خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 2.54 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
سیر
نمک
سرکه سفید
من مقادیر رو چشمی ریختم hih
سیر رو پوست کندم و وحبه حبه کردم
توی شیشه ریختم ولا به لای اون رو به اندازه شیشه وذایقه خودمون نمک زدم
بعد هم با سرکه پر کردم
ما این ترشی رو با ماهی مصرف میکنیمYum2Yum2
طعمش عالیهFlowerysmile
در ضمن رنگش عوض نمیشه وسفید میمونه


[عکس: 20120206182515_002.jpg]

نکته:این ترشی مثل بقیه ترشی ها باید در جای خنک نگهداری بشه
این ترشی بعد از سه ماه میرسه وقابل استفاده است.
عکس که گذاشتم متعلق به ترشی کاملا رسیده است.
(آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2012, 10:18 PM توسط leili.)
06-02-2012, 08:59 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : کرمان
ارسال: #2
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
عمه من سیر ترشی رو 5 ساله میزاره واقعا خوردن داره اون سیر ترشی عین دارو میمونه
Yum2

برای ترشی سیر بعد از اینکه سیرها رو تو ظرف جا دادیم سرکی رو روی سیرها می ریزیم به جای شکر می شه شیره خرما استفاده کرد جنوبی ها گاهی هم شیره خرما و هم تمر هندی استفاده می کنن. وجود شیره انگور از ترشی سرکه کم می کنه Yum2

این مدل ترشی سیر بدون پوست هم رنگش ثابته و هم قرار نیست مدل ترشی های سیاه سیر توش له بشه اما خوشمزه است Yum2
06-02-2012, 10:35 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
سير 7 8 ساله انگشت بزنيم بهش له ميشه با سركه سياه هست 1 (49)[عکس: 20120812195052_DSC00177.jpg]
12-08-2012, 09:21 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #4
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
[quote='حیدری' pid='501511' dateline='1347955004']
سلام کسی هست که بتونه اموزش نوعی دیگه از ترشی سیر رو که ابش تیره هس شیرین مزه هس و یکی میگفت توش از شیره استفاده می کنن رو بگه یعنی شیره رو با سرکه قاطی میکنن
[/qu

سیر
سرکه
نمک
شیره ی خرما یا انگور یکی دو ق غ
سیر ها رو حبه کن(معمولا توی این ترشی پوست نمی گیرن)حبه ها رو داخل شیشه بریز .نمک رو با مقدار کمی سرکه مخلوط کن و بذار روی شعله ی کم تا نمک حل بشه .از روی شعله بردار و شیره رو بهش اضافه کن و مخلوطشون کن و شربت اماده شده رو داخل ششه روی سیر ها بریز.و مابقی سرکه رو هم روش بریز....
بعد از یکی دو ماه اماده است.1 (49)
18-09-2012, 01:01 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها



محل سکونت : شاهرود
ارسال: #5
ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
مجددا سلام
اخرش تموم شد و من موفق شدم بعد از سوال پرسیدنای زیاااااد سیر ترشی هامو پوست بکنم و ترشی بندازم .Yum2
عکس مراحل کارامو میذارم برای کسانیکه مثل من مبتدی هستن!hih
بعد از اینکه سیر هارو پوست کندمو شستم اون سیرهایی رو که حبه شده بودند و از بقیه جدا کردم و ریختم تو یه قابلمه وبا تقریبا2لیوان سرکه گذاشتم کمی بپزن و نرم بشن ولی مواظب بودم له نشن.(این کار باعث میشه زودتر نرم بشه و زودتر سیر ترشی ما برسه و اماده بشه!)eat
بقیه سیرها رو که کامل بودنو گذاشتم کنار تا کاملا خشک بشن .
خلاصه حبه سیرهارو بعد از اینکه سرد شدند به ارومی توی یه شیشه که تو عکس میبینید گذاشتم. و مخلوطی از سرکه وشیره خرما رو که قبلا با هم قاطی کرده بودمو روش ریختم تا پر شد .
بقیه سیرها رو هم که کاملا خشک شد رو داخل ظرف مناسب گذاشتمو سرکه انگور و سرکه خرما روش ریختم تا پر شد وگذاشتم فعلا پشت پنجره زیر آفتاب .
اینم از عکس ها :) eat

