خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 46 رای - 1.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی لیته بادمجان

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
Feb 2011
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite  لیته بادنجان
[عکس: 00124421.JPG]


مواد لازم:


سرکه : ۳ لیتر
نمک : قدری
ادویه : قدری
بادمجان : قدری
گشنیز : قدری
سیب زمینی : قدری
موسیر : قدری
ریحان : قدری



طرز تهیه:


برای این ترشی می‌توانیم از بادمجان‌های دلمه‌ای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجان‌ها را در فر یا روی آتش کباب می‌کنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌پاشیم و روی پارچه می‌چینیم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم و با کمی سرکه چند جوش می‌دهیم و مقداری سبزی (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) که به‌دقت تمیز کرده و شسته و خوب خشک کرده‌ایم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمی سرکه مخلوط می‌کنیم و این مایه را به بادمجان اضافه می‌نمائیم و مقداری ادویه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.


منبع:www.vista.ir
01-04-2011, 07:51 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
ترشی لیته بادمجان
مواد لازم :

بادمجان 1 کیلو گرم - هویچ 300 گرم - سیر 300 گرم- سبزی خشک(نعناع- شود- ریحان بنفش- ترخون- و کمی مرزه ) - پودر تخم گشنیز 3 قاشق غذا خوری- سرکه به مقدار لازم - نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
1- بادمجان ها را با پوست می شوییم و خرد می کنیم و با یک لیوان سرکه می گذاریم بپزد .بعد از اینکه کاملا پخت کنار می گذاریم تا سرد شود .
2- بادمجان ها را به همراه سیر و هویچ به کمک چرخ گوشت چرخ می کنیم تا کاملا یکدست شود .
3- سبزی خشک و نمک و زرد چوبه و پودر گشنیز را هم به بادمجان های چرخ شده اضافه می کنیم البته سرکه را فراموش نمی کنیم آنقدر سرکه اضافه می کنیم که لیته ما نه سفت باشد و نه نرم و خوب مخلوط می کنیم .
4- در آخر هم لیته را به شیشه منتقل می کنیم و آن را می توانید در فضای خارج از یخچال نگهداری بکنید .
لیته را بعد از یک هفته می توانید نوش جان کنید .
12-09-2011, 12:40 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: ترشی لیته بادمجان
ترشی لیته+
پیاز ترشی
+ترشی مخلوط
[عکس: 20120212101001_001.jpg]
12-02-2012, 12:40 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #4
RE: ترشی لیته بادمجان
من ترشی لیته بادمجانم را اینجوری درست می کنم:

بادمجان 3 کیلو
سبزی(نعنا و ریحان و مرزه و گشنیز) : 1 کیلو
سیر : نیم بوته الی یک بوته
فلفل سبز تند: 50 گرم
گلپر و رازیانه و تخم گشنیز آسیاب شده : از هرکدام 2 قاشق غذاخوری
نمک و سیاهدونه : مقدار دلخواه
سرکه : 2.5 کیلو



بادمجان ها را نمک زده می گذاریم تا به اصطلاح زهرش خارج شود
سپس خشکشان می کنیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه با سرکه می جوشانیم
سپس بادمجان ها را صاف کرده و با تیغه ی درشت چرخ می کنیم
سبزی ها را نیز پس از شستن روی پارچه نیمه خشک می کنیم
سپس سبزی ها و سیر و فلفل تند را با هم با تیغه ی ریز چرخ می کنیم
حالا تمام مواد را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا جا بیفتد.Yum2

اگه سرکه خالص نبود و آب داشت باید بعد از صاف کردن آنرا کمی جوشاند
چون آب باعث می شود که ترشی زود کپک بزند
(آخرین تغییر در ارسال: 12-02-2012, 07:55 PM توسط samanta3000.)
12-02-2012, 01:11 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی لیته بادمجان
ترشي ليته بادمجان و خرفه 1 (49)[عکس: 20120812195730_DSC00181.jpg]
12-08-2012, 09:27 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی لیته بادمجان
بادمجان+سیر+فلفل تازه+سبزیجات معطر

[عکس: 20130710120221_DSC07895.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2013, 11:06 AM توسط laleh joon.)
10-07-2013, 11:04 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #7
RE: ترشی لیته بادمجان
[عکس: 20130813160317_-0008.jpg]

عمه پزYum2
13-08-2013, 03:05 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
114
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 185


محل سکونت : تبریز
ارسال: #8
RE: ترشی لیته بادمجان
[عکس: 20131002113904_Photo-0180.jpg]
02-10-2013, 11:40 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: ترشی لیته بادمجان
[عکس: 20131013131029_IMG__.jpg]
لیته ی امسالمونYum2
13-10-2013, 01:11 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
560
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 5,055


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: ترشی لیته بادمجان
ليته كه تازه درست كردم
و يك ظرف آوردم واسه مامان جونم خدا كنه خوب بشهHanghead

[عکس: 20131123222623_22.jpg]

[عکس: 20131123222957_11.jpg]
23-11-2013, 10:49 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 10,348 28-01-2017, 10:34 AM
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  ترشی بادمجان ای سوره 40 25,151 21-12-2016, 09:51 PM
آخرین ارسال: گلسان
  لیته انبه با تمبرهندی و رب انار mahasalbanoo 1 1,018 12-09-2012, 07:12 PM
آخرین ارسال: NAHID.V


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد