تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی هلو
#1
[عکس: 20130521084014_DSCF3564.JPG]


اول از همه هلو ها رو بشورین و پوست بکنین و خرد کنین (هم میتونین از وسط دو نیم کنین هم اینکه کوچکتر خرد کنین)
[عکس: 20130521083650_DSCF3547.JPG][عکس: 20130521083719_DSCF3552.JPG]


4 عدد چوب دارچین و 4 قاشق غذاخوری میخک رو همراه 12 فنجان شکر دانه ریز و 8 فنجان سرکه سیب توی یک قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا جوش بیاد (5 تا 10 دقیقه) سپس نصف هلو ها رو همراه 2-3 ق غ زنجبیل خرد شده توی قابلمه بریزینوحرارت رو کم کنین تا 7تا10 دقیقه بجوشه
و سری بعد بقیه ی هلو ها رو اضافه کنینبعد ازینکه از پختشون مطمئن شدید اون رو از حرارت بردارین و توی شیشه بریزین
[عکس: 20130521083823_DSCF3554.JPG][عکس: 20130521083839_DSCF3559.JPG]


شیشه ها رو توی قابلمه بزارین و داخلش آب بریزین و 20 دقیقه بجوشونید، سپس از حرارت بردارین و اجازه بدین تا خنک بشن.
[عکس: 20130521083911_DSCF3562.JPG]


ــــ برای اینکه پوست هلو رو راحت بتونین جدا کنین اول توی آب جوش و بلافاصله توی آب سرد بندازین .





میتونین به دلخواه یک قاشق غذاخوری دانه ی خردل هم به ترشیتون اضافه کنین
[عکس: 20130521084119_pickled-peaches.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
ووووووي خيلي عالي بودexcitedexcitedexcited
مرسي نگين جان(1782)
تقريباً مزه همون كمپوتشو مي داد ولي با يه مزه ملس عاليYum2Yum2Yum2

[عکس: 20140907183235_Untitled-2.jpg]

[عکس: 20140907183439_Untitled-1.jpg]

من زنجبيل نداشتم ميخك و دارچين زدم
اولش هلو ها رو 2 دقيقه تو آب جوش انداختم و بعد تو آب سرد كه راحت پوستشون كنده بشه
بعدش سركه و شكر (يك كم آب هم ريختم) كه آماده شد هلو هاي پوست كنده رو نصف كردم و انداختم توش
ديگه 7-10 دقيقه لازم نبود به نظر من چون هلو ها حسابي نرم بود يك دقيقه كافي بودgag
83
پاسخ }