تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 46 رای - 1.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی لیته بادمجان
#1
Package_favorite 
[عکس: 00124421.JPG]


مواد لازم:


سرکه : ۳ لیتر
نمک : قدری
ادویه : قدری
بادمجان : قدری
گشنیز : قدری
سیب زمینی : قدری
موسیر : قدری
ریحان : قدری



طرز تهیه:


برای این ترشی می‌توانیم از بادمجان‌های دلمه‌ای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجان‌ها را در فر یا روی آتش کباب می‌کنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌پاشیم و روی پارچه می‌چینیم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم و با کمی سرکه چند جوش می‌دهیم و مقداری سبزی (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) که به‌دقت تمیز کرده و شسته و خوب خشک کرده‌ایم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمی سرکه مخلوط می‌کنیم و این مایه را به بادمجان اضافه می‌نمائیم و مقداری ادویه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.


منبع:www.vista.ir
پاسخ }
#2
مواد لازم :

بادمجان 1 کیلو گرم - هویچ 300 گرم - سیر 300 گرم- سبزی خشک(نعناع- شود- ریحان بنفش- ترخون- و کمی مرزه ) - پودر تخم گشنیز 3 قاشق غذا خوری- سرکه به مقدار لازم - نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
1- بادمجان ها را با پوست می شوییم و خرد می کنیم و با یک لیوان سرکه می گذاریم بپزد .بعد از اینکه کاملا پخت کنار می گذاریم تا سرد شود .
2- بادمجان ها را به همراه سیر و هویچ به کمک چرخ گوشت چرخ می کنیم تا کاملا یکدست شود .
3- سبزی خشک و نمک و زرد چوبه و پودر گشنیز را هم به بادمجان های چرخ شده اضافه می کنیم البته سرکه را فراموش نمی کنیم آنقدر سرکه اضافه می کنیم که لیته ما نه سفت باشد و نه نرم و خوب مخلوط می کنیم .
4- در آخر هم لیته را به شیشه منتقل می کنیم و آن را می توانید در فضای خارج از یخچال نگهداری بکنید .
لیته را بعد از یک هفته می توانید نوش جان کنید .
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
ترشی لیته+
پیاز ترشی
+ترشی مخلوط
[عکس: 20120212101001_001.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#4
من ترشی لیته بادمجانم را اینجوری درست می کنم:

بادمجان 3 کیلو
سبزی(نعنا و ریحان و مرزه و گشنیز) : 1 کیلو
سیر : نیم بوته الی یک بوته
فلفل سبز تند: 50 گرم
گلپر و رازیانه و تخم گشنیز آسیاب شده : از هرکدام 2 قاشق غذاخوری
نمک و سیاهدونه : مقدار دلخواه
سرکه : 2.5 کیلو



بادمجان ها را نمک زده می گذاریم تا به اصطلاح زهرش خارج شود
سپس خشکشان می کنیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه با سرکه می جوشانیم
سپس بادمجان ها را صاف کرده و با تیغه ی درشت چرخ می کنیم
سبزی ها را نیز پس از شستن روی پارچه نیمه خشک می کنیم
سپس سبزی ها و سیر و فلفل تند را با هم با تیغه ی ریز چرخ می کنیم
حالا تمام مواد را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا جا بیفتد.Yum2

اگه سرکه خالص نبود و آب داشت باید بعد از صاف کردن آنرا کمی جوشاند
چون آب باعث می شود که ترشی زود کپک بزند
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
ترشي ليته بادمجان و خرفه 1 (49)[عکس: 20120812195730_DSC00181.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
بادمجان+سیر+فلفل تازه+سبزیجات معطر

[عکس: 20130710120221_DSC07895.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#7
[عکس: 20130813160317_-0008.jpg]

عمه پزYum2
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#8
[عکس: 20131002113904_Photo-0180.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20131013131029_IMG__.jpg]
لیته ی امسالمونYum2
پاسخ }
#10
ليته كه تازه درست كردم
و يك ظرف آوردم واسه مامان جونم خدا كنه خوب بشهHanghead

[عکس: 20131123222623_22.jpg]

[عکس: 20131123222957_11.jpg]
83
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 10,579 ۰۹-۱۱-۱۳۹۵, ۱۰:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  ترشی بادمجان ای سوره 40 25,686 ۰۱-۱۰-۱۳۹۵, ۰۹:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: گلسان
  لیته انبه با تمبرهندی و رب انار mahasalbanoo 1 1,035 ۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۰۷:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: NAHID.V