تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی هندوانه ابوجهل
#1
ترشی هندوانه ابوجهل (به ترکی کبر)
مواد لازم:
هنوانه ابوجهل /نمک/سرکه
برا ترشی باید هندوانه ابوجهل ها ریز باشن و چون تلخ میشه بلافاصله نمیشه ترشی گذاشت باید 1 یا 2 ماه در آب نمک شور قرار بدیم .
(من خودم خرداد ماه هندوانه ابوجهل گرفتم و تقزیبا 5ماه داخل آب نمک شور بود)
برا ترشی گذاشتن از آب نمک بیرون میارییم و چند روز داخل آب معمولی قرار میدیم تا نمک اضافی رو از دست بده سپس داخل شیشه میریزیم و شیشه رو با سرکه پر میکنیم که 10 یا 15 روزه آماده خوردن هست.
میتونید هم خالی درست کنید هم به ترشی هفت بیجار اضافه کنید و هر مدلی که دوست دارین
[عکس: 20121111132251_DSC06083.JPG]

[عکس: 20121111132340_DSC06082.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#2
من یه سوال دارم از موقع چیدن این تا کی میتونی بیرون نگه داشت بعد ترشی درست کرد
پاسخ }