[عکس: 20120919114815_DSC00264.jpg]

[عکس: 20120919114920_DSC00268.jpg]
[عکس: 20120919114955_DSC00275.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2013, 01:47 AM توسط sima.)
19-09-2012, 01:21 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
114
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 137


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
سیر خورد شده+
آب گوجه +
سرکه+
سیاهدانه+
نمک +
فلفل سبز
=
[عکس: 20130121093120_IMG_0638.JPG]
21-01-2013, 12:05 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
658
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 662


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
تا اونجایی که من بلدم شمالیا یعنی ما اینجوری درست میکنیم
اول پوست رویه سیر رو میگیریم روش نمک میپاشیم بعد یه روزیا دو روز آفتاب میدیم تا یه کم خشک بشه (اگه سیر تازه باشه) اونوقت میچینیم توی ظرف و روش سرکه میریزیم و میذاریم تو آفتاب هم رنگ تغییر میکنه هم یه کم ملس میشه . معمولا هم از یه ماه بعدش تا 7 سال قابل مصرفه میشه تا چند سال اول تو سرکه اش دوباره سیر انداخت
22-01-2013, 08:59 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
17
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : اهواز
ارسال: #8
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
مامان من سیر پوست نگرفته را با سرکه میذاره هیچی دیگه هم اضافه نمی کنه ،معمولا بعد از 2 تا 3 سال رسیده ی رسیده است میشه بخوریش ولی اگه بیشتر بمونه رنگش کاملا تیره میشه و سرکشم شیرین ، دیگه تندی سرکه حس نمیشه .
کلا ترشی سیر خوب باید بمونه ، مامانم یکی داشت 12 ساله Yum2 همه میگفتن چه جوری مونده ولی معرکه ها Yum2
با سرکه خرما هم خوب میشه اگه گیرتون بیاد ولی سرکه معمولی هم جواب میده مامانم سرکه وردا میگیره ، قرمز و سفیدشم فرقی نداره .
21-05-2013, 05:47 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
17
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : اهواز
ارسال: #9
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
(15-04-2013, 02:16 PM)alale1 نوشته: یکی بگه از روزی که سیر ترشی می ندازم باید بزارم تو یخچال در ظمن من تو بوشهر با گرما شدیدم با گرما برای ترشی سیر چه کنم

نه گلم یخچال نمیخواد ولی نباید جاش آفتاب باشه توی اتاق بدون کولرم میمونه من تا حالا نشنیدم ترشی سیر خراب بشه مگر اینکه سرکه مشکل داشته باشه یا آب قاطیش بشه .
21-05-2013, 05:54 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
560
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 5,055


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
امروز سير خريدم و پاك كردم cryingcryingcryingcrying
مثل پياز كلي اشكمو در آورد

سيرترشي درست كردم توووووووووپYum2

[عکس: 20130529210603_1221.jpg]

[عکس: 20130529210718_1223.jpg]
29-05-2013, 10:55 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 10,332 28-01-2017, 10:34 AM
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  ترشی بادمجان ای سوره 40 25,115 21-12-2016, 09:51 PM
آخرین ارسال: گلسان
  ترشی تخم مرغ negin.s 3 2,223 28-10-2016, 06:23 PM
آخرین ارسال: Galaxy
  ترشی گوجه فرنگی negin.s 4 8,697 01-10-2016, 08:03 AM
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 30,213 16-08-2016, 01:28 PM
آخرین ارسال: asalkhanom
  ترشی مخلوط Galaxy 59 27,235 07-06-2016, 11:26 AM
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  ترشی هفت بیجار پارانزیم 12 6,434 15-02-2016, 11:32 PM
آخرین ارسال: 20neda20
  ترشی انار معصومه خانومی 2 2,480 31-12-2015, 11:58 PM
آخرین ارسال: 20neda20


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد