وضعیت :
موضوعها: 1
اعتبار: 1 ۱۳-۰۶-۱۳۹۱, ۰۸:۵۹ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۰۴-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۰۲ ق.ظ توسط Galaxy.) مواد لازم: لوبیاسبز 1 کیلو
گوجه فرنگی رنده شده 1 کیلو
سرکه قرمز، سیر خورد شده و فلفل سبز و قرمز به میزان لازم
نمک و پودر فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
تهیه: لوبیاهای خرد شده رو به همراه گوجه رنده شده روی حرارت میگذاریم تا اب گوجه ها کاملا جذب لوبیاها شود و لوبیاها بپزند.
بعد از روی حرارت برداشته و رب گوجه، فلفل خرد شده، سیر، نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. پس از اینکه موادمان سرد شدند در شیشه ریخته و روی آن سرکه میریزیم.
و در آن را محکم بسته و در جای خشک و خنک به مدت 1 هفته نگه میداریم.
خدایا!
دستم به آسمانت نمیرسد. اما تو که دستت به زمین میرسد "بلندم کن"
وضعیت :
اعتبار: 4 سلام عزیزم.من یه مدل درست کردم.اول لوبیا ها رو با اب نیمپز کروم .بعد ریختمش تو ابکش.ابش که کاملا رفت ریختمش تو شیشه و با سرکه پرش کردم.البته یه مقدار شکر و فلفل سبز ریختم توش.عالی شد
وضعیت :
اعتبار: 53 من پارسال لوبیا رو پاک کردم ولی خرد نکردم هویجم خلالهای هم اندازه لوبیا درست کردم کمی هویجها رو پزوندم که نرم بشه باهم ریختم تو شیشه و نمک وسرکه سفید هم ریختم خوشمزه شده بود
:من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم
وضعیت :
موضوعها: 39
اعتبار: 2,139 ۲۹-۰۶-۱۳۹۱, ۰۹:۰۰ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۹-۰۶-۱۳۹۱, ۰۹:۰۰ ب.ظ توسط 162.) ترشی لوبیا
لوبیا سبز..........نیم کیلو خلالی یا نگینی
فلفل دلمه ای قرمز..........نیم کیلو
سیر...........100گرم خلالی یا نگینی
سرکه ونمک........... به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیا هارا بخار پز کنید تا کمی نرم شوند بعد فلفل دلمه ای را هم تخم آن را گرفته وبپزید وپوستش را بگیرید واز چرخ گوشت رد کنید وبعد در ظرفی تمام مواد به جز سرکه را مخلوط کنید توجه داشته باشید که اگر لوبیا راخلال کردید سیر را هم خلال واگر نگینی کردید سیررا هم نگینی کنیدبعد در شیشه ریخته وسرکه را تا حدی بریزید که به غلظت ماست باشدنباید زیاد شل شود این یک ترشی فانتزی هست که باید تو یخچال بمونه
وضعیت :
موضوعها: 2
اعتبار: 25 ترشی لوبیای من
اول لوبیا ها رو می شورم و خرد می کنم
یه کیلو گوجه رتده می کنم
لوبیا رو با گوجه می ریزم تو قابلمه می جوشونم سرکه و نمک و فلفل اضافه می کنم . آب لازم نیست چون گوجه خودش آب می ده
اونقدر می جوشونم که لوبیا ها از خامی در بیان نه اینکه کامل بپزه
از رو اجاق بر می دارم کمی که سرد شد سیر خرد شده و فلفل دلمه ای ریز خرد شده رو بهش اضافه می کنم
کمی هم ادویه کاری اضافه می کنم که ترشی رو بی نهایت خوشمزه می کنه
وضعیت :
موضوعها: 0
اعتبار: 0 تر شی لوبیا سلام من لوبیاراباسرکه بخار پز کردم بعداز سرد شدن وسیروادویه ترشی نمک اضافه کردم همچنیین سرکه تو شیشه ریختم دریخچال نگهداری کردم هرباکه مهمانی دارم مرغ اب پز وسرخکرده داشته باشم کنار مرع یک مقدار لوبیا ترشی رو تفت میدم همراه گوجه و مواد دیگر دور چین مرغ میکنم خیلیییی خوشمزه میشه برای اشخاصی که مزه ترشی رامی پسندند
وضعیت :
موضوعها: 3
اعتبار: 158
به درخت نگاه کن...
قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند
ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...
گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...