تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 45 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی لیته بادمجان کبابی
#1
[عکس: 20170130112302_24.jpg]

مواد لازم :

• بادمجان درشت : 10 عدد
• گل‌کلم متوسط : نصف گل‌کلم
• هویج : 3 عدد بزرگ
• سیر : 20 حبه کوچک
• فلفل سبز : (مقدار فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
• نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

روش تهیه :

بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملا پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی)
سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.
هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. (یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)
سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه روی آن می‌ریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی به آن نمی‌ریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم. نمک آن را هم بچشید چون به مخلفات آن نمک زده بودند ممکن است به نمک کمی نیاز باشد.
این نوع ترشی بسیار ملایم و خوش طعم است.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۴-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۸ ب.ظ)من و نفسم نوشته:  سلام ببخشید من تو فر می خوام بادمجونامو کباب کنم چکار باید بکنمHanghead

عزیزم یک برش با چاقو میزنی بهش به صورت طولی میچینی تو سینی فر با 160-170 درجه میزاری تا کباب بشه و گهگاهی هم زیر و روشون میکنی
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20130420082535_DSC01035.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#4
یه دنیا مممنون گیسو جون بابت دستور ترشی به این خومزه ای
خیییلی ماهی(1782)
واااای که هر چی بگم کم گفتم خیییلی خوشمزه ست این ترشیYum2Yum2Yum2Yum2
یکم سبزی معطر شمالی هم توش ریختم
یه جوراییی مزه نازخاتون شمالی هارو میدادYum2Yum2
از اونجایی که گل کلم پیدا نکردم نریختم
[عکس: 20130628145011_060420145380.jpg]

اینم عکس شیشه ترشیم که خوشگلش کردم
[عکس: 20130628145048_060420145378.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
خیلی عالی بود
مرسی گیسو جونFlowerysmile
عاشق این ترشی شدم
با اینکه تازه درست کردم و هنوز جا نیفتاده ، طعمش عالیه
من توش 2-3 قاشق نعناع خشک هم ریختم

[عکس: 20130701213049_201307016221.jpg]

[عکس: 20130701214724_201307016228.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#6
[عکس: 20130703220257_DSC03363.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#7
(۱۲-۰۴-۱۳۹۲, ۰۹:۳۵ ب.ظ)فانتین نوشته:  این همون ترشی دودی هست؟

بله
چون بادمجون روی آتیش کباب میشه ، بهش ترشی لیته کبابی یا دودی میگن


(۱۲-۰۸-۱۳۹۲, ۱۱:۳۲ ق.ظ)amsha نوشته:  سوال سرکه خالص بریزیم ؟ نیاز به کمرنگ شدن همراه با آب وبعد کمی جوش زدن نداره ؟ آیا کمی پختن هویج و گل کلم به یک دست شدن ترشی کمک نمی کنه ؟

بله باید سرکه خالص بریزین و نباید با آب مخلوط کنین
اگه ترشی نرم و یکدست دوست دارین میتونین گل کلم و هویج رو کمی بپزین
ولی اگه ترشی دوست دارین که سبزیجاتش زیر دندون بیاد و کمی ترد بشه نپزینش
اکثرا به صورت خام میریزن
Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
[عکس: 20130813160659_-0009.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اولین تجربه(87) با کمک دوستای عزیزم niloofar00 و laleh joon(1782)
[عکس: 20130815160915_DSC04815.JPG]
[عکس: Ljz9p3.png]

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پاسخ }
#10
گل کلم ندارهHangheadمنم یه مشت نعنا خشک ریختم توشYum2
خواهر شوهرم با ظرفش بردYum2
[عکس: 20130831161152_4.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشی بادمجان ای سوره 40 26,157 ۰۱-۱۰-۱۳۹۵, ۰۹:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: گلسان
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 30,527 ۲۶-۰۵-۱۳۹۵, ۰۱:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: asalkhanom
  لیته انبه با تمبرهندی و رب انار mahasalbanoo 1 1,047 ۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۰۷:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: NAHID.V