خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی هندوانه ابوجهل

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
ترشی هندوانه ابوجهل
ترشی هندوانه ابوجهل (به ترکی کبر)
مواد لازم:
هنوانه ابوجهل /نمک/سرکه
برا ترشی باید هندوانه ابوجهل ها ریز باشن و چون تلخ میشه بلافاصله نمیشه ترشی گذاشت باید 1 یا 2 ماه در آب نمک شور قرار بدیم .
(من خودم خرداد ماه هندوانه ابوجهل گرفتم و تقزیبا 5ماه داخل آب نمک شور بود)
برا ترشی گذاشتن از آب نمک بیرون میارییم و چند روز داخل آب معمولی قرار میدیم تا نمک اضافی رو از دست بده سپس داخل شیشه میریزیم و شیشه رو با سرکه پر میکنیم که 10 یا 15 روزه آماده خوردن هست.
میتونید هم خالی درست کنید هم به ترشی هفت بیجار اضافه کنید و هر مدلی که دوست دارین
[عکس: 20121111132251_DSC06083.JPG]

[عکس: 20121111132340_DSC06082.JPG]
11-11-2012, 03:54 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
Feb 2015
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی هندوانه ابوجهل
من یه سوال دارم از موقع چیدن این تا کی میتونی بیرون نگه داشت بعد ترشی درست کرد
30-06-2015, 11:10 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد