تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی قارچ
#1
[عکس: 97448.JPG]


مواد لازم :
قارچ
نمک
سرکه
سیر
اب
طرز تهیه :
قارچ ها رو خوب شسته و تمیز میکنیم .
15 تا 20 دقیقه جوشونده و وقتی سرد شد تو شیشه میریزیم .
اب ونمک اماده میکنیم . نصف شیشه را با اب و نمرپر کرده و مابقی شیشه را با سرکه پر میکنیم.
روش سیر گذاشته و یکی دو هفته صبر میکنیم تا ترشی جا بیفته .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 20130518055651_pickled_mushrooms.jpg]

مواد لازم:
4 فنجان سرکه سفید
2 حبه سیر، خرد شده
1 عدد جوز هندی
2 قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه
1 عدد زنجبیل
250 گرم قارچ کوچک
1 عدد فلفل قرمز تند و خرد شده

طرز تهیه:
جوز هندی و زنجبیل رنده کنید
سرکه ، سیر ، دانه های فلفل ، جوز هندی ، زنجبیل و فلفل قرمز رو روی حرارت بزارین و اجازه بدید مواد 15 دقیقه بجوشه
سپس قارچ ها رو اضافه کنید و بزارین قارچها نرم بشن و سپس از حرارت بردارین
مواد رو بعد از کمی خنک شدن داخل شیشه ی تمیز بریزین
این ترشی بعد از 2تا3 روز اماده ست.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
[عکس: 20130529083031_2011_07_14-PickledMushrooms02.jpg]

مواد لازم:
750 گرم قارچ
2 تا 3 برگ آویشن
1 بوته سیر (کوچک)
1 و1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق غذا خوری دانه فلفل سیاه
1 قاشق غذا خوری نمک
1/3 فنجان سرکه سفید
3/4 فنجان آب

طرز تهیه:
قارچ ها رو با آب سرد خوب بشورین و خرد کنین
بقیه ی مواد رو توی یه قابلمه بریزن و روی حرارت بزارین و اجازه بدین 15 دقیقه بجوشن
قارچ ها رو توی شیشه ی تمیز بریزین و با مخلوط سرکه ، شیشه رو پر کنین
بعد از سه روز ترشی قابل خوردن و آماده ست.

[عکس: 20130529083054_2011_07_14-PickledMushrooms.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
اينم ترشي قارچ من كه تو درسته كمي نعناع خشك ريختم . مزه هر دوشون عاليه
[عکس: 20130717105911_P7040012.JPG]
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
با دستور دوم نگین جون و راهنماییهای مریم پویان(1782) عزیزYum2
[عکس: 20130817102245_IMG__.jpg]
[عکس: 20130817102353_IMG__.jpg]
پاسخ }
#6
من ترشي قارچ رو اينطوري آماده ميكنم:
قارچ ها رو تميز ميكنم و آب رو جوش ميارم و قارچ ها ميريزم توش تا حدود 5 تا 10 دقيقه جوش بخوره .بعد ميريزم تو آبكش تا آبش بره و خنك بشه.قارچها رو داخل شيشه ميريزم و لابلاش سير و نعناع(يا ترخون)ميريزم .سركه سفيد و نمك ميريزم و ميذارم يخچال و بعد از 4-5 روز آماده خوردن ميشه.
[عکس: 20130904125420_15.JPG]
پاسخ }
#7
ترشی قارچ خوشمزه ی من که چند وقت پیش درستیدم ولی عکسشو نزاشته بودمHangheadاینقده خوشمزه شده که مامانم و مادر شوهرم عاشقش شدن و اونا هم دستورشو گرفتن و زودی انداختنhihواسه خوشگل شدنش،من توش هویج هم انداختمDreamyeyesf
اینم عکس دونفری با ترشی کلم قرمزمlaf

[عکس: 20131208145628_IMAG1829.jpg]
[عکس: 20131208145818_IMAG1827.jpg]

اینم دستورش Flowerysmile

قارچ 1 کیلو
نمک 5 قاشق غذاخوری
سرکه نصف پیمانه
آب 5/1 لیتر
سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز به میزان لازم

طرز تهیه :
سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا برود.

نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد( برای پاستوریزه شدن ). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس قارچ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت 20 روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید استفاده کنید.
منبع:همشهری آنلاین
توی دستور نوشته 20 روز!!!ولی من دو هفته بیشتر طاقت نیاوردم hihVahidrkو به نظرم رسیده بودangelicConsoling
پاسخ }
#8
Yum2Yum2Yum2
ممنون شهرزاد جون(1782)Flowerysmile(1782)

[عکس: 20141106133112_DSC_0008.jpg]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
ترشی قارچ بسیااااااااااااااااااااااااااااااار خوشمزه من
تووش زیتون فلفل دلمه رنگی هویج و جوانه گندم هم ریختم عالی و خوشگل شد
[عکس: 20141107222340_image-6c6f3a20f18a5fbf3f1...721b-V.jpg]
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }
#10
ترشی قارچ خوشمزه من33

[عکس: 20150524134821_.jpg]

بااین دستور20
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
بادمجان 1عدد
قارچ 300گرم
سیر 3-4حبه
فلفل سیاه دانه ای ا قاشق چایخوری
سرکه سفید 1/5 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرزتهیه:5
فلفل دلمه ای رو روی شعله کم کباب کنیدوپوست وتخمشوجداکنیدوخردکنید.
بادمجان راپوست گرفته نگینی خرد کنید وباکمی نمک واب ودوقاشق سرکه بجوشانید وبعد درابکش ریخته تا ابش برود(کمی باپشت قاشق فشاربدید تاکاملا ابش بره)..قارچ راخردکنیدووباحدود5 قاشق سوپخوری سرکه وکمی نمک روی حرارت بذارید تاجوش بیادبعد2دقیقه جوشیدن ابکش کنید.
بعدتمام مواد(قارچ,سیر,بادمجان,فلفل دلمه وفلفل سیاه)راباهم مخلوط کنید ودرشیشه مناسب بریزید وروش مخلوط سرکه ونمک بریزید.بعد دوروز قابل استفاده هست.
پاسخ }