خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی هندوانه ابوجهل

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
ترشی هندوانه ابوجهل
ترشی هندوانه ابوجهل (به ترکی کبر)
مواد لازم:
هنوانه ابوجهل /نمک/سرکه
برا ترشی باید هندوانه ابوجهل ها ریز باشن و چون تلخ میشه بلافاصله نمیشه ترشی گذاشت باید 1 یا 2 ماه در آب نمک شور قرار بدیم .
(من خودم خرداد ماه هندوانه ابوجهل گرفتم و تقزیبا 5ماه داخل آب نمک شور بود)
برا ترشی گذاشتن از آب نمک بیرون میارییم و چند روز داخل آب معمولی قرار میدیم تا نمک اضافی رو از دست بده سپس داخل شیشه میریزیم و شیشه رو با سرکه پر میکنیم که 10 یا 15 روزه آماده خوردن هست.
میتونید هم خالی درست کنید هم به ترشی هفت بیجار اضافه کنید و هر مدلی که دوست دارین
[تصویر:  20121111132251_DSC06083.JPG]

[تصویر:  20121111132340_DSC06082.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۲۱-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, یاسی123, سمیه گلبانو, donyaabi, رها نبوی, بی هنر, سیر تا پیاز, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی هندوانه ابوجهل
من یه سوال دارم از موقع چیدن این تا کی میتونی بیرون نگه داشت بعد ترشی درست کرد
۹-۴-۱۳۹۴, ۱۱:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد