تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 44 رای - 3.16 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی لیمو
#1
Package_favorite 
مواد لازم:
• لیمو ترش ... 2 کیلو گرم(800 گرم+1200 گرم)
• فلفل سبز ... به مقدار دلخواه
• سیر ... 2 بوته
• نمک ... 2 قاشق غذاخوری




طرز تهیه:
• لیمو ها را شسته و کاملا خشک کنید.
• 800 گرم از لیمو ها را به صورت ورقه ای خرد نموده و هسته های آن را خارج نمایید.(برای جلوگیری از تلخ شدن ترشی)
• آب بقیه لیمو ها را گرفته و با 2 قاشق غذاخوری نمک داخل آن بریزید.
• فلفل ها را شسته و کاملا خشک کنید.
• پوست سیر را جدا نموده و هر حبه را از وسط نصف نمایید.
• یک لایه از لیمو های ورقه شده را داخل ظرف ترشی بچینید.
• به اندازه دلخواه سیر و فلفل داخل ظرف ریخته و لایه بعدی لیمو ها را بچینید.
• همه مواد ترشی را تا پر شدن ظرف ترشی به صورت لایه به لایه بچینید.
• آب لیمو آماده شده را با قاشق هم زده و داخل ظرف ترشی بریزید.(سطح ترشی کاملا پوشانده شود.)
• دهانه ظرف ترشی را با کیسه فریزر پوشانده و درب آنرا محکم ببندید.
• ظرف ترشی را به مدت یک هفته در دمای محیط قرار دهید.(می توانید به مدت 3 روز جلوی آفتاب قرار دهید.)
• ترشی را داخل یخچال قرار دهید.
• حداقل بعد از 15 روز ترشی آماده مصرف می باشد.(بعد از 2 ماه ترشی کاملا غلیظ می شود.)



نکات:
ترشی لیمو را بدون استفاده از آب لیمو هم می توانید درست کنید:

* لیمو ها را به صورت ضربدری برش داده و داخل آنها را با نمک کاملا آغشته کنید. لیموهای آماده شده را به صورت فشرده داخل ظرف ترشی ریخته و بعد از بستن درب، آنرا به مدت یک هفته جلوی آفتاب قرار دهید. بعد از این مدت ترشی را داخل یخچال نگهداری نمایید(بعد از 15 روز ترشی قابل استفاده خواهد بود.)

داخل ترشی به جای فلفل سبز از پودر فلفل هم می توانید استفاده نمایید.

برای استفاده این ترشی داخل سالاذ، می توانید لیمو ها را بعد از ورقه ای کردن به چند قسمت تقسیم نمایید.



عکس: ساران
منبع: آموزشگاه آشپزی ساران


فایل‌های پیوست عکس(ها)
           
پاسخ }
#2
من ترشی لیمو رو با فلفل آسیایب شده هندی(قرمز) درست میکنم Yum2
به اینصورت که فلفل و نمک رو با هم مخلوط میکنم لیموهارو از وسط قاچ کرده تا حدی که از هم جدا نشن،لای این لیموها مخلوط نمک و فلفل میریزم بعد از هرچندتا که تو شیشه گذاشتم یه مقدار از مخلوط رو روش میریزم به این ترتیب ادامه میدم تا شیشه کاملا" پر شود،بعدش در شیشه رو کیپ میبندم میزارمش تو آفتاب تا خودش یه شیره بده واقعا" خوشمزه استYum2Yum2
در صورت دلخواه میتونید بهش آبلیمو یا سرکه هم بزنید که اونام خوشمزه استYum2
پاسخ }
#3
مامان گلم توی این ترشی کمی ترخون و نعنای خشک هم میریزن که بسیار خوشمزه میشه.
پاسخ }
#4
[عکس: 20130529082044_100_9858-pickled-lemon-lime.jpg]

مواد لازم:
6 عدد لیمو
25 گرم نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
300 میلی لیتر سرکه سفید

طرز تهیه:
لیمو ها رو بورین و حلقه ای برش بزنین و هر کدوم رو 4 قسمت کنین
لابلای تکه های لیمو نمک بپاین و 24 ساعت توی یخچال بزارین
تکه های لیمو رو توی شیشه ی مورد نظر بریزین و لابلای اون فلفل قرمز بپاشین
سرکه ، شکر و روغن رو با هم مخلوط کنین و داخل شیشه بریزین و توی یچال بزارین
بعد از 3 هفته تری آماده ی خوردن میشه.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#5
[عکس: 20131029220204_20131029149.JPG]

من دستور اين ترشي از سايت ايده هاي لازيكا ياد گرفتم براي شماهم دستورشو ميزارم

مواد لازم:
لیمو ترش500گرم
فلفل تند 4عدد
سیاه دانه 1قاشق مرباخوری
نمک 2قاشق مرباخوری
سرکه 700میلی لیتر
آب 350میلی لیتر

لیموها رو 1شب كامل میذاریم در آب سرد بمونه و هر 2 تا3ساعتی هم آبش رو عوض میکنیم تا تلخی پوست لیمو گرفته بشه.
بعد به شکل+برش میدیم و داخلش مقداری نمک و سیاه دانه میریزیم.
[عکس: 20131030092158_20131011919.JPG]

[عکس: 20131030092342_20131011921.JPG]

داخل شیشه میچینیم و فلفل و آب سرکه جوشیده شده رو اضافه میکنیم تا جایی که روی لیموها رو بپوشونه.
بعد هم درشو محکم میبندیم و در يخچال قرار میدیم تا ترشی جا بیفته.
اين ترشي يك ماهه اماده ميشه
برای تهیه آب و سرکه(آب+سرکه رو با هم مخلوط میکنیم و به مدت 10دقیقه روی حرارت میذاریم تا بجوشه بعد از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا خنک بشه بعد روی لیموها میریزیم)

نوش جون

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
لیمو ترش + فلفل گرانولی + نمک و سرکه
[عکس: 20131031101858_IMG__.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20131109151004_4.jpg]

[عکس: 20131109151219_8.jpg]:flowerysmile:
میدانیکه
ازخدا خواستن عزت است
اگر برآورده شود رحمت است و اگر نشود حکمت است
از خلق خدا خواستن خفت است
اگربرآورده شود منت است اگر نشود ذلت است
پس هر چه می خواهی از خدا بخواه
و در نظر داشته باش که
برای او غیر ممکن وجود ندارد و تمام غیر ممکن ها فقط برای توست
پس با خدا باش و پادشاهی کن
بی خدا باش و هرچه خواهی کن1 (49)
پاسخ }
#8
[عکس: 20131205151930_5.jpg]

واسه دومین بار درست کردم دفعه اول همسر خیلی خوشش اومد گفت عالی شدن و امروز رفت لیمو خرید باز درست کردمYum2

من اینجوری درست میکنم یه ظرف رو پره فلفل قرمز میکنم و یه ظرف دیگرم نمک بعد لیموهارو از وسط نصف میکنم بعد لیموی نصف شده رو میزنم توی نمک فلفل و دوتا لیموی نصف شده رو به هم میمالم بعد میریزم داخل شیشه و فشرده میکنم تا خوب برسن Yum2
میدانیکه
ازخدا خواستن عزت است
اگر برآورده شود رحمت است و اگر نشود حکمت است
از خلق خدا خواستن خفت است
اگربرآورده شود منت است اگر نشود ذلت است
پس هر چه می خواهی از خدا بخواه
و در نظر داشته باش که
برای او غیر ممکن وجود ندارد و تمام غیر ممکن ها فقط برای توست
پس با خدا باش و پادشاهی کن
بی خدا باش و هرچه خواهی کن1 (49)
پاسخ }
#9
[عکس: 20150601153708_IMG__.jpg]


ترشی چند ماهه من البته هنوز خوب نرسیدن

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
پاسخ }