خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی هلو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
ترشی هلو
[تصویر:  20130521084014_DSCF3564.JPG]


اول از همه هلو ها رو بشورین و پوست بکنین و خرد کنین (هم میتونین از وسط دو نیم کنین هم اینکه کوچکتر خرد کنین)
[تصویر:  20130521083650_DSCF3547.JPG][تصویر:  20130521083719_DSCF3552.JPG]


4 عدد چوب دارچین و 4 قاشق غذاخوری میخک رو همراه 12 فنجان شکر دانه ریز و 8 فنجان سرکه سیب توی یک قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا جوش بیاد (5 تا 10 دقیقه) سپس نصف هلو ها رو همراه 2-3 ق غ زنجبیل خرد شده توی قابلمه بریزینوحرارت رو کم کنین تا 7تا10 دقیقه بجوشه
و سری بعد بقیه ی هلو ها رو اضافه کنینبعد ازینکه از پختشون مطمئن شدید اون رو از حرارت بردارین و توی شیشه بریزین
[تصویر:  20130521083823_DSCF3554.JPG][تصویر:  20130521083839_DSCF3559.JPG]


شیشه ها رو توی قابلمه بزارین و داخلش آب بریزین و 20 دقیقه بجوشونید، سپس از حرارت بردارین و اجازه بدین تا خنک بشن.
[تصویر:  20130521083911_DSCF3562.JPG]


ــــ برای اینکه پوست هلو رو راحت بتونین جدا کنین اول توی آب جوش و بلافاصله توی آب سرد بندازین .





میتونین به دلخواه یک قاشق غذاخوری دانه ی خردل هم به ترشیتون اضافه کنین
[تصویر:  20130521084119_pickled-peaches.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۳۱-۲-۱۳۹۲, ۱۰:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, N-M, بانو سعیده, 1368Sheri, ladybird68, m.n.nazemi, parza, گلسان, ایران دخت, Atefe joon, vidia, نم نم بارون, رها نبوی
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
536
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4910


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی هلو
ووووووي خيلي عالي بودexcitedexcitedexcited
مرسي نگين جان(1782)
تقريباً مزه همون كمپوتشو مي داد ولي با يه مزه ملس عاليYum2Yum2Yum2

[تصویر:  20140907183235_Untitled-2.jpg]

[تصویر:  20140907183439_Untitled-1.jpg]

من زنجبيل نداشتم ميخك و دارچين زدم
اولش هلو ها رو 2 دقيقه تو آب جوش انداختم و بعد تو آب سرد كه راحت پوستشون كنده بشه
بعدش سركه و شكر (يك كم آب هم ريختم) كه آماده شد هلو هاي پوست كنده رو نصف كردم و انداختم توش
ديگه 7-10 دقيقه لازم نبود به نظر من چون هلو ها حسابي نرم بود يك دقيقه كافي بودgag
امضای گلسان
83
۱۶-۶-۱۳۹۳, ۰۵:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از گلسان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, naghmeh24, parza, معصومه خانومی, samaneh1990, Atefe joon, vidia, 1368Sheri, *ماهک*, نم نم بارون, hanieh.khanoomi, azam1360, گلوريا, maryam_1



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد