ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


برچسب ها: ترشی, لیته, بادمجان,

ترشی لیته بادمجان

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
514
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 333


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite لیته بادنجان
[تصویر:  00124421.JPG]


مواد لازم:


سرکه : ۳ لیتر
نمک : قدری
ادویه : قدری
بادمجان : قدری
گشنیز : قدری
سیب زمینی : قدری
موسیر : قدری
ریحان : قدری



طرز تهیه:


برای این ترشی می‌توانیم از بادمجان‌های دلمه‌ای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجان‌ها را در فر یا روی آتش کباب می‌کنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌پاشیم و روی پارچه می‌چینیم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم و با کمی سرکه چند جوش می‌دهیم و مقداری سبزی (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) که به‌دقت تمیز کرده و شسته و خوب خشک کرده‌ایم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمی سرکه مخلوط می‌کنیم و این مایه را به بادمجان اضافه می‌نمائیم و مقداری ادویه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.


منبع:www.vista.ir
۱۲-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران جوینده, ati.raz, mahyarjoon, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,526
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 15617


محل سکونت : Iran
ارسال: #2
ترشی لیته بادمجان
مواد لازم :

بادمجان 1 کیلو گرم - هویچ 300 گرم - سیر 300 گرم- سبزی خشک(نعناع- شود- ریحان بنفش- ترخون- و کمی مرزه ) - پودر تخم گشنیز 3 قاشق غذا خوری- سرکه به مقدار لازم - نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
1- بادمجان ها را با پوست می شوییم و خرد می کنیم و با یک لیوان سرکه می گذاریم بپزد .بعد از اینکه کاملا پخت کنار می گذاریم تا سرد شود .
2- بادمجان ها را به همراه سیر و هویچ به کمک چرخ گوشت چرخ می کنیم تا کاملا یکدست شود .
3- سبزی خشک و نمک و زرد چوبه و پودر گشنیز را هم به بادمجان های چرخ شده اضافه می کنیم البته سرکه را فراموش نمی کنیم آنقدر سرکه اضافه می کنیم که لیته ما نه سفت باشد و نه نرم و خوب مخلوط می کنیم .
4- در آخر هم لیته را به شیشه منتقل می کنیم و آن را می توانید در فضای خارج از یخچال نگهداری بکنید .
لیته را بعد از یک هفته می توانید نوش جان کنید .
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران جوینده, ati.raz, mahyarjoon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
276
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 420


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: ترشی لیته بادمجان
ترشی لیته+
پیاز ترشی
+ترشی مخلوط
[تصویر:  20120212101001_001.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, باران جوینده, niloofar00, mozhgan57, ati.raz, mahyarjoon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
181
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 428


محل سکونت : iran
ارسال: #4
RE: ترشی لیته بادمجان
من ترشی لیته بادمجانم را اینجوری درست می کنم:

بادمجان 3 کیلو
سبزی(نعنا و ریحان و مرزه و گشنیز) : 1 کیلو
سیر : نیم بوته الی یک بوته
فلفل سبز تند: 50 گرم
گلپر و رازیانه و تخم گشنیز آسیاب شده : از هرکدام 2 قاشق غذاخوری
نمک و سیاهدونه : مقدار دلخواه
سرکه : 2.5 کیلو



بادمجان ها را نمک زده می گذاریم تا به اصطلاح زهرش خارج شود
سپس خشکشان می کنیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه با سرکه می جوشانیم
سپس بادمجان ها را صاف کرده و با تیغه ی درشت چرخ می کنیم
سبزی ها را نیز پس از شستن روی پارچه نیمه خشک می کنیم
سپس سبزی ها و سیر و فلفل تند را با هم با تیغه ی ریز چرخ می کنیم
حالا تمام مواد را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا جا بیفتد.Yum2

اگه سرکه خالص نبود و آب داشت باید بعد از صاف کردن آنرا کمی جوشاند
چون آب باعث می شود که ترشی زود کپک بزند
امضای samanta3000
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۵ عصر، توسط samanta3000.)
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از samanta3000 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, niloofar00, mahyarjoon, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,229
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 5469


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی لیته بادمجان
ترشي ليته بادمجان و خرفه 1 (49)[تصویر:  20120812195730_DSC00181.jpg]
امضای laleh joon
[تصویر:  20140701011946_images.jpg]
۲۲-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, negin.s, niloofar00, mozhgan57, ati.raz, mahyarjoon, گلسان, shamim_13, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,229
تاریخ عضویت:
فروردین ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 5469


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی لیته بادمجان
بادمجان+سیر+فلفل تازه+سبزیجات معطر

[تصویر:  20130710120221_DSC07895.jpg]
امضای laleh joon
[تصویر:  20140701011946_images.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ صبح، توسط laleh joon.)
۱۹-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران جوینده, niloofar00, ati.raz, mahyarjoon, shamim_13, elipari, meemo



کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد