها را داخل قابله ریخته و حرارت میدهیم تا آب آن خشک شود. اجازه میدهیم کمی خنک بشود.
تمام موادمان رامانند: گل کلم ،ساقه های کرفس ، هویج ،سیب ، به ،سیر ،خیاررا با آب گوجه مخلوط میکنیم و سرکه را روی مواد تا جایی میریزیم که همگی در سس گوجه غوطه ور بشوند. سبزی معطر و برگهای کرفس و نمک و ادویه و گلپر و سیاه دانه و شکر (برای ملس شدن ترشی)را هم میریزیم و خوب هم می زنیم.
[تصویر:  20131030130608_DSC00385.JPG]

مواد را در شیشه ها میریزیم و سر آن را محکم می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم .
[تصویر:  20131030130714_DSC00388.JPG]

بعد از یک هفته سالاد ما آماده است و باید زودتر مصرف شود چون زود خراب می شود . نوش جان
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۸-۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ عصر، توسط ncextano.)
۸-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از ncextano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, ایران دخت, McQueen, raha24, Atefe joon, *ماهک*, نیایش, parza
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
208
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 788


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: ترشی سالاد فصل(ترشی گوجه)
[تصویر:  20141112174819_20100309027.JPG]
ترشی سالاد ماYum2 اینجا بدرنگ افتاده بدجور قرمز خوشرنگه
امضای زریاس
دانی از زندگی چه می خواهم
من تو باشم...تو...پای تا سر تو
زندگی گر هزارباره بود
بار دیگر تو... بار دیگر تو
۲۱-۸-۱۳۹۳, ۰۵:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از زریاس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niloofar00, parii banooo, Atefe joon, soli 62, پرستار مهربون, رز ابی12, maryam_1
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
437
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2512


محل سکونت : ♥♡فــــ فسا ــارس♡♥
ارسال: #3
RE: ترشی سالاد فصل(ترشی گوجه)
سلام به دوستای گلم
اینم ترشی سالاد فصل که من خیلی دوس دارم

تجربه: ما بعد از اینکه آب گوجه رو طبق معمول گرفتیم و روی گاز گذاشتیم بقیه مواد رو که از قبل خورد کردیم بیست دقیقه آخر به سس گوجه اضافه می کنیم .
این کار دوتا مزیت داره:
1- ترشیمون همون لحظه قابل استفاده هست
2- ماندگاری بیشتری داره و زود خراب نمیشه


امیدوارم این تجربه به کارتون بیاد


[تصویر:  20150308041649_1.jpg]
امضای مریم خانومی 1
[تصویر:  20161206193320_20161003123634_IMG_2016100359550.jpg]
۱۷-۱۲-۱۳۹۳, ۰۲:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از مریم خانومی 1 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ساینا70, 1368Sheri, nafasgoli191919, نسرین کوچولو, loyee_15, مدیون مهرت, دختر شیرازی, niloofar00, نم نم بارون, فاطي جووون, قلب, رز ابی12, mohammad reza, vidia, گلسان, negare, maryam_1
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
60
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 427


محل سکونت : چند قدم تا بهشت
ارسال: #4
RE: ترشی سالاد فصل(ترشی گوجه)
[تصویر:  20151013235738_SAM_2042.JPG]
امضای jssm
تو رفتی و بی تو تمام خاطره هامان ز مرگ می نالند !
و اشکهای زلالم ‘ هنوز می بارند ...
تو رفتی و بی تو سحر شد و تکرار ‘ اذان شد و نماز...
نمی دانی با رفتنت چه حفره ژرفی در وجودم ایجاد شده ...
کاش بودی بابا...
۲۱-۷-۱۳۹۴, ۱۱:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از jssm به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, ensieh tavoosi, قلب, yasamin zahra, پرستار مهربون, mozhgan57, رز ابی12, mahsan3, mohammad reza, maryam_1
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
536
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4910


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی سالاد فصل(ترشی گوجه)

5
(گل کلم ، خیار، کلم برگ ) خام + بادمجون یه کم پخته شده + گوجه فرنگی پوره و پخته شده + سیر ترشی
همه رو ریز خرد کردم + سرکه و نمک و فلفل و سیاه دانه و جوز هندی و تمرهندی که هسته هاش جدا شده

[تصویر:  20151020105026_ggg.jpg]
امضای گلسان
83
۲۸-۷-۱۳۹۴, ۱۱:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از گلسان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, mozhgan57, mayok, Galaxy, negare, yasamin zahra, مرضی سادات, ریحون گلی$, mahsan3, مریم خانومی 1, maryam_1, 1368Sheri, شقایق سرخ, قلب, رها نبوی

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشی تخم مرغ negin.s 3 1,922 ۷-۸-۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  ترشی گوجه فرنگی negin.s 4 8,056 ۱۰-۷-۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ صبح
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 29,371 ۲۶-۵-۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: asalkhanom
  ترشی مخلوط Galaxy 59 25,155 ۱۸-۳-۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ صبح
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 9,433 ۲۶-۱-۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ صبح
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  ترشی بادمجان ای سوره 39 23,365 ۱۹-۱-۱۳۹۵ ۰۵:۵۶ عصر
آخرین ارسال: ایران دخت
  ترشی هفت بیجار پارانزیم 12 5,778 ۲۶-۱۱-۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ عصر
آخرین ارسال: 20neda20
  ترشی انار معصومه خانومی 2 2,317 ۱۰-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: 20neda20


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد