تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی مندی mandi
#1
ابتدا عکس این سبزی رو میذارم ما تو ارومیه مندی می گیم تا اونجا که من می دونم تو کردستان هم مندی گفته میشه سبزی بسیار خوشمزه ومقرون به صرفه هست واز تمام قسمت های اون استفاده میشه تو ارومیه با اون کوکو /آش /قوورما یا همون نرگسی /وترشی درست می کنن واین یک ترشی بهاره هست
[عکس: 20130417152530_Photo-0585.jpg]

مواد لازم
مندی .......500 گرم
هویج ...........اعدد
سیر.........3حبه بزرگ
فلفل سبز .......1عدد
نعنا وترخون.............50گرم
سرکه وآب ..........به میزان لازم
نمک......... به میزان لازم
طرز تهیه
مندی هارو ریز خرد کرده وداخل آب سرد ریخته تا خوب گل وماسه آن جدا شود چندبار این کار رو تکرار می کنیم بعد کامل شسته ودر آبکش ریخته تا آب اضافی آن برود بعد هویج نگینی خرد می کنیم سیرو همینطور وسبزی هارو بعد از شستن ریز خرد می کنیم وفلفل را هم حلقه ایی برش می زنیم وتمام مواد رو مخلوط کرده ودرون شیشه می ریزیم ومخلوط آب وسرکه رو می جوشانیم وقتی ولرم شد روی سبزی می ریزم ودر آن را می بندیم بعداز یکهفته آماده ی مصرف می باشد ولی بهترین زمان مصرف 2 هفته بعد است

[عکس: 20130417152627_Photo-0591.jpg]

[عکس: 20130417152718_Photo-0594.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#2
ترشی مندی من که الان عکسشو پیدا کردم:
[عکس: 20130731215440_.jpg]
خوشبختي وقتي اسمش خوشبختي که بين همه تقسيم بشه.
پاسخ }
#3
خانمای عزیز مندی ( که به زبان ترکی میشه ماندا ) با کنگر فرق میکنه
مندی همونه که 162 یعنی سیمین جان گذاشتن و قسمتهای سبز مندی سبزی هست و قابل خوردن ولی کنگر قسمتهای سبزش تیغ داره تا گرفته نشه قابل خوردن نیست وقتی تیغ هاشو بگیرین فقط قسمت ساقه که سفید هست میمونه .
اینا رو گفتم محض اطلاع پس اشتباه نگیرید که مندی با کنگر فرق داره.
مندی(ماندا)
[عکس: 20130731231351_20130417152530_Photo-0585.jpg]

کنگر
[عکس: 20130731231507_20130419115404_Kangar1.jpg]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }