خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی لوبیا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
16
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی لوبیا
مواد لازم:
لوبیاسبز 1 کیلو
گوجه فرنگی رنده شده 1 کیلو
سرکه قرمز، سیر خورد شده و فلفل سبز و قرمز به میزان لازم
نمک و پودر فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

تهیه:
لوبیاهای خرد شده رو به همراه گوجه رنده شده روی حرارت میگذاریم تا اب گوجه ها کاملا جذب لوبیاها شود و لوبیاها بپزند.
بعد از روی حرارت برداشته و رب گوجه، فلفل خرد شده، سیر، نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. پس از اینکه موادمان سرد شدند در شیشه ریخته و روی آن سرکه میریزیم.
و در آن را محکم بسته و در جای خشک و خنک به مدت 1 هفته نگه میداریم.

[تصویر:  20131225100153_gree-bean-tomato-500.JPG]
امضای shadi a
خدایا!
دستم به آسمانت نمیرسد. اما تو که دستت به زمین میرسد "بلندم کن"
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۱۰-۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ صبح، توسط Galaxy.)
۱۳-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از shadi a به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, طاهره 52, پارانزیم, elipari, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی لوبیا
سلام عزیزم.من یه مدل درست کردم.اول لوبیا ها رو با اب نیمپز کروم .بعد ریختمش تو ابکش.ابش که کاملا رفت ریختمش تو شیشه و با سرکه پرش کردم.البته یه مقدار شکر و فلفل سبز ریختم توش.عالی شد
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از yasitala به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, پارانزیم, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
92
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 53


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی لوبیا
من پارسال لوبیا رو پاک کردم ولی خرد نکردم هویجم خلالهای هم اندازه لوبیا درست کردم کمی هویجها رو پزوندم که نرم بشه باهم ریختم تو شیشه و نمک وسرکه سفید هم ریختم خوشمزه شده بود
امضای سالاری
:من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از سالاری به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, پارانزیم, elipari, نگین جونی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #4
RE: ترشی لوبیا
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با قارچ


مواد لازم:

لوبيا سبز 500 گرم
قارچ 500 گرم
فلفل سبز تند 4- 3عدد
سير 4- 3عدد
زردچوبه 1قاشق چاي‌خوري
ادويه‌ي ترشي 1قاشق مرباخوري
سركه به ميزان لازم
سبزي معطر تازه 50گرم
سبزي خشك 1قاشق غذاخوري


روش تهيه:

1- دم لوبيا سبزها را گرفته و بشوييد. سپس به ابعاد دلخواه خرد كنيد و درون آبي كه در حال جوشيدن است بريزيد. پس از حدود 2-1 دقيقه آن‌ها را در آبكش سرازير كنيد.

2- قارچ‌ها را خرد كرده يا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهيد. بلافاصله از آب خارج كرده و درون صافي بريزيد.

3- براي اين كه قارچ‌ها آب نيندازد، بهتر است، روي آن‌ها آب سرد ريخته و سپس فشار دهيد تا آب اضافي‌شان خارج شود.

4- سيرها را پوست كنده و خرد كنيد.

5- فلفل‌ها را خرد كنيد. بسته به ميزان تند بودن فلفل‌ها، مي‌توان مقدار آن‌ها را كم يا زياد كرد. در ضمن براي زيبا‌تر شدن اين ترشي مي‌توان از فلفل با رنگ‌هاي مختلف استفاده كرد. در صورت تمايل مي‌توان از پودر فلفل به جاي فلفل تازه استفاده كرد.

6- سبزي‌ها را شسته و بگذاريد تا آب اضافي آن‌ها برود. سپس ريز خرد كنيد و در صورتي كه سبزي تازه در دسترس نبود، مي‌توان از سبزي خشك استفاده كرد. البته ارجحيت استفاده از هر دو نوع سبزي (خشك و تازه) است؛ به شرطي كه مقدار گفته شده براي هر كدام نصف شود.

7- قارچ، لوبيا سبز، فلفل، سير و سبزي را مخلوط كرده و درون ظرف مورد نظر بريزيد.

8- ادويه و زردچوبه را با مقدار كمي سركه مخلوط كنيد و روي مواد آماده شده بريزيد. سپس به اندازه‌ي كافي سركه درون ظرف بريزيد تا به طور كامل روي مواد را بپوشاند. آن‌گاه درب ظرف را ببنديد و در جايي خنك نگهداري كنيد.


Yum2Yum2نوش جانYum2Yum2
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ عصر، توسط *heliya joon*.)
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, پارانزیم, elipari
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: ترشی لوبیا
ترشی لوبیا
لوبیا سبز..........نیم کیلو خلالی یا نگینی
فلفل دلمه ای قرمز..........نیم کیلو
سیر...........100گرم خلالی یا نگینی
سرکه ونمک........... به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیا هارا بخار پز کنید تا کمی نرم شوند بعد فلفل دلمه ای را هم تخم آن را گرفته وبپزید وپوستش را بگیرید واز چرخ گوشت رد کنید وبعد در ظرفی تمام مواد به جز سرکه را مخلوط کنید توجه داشته باشید که اگر لوبیا راخلال کردید سیر را هم خلال واگر نگینی کردید سیررا هم نگینی کنیدبعد در شیشه ریخته وسرکه را تا حدی بریزید که به غلظت ماست باشدنباید زیاد شل شود این یک ترشی فانتزی هست که باید تو یخچال بمونه
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۶-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ عصر، توسط 162.)
۲۹-۶-۱۳۹۱, ۰۹:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, پارانزیم, elipari

تبلیغات

کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
256
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 649


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: ترشی لوبیا
من لوبیاها رو درسته بخارپز کردم ریختم تو شیشه لابلاش ورقه سیر گل کلم و فلفل سبز ریختم آب جوش سرد شده نمک سرکه ریختم سر ترشی سبزیهای
معطر مخصوصا ترخون گذاشتم خیلی خوشمزست همه تعریف میکنن[تصویر:  20130209223514_Photo0410.jpg]

[تصویر:  20130209224305_Photo0110.jpg]
امضای SIMA.H
۲۲-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از SIMA.H به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رويا صادقي, hodaa67, sima, طاهره 52, سمیه گلبانو, negin.s, پارانزیم, *dayana, N-M, elipari


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشی پاپریکا با لوبیا 162 0 2,043 ۹-۷-۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ عصر
آخرین ارسال: 162


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد