خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی لیمو

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite ترشی لیمو
مواد لازم:
• لیمو ترش ... 2 کیلو گرم(800 گرم+1200 گرم)
• فلفل سبز ... به مقدار دلخواه
• سیر ... 2 بوته
• نمک ... 2 قاشق غذاخوری




طرز تهیه:
• لیمو ها را شسته و کاملا خشک کنید.
• 800 گرم از لیمو ها را به صورت ورقه ای خرد نموده و هسته های آن را خارج نمایید.(برای جلوگیری از تلخ شدن ترشی)
• آب بقیه لیمو ها را گرفته و با 2 قاشق غذاخوری نمک داخل آن بریزید.
• فلفل ها را شسته و کاملا خشک کنید.
• پوست سیر را جدا نموده و هر حبه را از وسط نصف نمایید.
• یک لایه از لیمو های ورقه شده را داخل ظرف ترشی بچینید.
• به اندازه دلخواه سیر و فلفل داخل ظرف ریخته و لایه بعدی لیمو ها را بچینید.
• همه مواد ترشی را تا پر شدن ظرف ترشی به صورت لایه به لایه بچینید.
• آب لیمو آماده شده را با قاشق هم زده و داخل ظرف ترشی بریزید.(سطح ترشی کاملا پوشانده شود.)
• دهانه ظرف ترشی را با کیسه فریزر پوشانده و درب آنرا محکم ببندید.
• ظرف ترشی را به مدت یک هفته در دمای محیط قرار دهید.(می توانید به مدت 3 روز جلوی آفتاب قرار دهید.)
• ترشی را داخل یخچال قرار دهید.
• حداقل بعد از 15 روز ترشی آماده مصرف می باشد.(بعد از 2 ماه ترشی کاملا غلیظ می شود.)



نکات:
ترشی لیمو را بدون استفاده از آب لیمو هم می توانید درست کنید:

* لیمو ها را به صورت ضربدری برش داده و داخل آنها را با نمک کاملا آغشته کنید. لیموهای آماده شده را به صورت فشرده داخل ظرف ترشی ریخته و بعد از بستن درب، آنرا به مدت یک هفته جلوی آفتاب قرار دهید. بعد از این مدت ترشی را داخل یخچال نگهداری نمایید(بعد از 15 روز ترشی قابل استفاده خواهد بود.)

داخل ترشی به جای فلفل سبز از پودر فلفل هم می توانید استفاده نمایید.

برای استفاده این ترشی داخل سالاذ، می توانید لیمو ها را بعد از ورقه ای کردن به چند قسمت تقسیم نمایید.



عکس: ساران
منبع: آموزشگاه آشپزی ساران


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ صبح، توسط negin.s.)
۱۲-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دختر شیرازی, پارانزیم, rozalin66, loyee_15, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
89
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 246


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی لیمو ( تصویری )
من ترشی لیمو رو با فلفل آسیایب شده هندی(قرمز) درست میکنم Yum2
به اینصورت که فلفل و نمک رو با هم مخلوط میکنم لیموهارو از وسط قاچ کرده تا حدی که از هم جدا نشن،لای این لیموها مخلوط نمک و فلفل میریزم بعد از هرچندتا که تو شیشه گذاشتم یه مقدار از مخلوط رو روش میریزم به این ترتیب ادامه میدم تا شیشه کاملا" پر شود،بعدش در شیشه رو کیپ میبندم میزارمش تو آفتاب تا خودش یه شیره بده واقعا" خوشمزه استYum2Yum2
در صورت دلخواه میتونید بهش آبلیمو یا سرکه هم بزنید که اونام خوشمزه استYum2
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ عصر، توسط nasim88.)
۴-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از nasim88 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دختر شیرازی, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
174
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 557


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی لیمو ( تصویری )
مامان گلم توی این ترشی کمی ترخون و نعنای خشک هم میریزن که بسیار خوشمزه میشه.
۴-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از گلشید به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دختر شیرازی, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: ترشی لیمو
[تصویر:  20130529082044_100_9858-pickled-lemon-lime.jpg]

مواد لازم:
6 عدد لیمو
25 گرم نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
300 میلی لیتر سرکه سفید

طرز تهیه:
لیمو ها رو بورین و حلقه ای برش بزنین و هر کدوم رو 4 قسمت کنین
لابلای تکه های لیمو نمک بپاین و 24 ساعت توی یخچال بزارین
تکه های لیمو رو توی شیشه ی مورد نظر بریزین و لابلای اون فلفل قرمز بپاشین
سرکه ، شکر و روغن رو با هم مخلوط کنین و داخل شیشه بریزین و توی یچال بزارین
بعد از 3 هفته تری آماده ی خوردن میشه.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۸-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, ma5151, دختر شیرازی, 1368Sheri, پارانزیم
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
387
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1092


محل سکونت : شهر طلاي سبز
ارسال: #5
RE: ترشی لیمو
[تصویر:  20131029220204_20131029149.JPG]

من دستور اين ترشي از سايت ايده هاي لازيكا ياد گرفتم براي شماهم دستورشو ميزارم

مواد لازم:
لیمو ترش500گرم
فلفل تند 4عدد
سیاه دانه 1قاشق مرباخوری
نمک 2قاشق مرباخوری
سرکه 700میلی لیتر
آب 350میلی لیتر

لیموها رو 1شب كامل میذاریم در آب سرد بمونه و هر 2 تا3ساعتی هم آبش رو عوض میکنیم تا تلخی پوست لیمو گرفته بشه.
بعد به شکل+برش میدیم و داخلش مقداری نمک و سیاه دانه میریزیم.
[تصویر:  20131030092158_20131011919.JPG]

[تصویر:  20131030092342_20131011921.JPG]

داخل شیشه میچینیم و فلفل و آب سرکه جوشیده شده رو اضافه میکنیم تا جایی که روی لیموها رو بپوشونه.
بعد هم درشو محکم میبندیم و در يخچال قرار میدیم تا ترشی جا بیفته.
اين ترشي يك ماهه اماده ميشه
برای تهیه آب و سرکه(آب+سرکه رو با هم مخلوط میکنیم و به مدت 10دقیقه روی حرارت میذاریم تا بجوشه بعد از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا خنک بشه بعد روی لیموها میریزیم)

نوش جون
امضای yzfatemeh

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۸-۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ صبح، توسط yzfatemeh.)
۷-۸-۱۳۹۲, ۱۰:۰۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از yzfatemeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, 1368Sheri, ایران دخت, Atefe joon, negin.s, McQueen, پارانزیم, نسرین کوچولو

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی لیمو
لیمو ترش + فلفل گرانولی + نمک و سرکه
[تصویر:  20131031101858_IMG__.jpg]
امضای aminegar
۹-۸-۱۳۹۲, ۱۰:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از aminegar به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامی نازنین, shamim_13, maryam poyan, negin.s, Atefe joon, قلب, پارانزیم, McQueen, نسرین کوچولو



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد