خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی ونوش

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
181
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 593


محل سکونت : کردستان
ارسال: #1
Ksmiletris ترشی ونوش
ونوش یا اصطلاحاً ما کرد ها به درختش ون میگیم
نمی دونم ونوش در همه جای ایران هست یا نه ولی بیشتر در کوه رشد میکنه و وحشی هست وفصلش هم بهاره

ای عکس اولی سبزه وخودم چیدمش ودر فریزر نگه داشتم ببخشید هنوز سرمای فریزر رو داره

[تصویر:  20121216102159_1.jpg]

اینم که ترشی ونوشه فقط سرکه ونمک چون خودش به اندازه کافی معطره

[تصویر:  20121216102623_22.jpg]
امضای مامان سارینا
[تصویر:  20130212182427_.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ عصر، توسط مامان سارینا.)
۲۶-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از مامان سارینا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, هم نفس, nadiia, septa, sima, پارانزیم, negin.s, famos, گلسان, کایان, ایران دخت, یکتا20
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
16
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی ونوش
توی منطقه ما (چهارمحال و بختیاری ) بهش میگن بن (به فتح ب )
ترشی اش هم خیلی خوشمزه است و توی این منطقه آب پزش رو توی ماست همراه با کمی موسیر و کدوی تنبل که تکه تکه شده و کمی آب پز شده میریزن که خیلی خوشمزه است
۲۶-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از septa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان سارینا, nadiia, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 92


محل سکونت : سنه
ارسال: #3
RE: ترشی ونوش
ترشیش که خیلی خوش عطره.من تو سبد جلو آفتاب میزارم خشک بشه آسیابش میکنم هم برای عطر و بوش هم برای تزئین ماست همراه با سبزی های معطر دیگه.آسیاب نشده شم می تونی بریزی ولی میزاری یه ساعت تو ماست بمونه که خیس بخوره بعد نوش جان کنید.
۲۶-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از nadiia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان سارینا, famos, گلسان
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
536
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4910


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی ونوش
تو استان فارس به ميوه پاييزي اين درخت بنه (Bane) و تو فصل بهار بنشك (Baneshak) مي گن
که ما باهاش هم ترشي و هم شور درست مي كنيم
و هم توي ماست (بوراني هاي مختلف مثل ماست و كنگر، ماست و اسفناج و ... ) مي ريزيم
خيلي خوشمزه ميشه
Yum2Yum2Yum2

همونطور كه دوستان گفتن براي اين ترشي به جز سركه و نمك هيچ ادويه و سبزي ديگه اي نمي خواد چون خودش به اندازه كافي معطره و عطر خاص خودش رو داره

و براي درست كردن شور از آب جوشيده شده و نمك و كمي هم سركه استفاده ميشه

اول بنشك را با قیچی به خوشه های کوچک و یا دانه شده از ساقه کاملاً جدا مي كنيم و خوب شسته و کاملاً خشک مي كنيم.
برای جدا کردن خوشه و دانه کردن از قیچی استفاده كنيم بهتره.

[تصویر:  20130522064106_4.jpg]

چون شيره چسبناكي اين دونه ها داره (سقز). وقتي داريم پاك مي كنيم به دست مي چسبه.
ولي اگه سقز به دستتون يا هر چيز ديگه چسبيد نگران نشيد يه كم روغن جامد بهش بماليد به راحتي پاك ميشه1 (49)

بعد از پاك كردن خوب مي شوريم و مي زاريم آبش خشك بشه

[تصویر:  20130522063434_3.jpg]

بعد هم توي ظرف ريخته و سركه و نمك روش مي ريزيم و مي زاريم تا درست بشه

اينم ترشي ها و شور هاي بنشك كه من خودم تنها تو اين چند روز درست كردم
يه گوني بودfakhih

[تصویر:  20130522063155_2.jpg]

[تصویر:  20130522063018_1.jpg]


به خاطر اين كه ترشي رو ميشه مدت بيشتري نگه داشت بيشترشو ترشي درست كردم

اينم عكس ترشي آمادشYum2Yum2Yum2

[تصویر:  20130522063749_5.jpg]

علت ویرایش ( پاسخ به پرسش دوستان):
این ترشی حدود 2 هفته طول می کشه آماده بشه
و به مدت طولانی قابل نگهداری هست
امضای گلسان
83
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۲-۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ عصر، توسط گلسان.)
۱-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۳۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از گلسان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, negin.s, Galaxy, asal arya, میییینا19, Atefe joon, *ماهک*, mohammad reza, یکتا20, vidia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
329
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 848


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی ونوش
[تصویر:  20130522143946_DSC00008.JPG]
اینم ترشی بنیشک من که با ترشی فلفل قاطی کردم خیلی تند و خوشمزه شدهYum2Yum2
امضای گل گندم61
راهی جز سقوط ندارد
برگ پاییزی...
وقتی می داند درخت
عشق برگ تازه ای در سر دارد Hanghead
۱-۳-۱۳۹۲, ۰۴:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از گل گندم61 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, سمیرااا, گلسان, asal arya, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی ونوش
یه سوال چقدر طول میکشه آماده شدنش؟
۵-۲-۱۳۹۴, ۰۷:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد