تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی لوبیا
#1
مواد لازم:
لوبیاسبز 1 کیلو
گوجه فرنگی رنده شده 1 کیلو
سرکه قرمز، سیر خورد شده و فلفل سبز و قرمز به میزان لازم
نمک و پودر فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

تهیه:
لوبیاهای خرد شده رو به همراه گوجه رنده شده روی حرارت میگذاریم تا اب گوجه ها کاملا جذب لوبیاها شود و لوبیاها بپزند.
بعد از روی حرارت برداشته و رب گوجه، فلفل خرد شده، سیر، نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. پس از اینکه موادمان سرد شدند در شیشه ریخته و روی آن سرکه میریزیم.
و در آن را محکم بسته و در جای خشک و خنک به مدت 1 هفته نگه میداریم.

[عکس: 20131225100153_gree-bean-tomato-500.JPG]
خدایا!
دستم به آسمانت نمیرسد. اما تو که دستت به زمین میرسد "بلندم کن"
پاسخ }
#2
سلام عزیزم.من یه مدل درست کردم.اول لوبیا ها رو با اب نیمپز کروم .بعد ریختمش تو ابکش.ابش که کاملا رفت ریختمش تو شیشه و با سرکه پرش کردم.البته یه مقدار شکر و فلفل سبز ریختم توش.عالی شد
پاسخ }
#3
من پارسال لوبیا رو پاک کردم ولی خرد نکردم هویجم خلالهای هم اندازه لوبیا درست کردم کمی هویجها رو پزوندم که نرم بشه باهم ریختم تو شیشه و نمک وسرکه سفید هم ریختم خوشمزه شده بود
:من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم
پاسخ }
#4

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با قارچ


مواد لازم:

لوبيا سبز 500 گرم
قارچ 500 گرم
فلفل سبز تند 4- 3عدد
سير 4- 3عدد
زردچوبه 1قاشق چاي‌خوري
ادويه‌ي ترشي 1قاشق مرباخوري
سركه به ميزان لازم
سبزي معطر تازه 50گرم
سبزي خشك 1قاشق غذاخوري


روش تهيه:

1- دم لوبيا سبزها را گرفته و بشوييد. سپس به ابعاد دلخواه خرد كنيد و درون آبي كه در حال جوشيدن است بريزيد. پس از حدود 2-1 دقيقه آن‌ها را در آبكش سرازير كنيد.

2- قارچ‌ها را خرد كرده يا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهيد. بلافاصله از آب خارج كرده و درون صافي بريزيد.

3- براي اين كه قارچ‌ها آب نيندازد، بهتر است، روي آن‌ها آب سرد ريخته و سپس فشار دهيد تا آب اضافي‌شان خارج شود.

4- سيرها را پوست كنده و خرد كنيد.

5- فلفل‌ها را خرد كنيد. بسته به ميزان تند بودن فلفل‌ها، مي‌توان مقدار آن‌ها را كم يا زياد كرد. در ضمن براي زيبا‌تر شدن اين ترشي مي‌توان از فلفل با رنگ‌هاي مختلف استفاده كرد. در صورت تمايل مي‌توان از پودر فلفل به جاي فلفل تازه استفاده كرد.

6- سبزي‌ها را شسته و بگذاريد تا آب اضافي آن‌ها برود. سپس ريز خرد كنيد و در صورتي كه سبزي تازه در دسترس نبود، مي‌توان از سبزي خشك استفاده كرد. البته ارجحيت استفاده از هر دو نوع سبزي (خشك و تازه) است؛ به شرطي كه مقدار گفته شده براي هر كدام نصف شود.

7- قارچ، لوبيا سبز، فلفل، سير و سبزي را مخلوط كرده و درون ظرف مورد نظر بريزيد.

8- ادويه و زردچوبه را با مقدار كمي سركه مخلوط كنيد و روي مواد آماده شده بريزيد. سپس به اندازه‌ي كافي سركه درون ظرف بريزيد تا به طور كامل روي مواد را بپوشاند. آن‌گاه درب ظرف را ببنديد و در جايي خنك نگهداري كنيد.


Yum2Yum2نوش جانYum2Yum2
[img] [عکس: yv5my7hppo9.png] [/img]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
ترشی لوبیا
لوبیا سبز..........نیم کیلو خلالی یا نگینی
فلفل دلمه ای قرمز..........نیم کیلو
سیر...........100گرم خلالی یا نگینی
سرکه ونمک........... به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیا هارا بخار پز کنید تا کمی نرم شوند بعد فلفل دلمه ای را هم تخم آن را گرفته وبپزید وپوستش را بگیرید واز چرخ گوشت رد کنید وبعد در ظرفی تمام مواد به جز سرکه را مخلوط کنید توجه داشته باشید که اگر لوبیا راخلال کردید سیر را هم خلال واگر نگینی کردید سیررا هم نگینی کنیدبعد در شیشه ریخته وسرکه را تا حدی بریزید که به غلظت ماست باشدنباید زیاد شل شود این یک ترشی فانتزی هست که باید تو یخچال بمونه
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#6
من لوبیاها رو درسته بخارپز کردم ریختم تو شیشه لابلاش ورقه سیر گل کلم و فلفل سبز ریختم آب جوش سرد شده نمک سرکه ریختم سر ترشی سبزیهای
معطر مخصوصا ترخون گذاشتم خیلی خوشمزست همه تعریف میکنن[عکس: 20130209223514_Photo0410.jpg]

[عکس: 20130209224305_Photo0110.jpg]
پاسخ }
#7
ترشی لوبیا سبز من
اول لوبیا رو پاک کردم و شستم بعد از اینکه ابش کامل رفت خورد کردم.
بعداز خرد کردن ریختم توی قابلمه و گذاشتم روی شعلهی کم تا یه مقداری رنگش عوض شد بعدش سرکه رو بهش اضافه کردم و چند تا ساقه کرفس رو حسابی خرد کردم به همراه یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه نکوبیده و چوب دارچین و میخک هم بهش اضافه کردم و حدود 20 دقیقه با سرکه جوشندم.
طعمش عالی شده و بسیار خوشمزه و مورد پسند بچه های مامانیم.(1782)
اینم عکسشYum2Yum2
   
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }
#8
ترشی لوبیای من

اول لوبیا ها رو می شورم و خرد می کنم

یه کیلو گوجه رتده می کنم

لوبیا رو با گوجه می ریزم تو قابلمه می جوشونم سرکه و نمک و فلفل اضافه می کنم . آب لازم نیست چون گوجه خودش آب می ده
اونقدر می جوشونم که لوبیا ها از خامی در بیان نه اینکه کامل بپزه

از رو اجاق بر می دارم کمی که سرد شد سیر خرد شده و فلفل دلمه ای ریز خرد شده رو بهش اضافه می کنم
کمی هم ادویه کاری اضافه می کنم که ترشی رو بی نهایت خوشمزه می کنه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
تر شی لوبیا سلام من لوبیاراباسرکه بخار پز کردم بعداز سرد شدن وسیروادویه ترشی نمک اضافه کردم همچنیین سرکه تو شیشه ریختم دریخچال نگهداری کردم هرباکه مهمانی دارم مرغ اب پز وسرخکرده داشته باشم کنار مرع یک مقدار لوبیا ترشی رو تفت میدم همراه گوجه و مواد دیگر دور چین مرغ میکنم خیلیییی خوشمزه میشه برای اشخاصی که مزه ترشی رامی پسندند
پاسخ }
#10
(1782)(1782)
[عکس: 20131001121124_2222222222222.jpg]

به درخت نگاه کن...

قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند

ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...

گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی پاپریکا با لوبیا 162 0 2,127 ۰۹-۰۷-۱۳۹۲, ۰۴:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: 162