تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی فلفل دلمه ای خلالی
#1
Ksmiletris 
این ترشی رو با فلفل دلمه ای های رنگی و جداگانه درست می کنن و برای تزئین ترشی ها و سالادهای غذایی می توان استفاده کرد، خیلی هم خوشمزه میشه و همینجوری هم میشه خورد. پیشنهاد می کنم حتما درست کنین
اندازه ها بنابه میزان نیاز می باشد.

مواد لازم:
فلفل دلمه ای های رنگی
سرکه سفید
نبات به اندازه یک گردو
نمک

طرز تهیه:
سرکه را از یک شب قبل جوشانده و با یک تکه نبات می گذاریم سرد شود.
فلفل دلمه ای ها را خلالی کردی بعد با نمک کمی می گذاریم تا آبش را بدهد، آبش را گرفته و کنار می گذاریم.
بعد فلفل دلمه ای ها رو داخل شیشه های کوچک ریخته و از مخلوط سرکه و نبات میریزیم روش. در یخچال نگهداری می کنیم.

(من دیروز درست کردم فقط فلفل سبز داشتم)

[عکس: 20130625104215_201306201474.jpg]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#2
(۱۸-۰۴-۱۳۹۲, ۰۸:۴۶ ق.ظ)yzfatemeh نوشته:  خانومي چند دقيقه بايد بجوشن؟

عزیزم سرکه رو فقط برای چند دقیقه یعنی کمتراز 5 دقیقه میذاریم بجوشه و بعد از جوش زیرش رو خاموش می کنیم و نبات رو میندازیم توش و میذاریم تا سرد بشه.

(۱۸-۰۴-۱۳۹۲, ۱۰:۲۵ ق.ظ)گیجر نوشته:  عزیزم میشه دلیل انداختن نبات رو داخل سرکه توضیح بدی ؟
ممنون
آخه برام جالبه دفعه اوله که این روش رو میبینم
تا حالا تو ترشی هام نبات ننداختم
یه دنیا ممنون گلم از آموزشتFlowerysmileFlowerysmile
اتفاقا فلفل دلمه هم دارم حتما درست میکنم

برای اینکه هم رنگش عوض نشه و هم زیاد نرم نشه و کمی ترد بمونه
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#3
اینارو هم تازه درست کردم خیلی شیک شدن، اون سبز هم که قبلاً درست کرده بودم
[عکس: 20130801110615_201307271656.jpg]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#4
من برای اینکه رنگ فلفل ها ثابت بماند فلفل ها را بمدت 10 دقیقه در زاج <کات کبودDunnof>میگذارم و بهد در آبکش ریخته و با آب کاملا" شستشو میدهم و میگذارم تا به طور کامل آبش برود و بعد داخل شیشه ریخته و روی آنها را سرکه میریزم.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
ترشي فلفل دلمه اي منYum2
بوي فلفل دلمه اي رو دوست دارمgag

[عکس: 20130822145812_44.JPG]
83
پاسخ }
#6
منم فلفل دلمه ایی دوست میدارم1 (49)
[عکس: 20130827093249_201306041755.jpg]
[عکس: i200472_www.farsv-.com-6.gif]
پاسخ }
#7
(۱۸-۰۴-۱۳۹۲, ۰۸:۵۴ ق.ظ)سمیه گلبانو نوشته:  
(۱۸-۰۴-۱۳۹۲, ۰۸:۴۶ ق.ظ)yzfatemeh نوشته:  خانومي چند دقيقه بايد بجوشن؟

عزیزم سرکه رو فقط برای چند دقیقه یعنی کمتراز 5 دقیقه میذاریم بجوشه و بعد از جوش زیرش رو خاموش می کنیم و نبات رو میندازیم توش و میذاریم تا سرد بشه.

(۱۸-۰۴-۱۳۹۲, ۱۰:۲۵ ق.ظ)گیجر نوشته:  عزیزم میشه دلیل انداختن نبات رو داخل سرکه توضیح بدی ؟
ممنون
آخه برام جالبه دفعه اوله که این روش رو میبینم
تا حالا تو ترشی هام نبات ننداختم
یه دنیا ممنون گلم از آموزشتFlowerysmileFlowerysmile
اتفاقا فلفل دلمه هم دارم حتما درست میکنم

برای اینکه هم رنگش عوض نشه و هم زیاد نرم نشه و کمی ترد بمونه

عزیز دلم این نبات رو باید بذاری بمونه توی ترزشی ویا خارجش میکنی؟
تو را هر لحظه به خاطر مي آورم
بي هيچ بهانه اي
شايد دوست داشتن همين باشد...
پاسخ }
#8
11
اینم جدیدترین ترشی من20 فکرشو نمیکردم خوشمزه بشه3
[عکس: 20150506231656_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی فلفل دلمه ای شکم پر 162 1 2,355 ۱۵-۰۲-۱۳۹۳, ۱۱:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: vor0ojak
  ترشی خیار و فلفل تند negin.s 1 2,069 ۱۰-۰۷-۱۳۹۲, ۰۴:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: mozhgan57