خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 45 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی لیته بادمجان کبابی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ترشی لیته بادمجان کبابی
[عکس: 20170130112302_24.jpg]

مواد لازم :

• بادمجان درشت : 10 عدد
• گل‌کلم متوسط : نصف گل‌کلم
• هویج : 3 عدد بزرگ
• سیر : 20 حبه کوچک
• فلفل سبز : (مقدار فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
• نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

روش تهیه :

بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملا پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی)
سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.
هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. (یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)
سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه روی آن می‌ریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی به آن نمی‌ریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم. نمک آن را هم بچشید چون به مخلفات آن نمک زده بودند ممکن است به نمک کمی نیاز باشد.
این نوع ترشی بسیار ملایم و خوش طعم است.
09-05-2011, 09:27 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
(02-02-2013, 07:28 PM)من و نفسم نوشته: سلام ببخشید من تو فر می خوام بادمجونامو کباب کنم چکار باید بکنمHanghead

عزیزم یک برش با چاقو میزنی بهش به صورت طولی میچینی تو سینی فر با 160-170 درجه میزاری تا کباب بشه و گهگاهی هم زیر و روشون میکنی
02-02-2013, 07:35 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
[عکس: 20130420082535_DSC01035.jpg]
20-04-2013, 09:55 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
یه دنیا مممنون گیسو جون بابت دستور ترشی به این خومزه ای
خیییلی ماهی(1782)
واااای که هر چی بگم کم گفتم خیییلی خوشمزه ست این ترشیYum2Yum2Yum2Yum2
یکم سبزی معطر شمالی هم توش ریختم
یه جوراییی مزه نازخاتون شمالی هارو میدادYum2Yum2
از اونجایی که گل کلم پیدا نکردم نریختم
[عکس: 20130628145011_060420145380.jpg]

اینم عکس شیشه ترشیم که خوشگلش کردم
[عکس: 20130628145048_060420145378.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 28-06-2013, 02:05 PM توسط elipari.)
28-06-2013, 01:54 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #5
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
خیلی عالی بود
مرسی گیسو جونFlowerysmile
عاشق این ترشی شدم
با اینکه تازه درست کردم و هنوز جا نیفتاده ، طعمش عالیه
من توش 2-3 قاشق نعناع خشک هم ریختم

[عکس: 20130701213049_201307016221.jpg]

[عکس: 20130701214724_201307016228.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2013, 08:47 PM توسط negin.s.)
01-07-2013, 08:33 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #6
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
[عکس: 20130703220257_DSC03363.JPG]
03-07-2013, 09:03 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #7
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
(03-07-2013, 09:35 PM)فانتین نوشته: این همون ترشی دودی هست؟

بله
چون بادمجون روی آتیش کباب میشه ، بهش ترشی لیته کبابی یا دودی میگن


(03-11-2013, 11:32 AM)amsha نوشته: سوال سرکه خالص بریزیم ؟ نیاز به کمرنگ شدن همراه با آب وبعد کمی جوش زدن نداره ؟ آیا کمی پختن هویج و گل کلم به یک دست شدن ترشی کمک نمی کنه ؟

بله باید سرکه خالص بریزین و نباید با آب مخلوط کنین
اگه ترشی نرم و یکدست دوست دارین میتونین گل کلم و هویج رو کمی بپزین
ولی اگه ترشی دوست دارین که سبزیجاتش زیر دندون بیاد و کمی ترد بشه نپزینش
اکثرا به صورت خام میریزن
Flowerysmile
04-07-2013, 12:18 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #8
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
[عکس: 20130813160659_-0009.jpg]
13-08-2013, 03:09 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 1,561


محل سکونت : تهران
ارسال: #9
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
اولین تجربه(87) با کمک دوستای عزیزم niloofar00 و laleh joon(1782)
[عکس: 20130815160915_DSC04815.JPG]
15-08-2013, 03:13 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: ترشی لیته بادمجان کبابی
گل کلم ندارهHangheadمنم یه مشت نعنا خشک ریختم توشYum2
خواهر شوهرم با ظرفش بردYum2
[عکس: 20130831161152_4.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 03:38 PM توسط parza.)
31-08-2013, 02:48 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی بادمجان ای سوره 40 25,132 21-12-2016, 09:51 PM
آخرین ارسال: گلسان
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 30,222 16-08-2016, 01:28 PM
آخرین ارسال: asalkhanom
  لیته انبه با تمبرهندی و رب انار mahasalbanoo 1 1,017 12-09-2012, 07:12 PM
آخرین ارسال: NAHID.V


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد