خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی هفت بیجار

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
ترشی هفت بیجار
ترشی هفت بیجار
آره عزیزم میشه قسمت برگ هاشو خرد کن وکمیشم بجوشون من خودم چشمی درست میکنم ولی اندازه هارو تقریبی برا میگم
کرفس خردشده یه کاسه گل سرخ
جعفری خردشده یه کاسه گل سرخ
گشنیز یه کاسه گل سرخ
شوید یه کاسه گل سرخ
ریحان یه پیاله گل سرخ
نعناع 2 ق غ خ
مرزه 2ق غ خ
ترخون 2 ق غ خ
هویج ریز نگینی خرد شده 1 ق غ خ
سیر ریز نگینی خرد شده 1 ق غ خ
گل کلم ریز خرد شده 1 ق غ خ
فلفل دلمه ای های رنکی 1 ق غ خ
هندوانه ابوجهل ریز(به ترکی میشه کبر) 1 پیاله گل سرخ
سرکه و آب سبزی هم مساوی باشه مثلا یه کاسه گل سرخ سرکه و یه کاسه آب سبزیجات
آب و سرکه رو به ظرفییت ظرفت نگاه کن درست کن
طرز تهیه هم بالا توضیح دادم به نظر من یه شیشه کوچیک درست کن ببین همون مزه ترشی رو بهت میده یا نه بعد میتونی بیشتر درست کنی موفق باشی

[تصویر:  20120827184447_DSC04235.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ صبح، توسط sima.)
۶-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
soogol_m, niloofar00, Atefe joon, ایران دخت
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
ترشی هفت بیجار
من خودم چشمی درست میکنم ولی اندازه هارو تقریبی براتون میگم
کرفس یا کرویز خردشده یه کاسه گل سرخ
جعفری خردشده یه کاسه گل سرخ
گشنیز یه کاسه گل سرخ
شوید یه کاسه گل سرخ
ریحان یه پیاله گل سرخ
نعناع 2 ق غ خ
مرزه 2ق غ خ
ترخون 2 ق غ خ
هویج ریز نگینی خرد شده 1 ق غ خ
سیر ریز نگینی خرد شده 1 ق غ خ
گل کلم ریز خرد شده 1 ق غ خ
فلفل دلمه ای های رنکی 1 ق غ خ
هندوانه ابوجهل ریز(به ترکی میشه کبر) 1 پیاله گل سرخ

ما طرفای آذزبایجان یه سبزی داریم به اسم کرویز که از خانواده کرفس هستش از این سبزی بیشتر برا خورشتها و آشها و مخصوصا ترشیها و خیار شور استفاده میکنیم ظاهرش مثل جعفری میمونه ولی کمی بزرگتر و پهن تر که قسمت سبزی یا برگاشو همراه سبزی های معطر دیگه مثل جعفریو گشنیز و شوید و کمی ریحون و کمی نعناع ومرزه وترخون ریز خرد میکنیم البته مقدار کرویز و جعفری و گشنیز وشوید بیشتر از بقیه میشه و قسمت ساقه ها رو توی آب میجوشنیم وآبشو کنار میذاریم سبزی ها رو میشوریم کنار میذاریم تا آبش کاملا بره بعد کمی سیر و هویج و گل کلم و هندوانه ابوجهل که ریز باشه و فلفلدلمه های رنگی ریز نگینی خرد شده را مخلوط سبزیها میکنیمو این کل مواد هستش که آماده میکنیم وکنار میذاریم برا آبش که ترشی تند وتیز نمیخواهیم به حالت شوری درست میکنیم نصف سرکه سفید ونصف از آب سبزیهاییکه جوشاندیم روی هم میریزیم ونمک هم خودتون بدلخواه بریزین و بذارید رو شعله گاز وقتی یه جوش زد خاموش کنید بعد از خنک شدن بریزید رو موادتون البته اینکارو میتونید همون اول انجام ببدیدوکنار بذارید وبعدوسایل ترشی رو آماده کنید این جوشاندن آّب سبزیها با سرکه باعث میشه ترشیتون کپک نزنه .
[تصویر:  20120827235743_DSC04709.JPG]

[تصویر:  20120827235841_DSC04235.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۷-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۲۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
soogol_m, niloofar00, negin.s, Atefe joon, ایران دخت, marzi marzi, mozhgan57, دختر شیرازی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: ترشی هفت بیجار
(۹-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ صبح)mahsa.mm نوشته شده توسط:  سلام پارانزیم جان.بالاخره درستش کردم.دستمم بدجور بریدم که بخیه خوردcrying

در راه ترشیlaf

حالا حدوداً چقدر باید بمونه تا کامل برسه؟

سلام دوست عزیزم اگه سرکه خالی ریخته باشی 10 روزه میگیره ولی اگه نصف سرکه و نصف آب ریخته باشی 1ماه طول میکشه.:
رو زخم دستت عسل بذار ببند زودتر جوش میخوره و خوب میشه Consoling
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۲-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, Atefe joon, marzi marzi
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
56
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 53


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی هفت بیجار
ترشی هفت بیجار من تازه تازه Yum2
البته من سبزی هاش روحذف کردم چون دوست ندارم واندازهاش رو بزرگ خرد میکنم fak
مواد لازم

فلفل تند
فلفل دلمه ی قرمز
هویج
گل کلم
کرفس
خیار
[تصویر:  20131019113117_2013-10-1911.18.30.jpg]
۲۷-۷-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از نیان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, Atefe joon, McQueen, marzi marzi
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
86
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 227


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی هفت بیجار
بهبه عاشقشم همین الان درش رو بازکردم واقعا خوشمزست داغ داغhih[تصویر:  20131105131345_IMG_2525.JPG]
امضای rahill1363
خدایا شکرتDreamyeyesf
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از rahill1363 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
marzi marzi, laleh joon, مهرناز مامانی, niloofar00, دختر شیرازی, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #6
RE: ترشی هفت بیجار
تو شمال ترشی هفت بیجار رو اینجوری درست میکنیم1 (49)

بادمجون دو کیلو+ سیر یک کیلو+ فلفل یک کیلو+گوجه خام یک کیلو+سبزیهای معطر (چوچاق ونعنا وکتکتو(همون بینه وخالواش)) یک کیلو تا800 گرم به اندازه دلخواه+ سرکه ونمک وادویه

قدیما مامان بزرگها اینجوری درست میکردن تمام مواد رو نگینی ریز یا ساطوری میکردن وکاملآ مواد روتو آفتاب خشک میکردن وبعد ترشی مینداختنexcited
که زمان میبره تا همه مواد خشک باشه

ولی الان دیگه همه چیز فوری شده اینجوری درست میشه Dunnofمثل دستور بالا هم درست میکنن ولی زمان بیشتری نیازه
Flowerysmile

واما ترشی ما به روایت تصویر1 (49)
قبل از نمک پاشیدن

[تصویر:  20131231145712_-0045.jpg]
بعد نمک پاشیدن
[تصویر:  20131231145805_-0042.jpg]
اول بادمجونها رو خوب میشوریم وبا پوست خرد میکنیم(من توی چرخ گوشت ریختم مثلثی در اومد) بعد روشو نمک بپاشید وبعد از چند ساعت با دستکش خوب بادمجونها رو فشاره بدین تا آبش کشیده بشه

[تصویر:  20131231145858_-0048.jpg]
بعد سیر رو پاک کرده باز میکس میکنیم کنار میذاریم

[تصویر:  20131231150008_-0051.jpg]
فلفل رو نیز شسته وخرد کرده وباز نمک میپاشیم کنار میذارم تا آب اضافی وتلخی فلفل گرفته بشه

سبزی هم بعد از شسته شدن وخشک شدن توی دستگاه میریزم میکس بشه

تمام مواد بالا رو با هم مخلوط کنید و با سرکه وادویه میذاریم تا 2 ماه جا بیفته آماده بشه نوش جونFlowerysmileFlowerysmile

[تصویر:  20131231150439_-0069.jpg]

[تصویر:  20131231151519_-0077.jpg]
من گوجه خام نداشتم نریختم واما تو فصل بهار گوجه خام فراوونه و همینجوری درست میشه ولی به جای سرکه از آبغوره تازه استفاده میشه که یک روز بعدش آماده خوردنه


امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
۱۰-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
تپراک, اسما حسینی, mamane.aryan, shamim_13, negin.s, ladybird68, N-M, asal arya, laleh joon, rahill1363, مهرناز مامانی, Atefe joon, ایران دخت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد