خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 2.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
سیر
نمک
سرکه سفید
من مقادیر رو چشمی ریختم hih
سیر رو پوست کندم و وحبه حبه کردم
توی شیشه ریختم ولا به لای اون رو به اندازه شیشه وذایقه خودمون نمک زدم
بعد هم با سرکه پر کردم
ما این ترشی رو با ماهی مصرف میکنیمYum2Yum2
طعمش عالیهFlowerysmile
در ضمن رنگش عوض نمیشه وسفید میمونه


[تصویر:  20120206182515_002.jpg]

نکته:این ترشی مثل بقیه ترشی ها باید در جای خنک نگهداری بشه
این ترشی بعد از سه ماه میرسه وقابل استفاده است.
عکس که گذاشتم متعلق به ترشی کاملا رسیده است.
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ عصر، توسط leili.)
۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, طاطا, خانم بهار
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : کرمان
ارسال: #2
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
عمه من سیر ترشی رو 5 ساله میزاره واقعا خوردن داره اون سیر ترشی عین دارو میمونه
Yum2

برای ترشی سیر بعد از اینکه سیرها رو تو ظرف جا دادیم سرکی رو روی سیرها می ریزیم به جای شکر می شه شیره خرما استفاده کرد جنوبی ها گاهی هم شیره خرما و هم تمر هندی استفاده می کنن. وجود شیره انگور از ترشی سرکه کم می کنه Yum2

این مدل ترشی سیر بدون پوست هم رنگش ثابته و هم قرار نیست مدل ترشی های سیاه سیر توش له بشه اما خوشمزه است Yum2
۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از رز زرد به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, طاطا
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
سير 7 8 ساله انگشت بزنيم بهش له ميشه با سركه سياه هست 1 (49)[تصویر:  20120812195052_DSC00177.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۲-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, طاطا, گیجر, shamim_13, مهرناز مامانی, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #4
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
[quote='حیدری' pid='501511' dateline='1347955004']
سلام کسی هست که بتونه اموزش نوعی دیگه از ترشی سیر رو که ابش تیره هس شیرین مزه هس و یکی میگفت توش از شیره استفاده می کنن رو بگه یعنی شیره رو با سرکه قاطی میکنن
[/qu

سیر
سرکه
نمک
شیره ی خرما یا انگور یکی دو ق غ
سیر ها رو حبه کن(معمولا توی این ترشی پوست نمی گیرن)حبه ها رو داخل شیشه بریز .نمک رو با مقدار کمی سرکه مخلوط کن و بذار روی شعله ی کم تا نمک حل بشه .از روی شعله بردار و شیره رو بهش اضافه کن و مخلوطشون کن و شربت اماده شده رو داخل ششه روی سیر ها بریز.و مابقی سرکه رو هم روش بریز....
بعد از یکی دو ماه اماده است.1 (49)
امضای غزال70
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com
۲۸-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۰۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از غزال70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, fatemeh.tara

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت : شاهرود
ارسال: #5
ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
مجددا سلام
اخرش تموم شد و من موفق شدم بعد از سوال پرسیدنای زیاااااد سیر ترشی هامو پوست بکنم و ترشی بندازم .Yum2
عکس مراحل کارامو میذارم برای کسانیکه مثل من مبتدی هستن!hih
بعد از اینکه سیر هارو پوست کندمو شستم اون سیرهایی رو که حبه شده بودند و از بقیه جدا کردم و ریختم تو یه قابلمه وبا تقریبا2لیوان سرکه گذاشتم کمی بپزن و نرم بشن ولی مواظب بودم له نشن.(این کار باعث میشه زودتر نرم بشه و زودتر سیر ترشی ما برسه و اماده بشه!)eat
بقیه سیرها رو که کامل بودنو گذاشتم کنار تا کاملا خشک بشن .
خلاصه حبه سیرهارو بعد از اینکه سرد شدند به ارومی توی یه شیشه که تو عکس میبینید گذاشتم. و مخلوطی از سرکه وشیره خرما رو که قبلا با هم قاطی کرده بودمو روش ریختم تا پر شد .
بقیه سیرها رو هم که کاملا خشک شد رو داخل ظرف مناسب گذاشتمو سرکه انگور و سرکه خرما روش ریختم تا پر شد وگذاشتم فعلا پشت پنجره زیر آفتاب .
اینم از عکس ها :) eat

[تصویر:  20120919114815_DSC00264.jpg]

[تصویر:  20120919114920_DSC00268.jpg]
[تصویر:  20120919114955_DSC00275.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ صبح، توسط sima.)
۲۹-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از darya2 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, mary900, زهرا77

تبلیغات

کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
114
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 137


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی سیر(همون سیر ترشی خودمون)
سیر خورد شده+
آب گوجه +
سرکه+
سیاهدانه+
نمک +
فلفل سبز
=
[تصویر:  20130121093120_IMG_0638.JPG]
۲-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از مامان مهدی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, sima, طاطا


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشی تخم مرغ negin.s 3 1,910 ۷-۸-۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  ترشی گوجه فرنگی negin.s 4 8,031 ۱۰-۷-۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ صبح
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 29,331 ۲۶-۵-۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: asalkhanom
  ترشی مخلوط Galaxy 59 25,049 ۱۸-۳-۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ صبح
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 9,388 ۲۶-۱-۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ صبح
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  ترشی بادمجان ای سوره 39 23,239 ۱۹-۱-۱۳۹۵ ۰۵:۵۶ عصر
آخرین ارسال: ایران دخت
  ترشی هفت بیجار پارانزیم 12 5,754 ۲۶-۱۱-۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ عصر
آخرین ارسال: 20neda20
  ترشی انار معصومه خانومی 2 2,308 ۱۰-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: 20neda20


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد