خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی ونوش

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
180
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 593


محل سکونت : کردستان
ارسال: #1
Ksmiletris  ترشی ونوش
ونوش یا اصطلاحاً ما کرد ها به درختش ون میگیم
نمی دونم ونوش در همه جای ایران هست یا نه ولی بیشتر در کوه رشد میکنه و وحشی هست وفصلش هم بهاره

ای عکس اولی سبزه وخودم چیدمش ودر فریزر نگه داشتم ببخشید هنوز سرمای فریزر رو داره

[عکس: 20121216102159_1.jpg]

اینم که ترشی ونوشه فقط سرکه ونمک چون خودش به اندازه کافی معطره

[عکس: 20121216102623_22.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2012, 12:57 PM توسط مامان سارینا.)
16-12-2012, 12:54 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
16
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی ونوش
توی منطقه ما (چهارمحال و بختیاری ) بهش میگن بن (به فتح ب )
ترشی اش هم خیلی خوشمزه است و توی این منطقه آب پزش رو توی ماست همراه با کمی موسیر و کدوی تنبل که تکه تکه شده و کمی آب پز شده میریزن که خیلی خوشمزه است
16-12-2012, 01:36 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 92


محل سکونت : سنه
ارسال: #3
RE: ترشی ونوش
ترشیش که خیلی خوش عطره.من تو سبد جلو آفتاب میزارم خشک بشه آسیابش میکنم هم برای عطر و بوش هم برای تزئین ماست همراه با سبزی های معطر دیگه.آسیاب نشده شم می تونی بریزی ولی میزاری یه ساعت تو ماست بمونه که خیس بخوره بعد نوش جان کنید.
16-12-2012, 01:39 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
560
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 5,055


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی ونوش
تو استان فارس به ميوه پاييزي اين درخت بنه (Bane) و تو فصل بهار بنشك (Baneshak) مي گن
که ما باهاش هم ترشي و هم شور درست مي كنيم
و هم توي ماست (بوراني هاي مختلف مثل ماست و كنگر، ماست و اسفناج و ... ) مي ريزيم
خيلي خوشمزه ميشه
Yum2Yum2Yum2

همونطور كه دوستان گفتن براي اين ترشي به جز سركه و نمك هيچ ادويه و سبزي ديگه اي نمي خواد چون خودش به اندازه كافي معطره و عطر خاص خودش رو داره

و براي درست كردن شور از آب جوشيده شده و نمك و كمي هم سركه استفاده ميشه

اول بنشك را با قیچی به خوشه های کوچک و یا دانه شده از ساقه کاملاً جدا مي كنيم و خوب شسته و کاملاً خشک مي كنيم.
برای جدا کردن خوشه و دانه کردن از قیچی استفاده كنيم بهتره.

[عکس: 20130522064106_4.jpg]

چون شيره چسبناكي اين دونه ها داره (سقز). وقتي داريم پاك مي كنيم به دست مي چسبه.
ولي اگه سقز به دستتون يا هر چيز ديگه چسبيد نگران نشيد يه كم روغن جامد بهش بماليد به راحتي پاك ميشه1 (49)

بعد از پاك كردن خوب مي شوريم و مي زاريم آبش خشك بشه

[عکس: 20130522063434_3.jpg]

بعد هم توي ظرف ريخته و سركه و نمك روش مي ريزيم و مي زاريم تا درست بشه

اينم ترشي ها و شور هاي بنشك كه من خودم تنها تو اين چند روز درست كردم
يه گوني بودfakhih

[عکس: 20130522063155_2.jpg]

[عکس: 20130522063018_1.jpg]


به خاطر اين كه ترشي رو ميشه مدت بيشتري نگه داشت بيشترشو ترشي درست كردم

اينم عكس ترشي آمادشYum2Yum2Yum2

[عکس: 20130522063749_5.jpg]

علت ویرایش ( پاسخ به پرسش دوستان):
این ترشی حدود 2 هفته طول می کشه آماده بشه
و به مدت طولانی قابل نگهداری هست
(آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2015, 12:56 PM توسط گلسان.)
22-05-2013, 08:37 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
329
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 848


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی ونوش
[عکس: 20130522143946_DSC00008.JPG]
اینم ترشی بنیشک من که با ترشی فلفل قاطی کردم خیلی تند و خوشمزه شدهYum2Yum2
22-05-2013, 04:15 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
Apr 2015
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی ونوش
یه سوال چقدر طول میکشه آماده شدنش؟
25-04-2015, 07:34 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد