تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی ونوش
#1
Ksmiletris 
ونوش یا اصطلاحاً ما کرد ها به درختش ون میگیم
نمی دونم ونوش در همه جای ایران هست یا نه ولی بیشتر در کوه رشد میکنه و وحشی هست وفصلش هم بهاره

ای عکس اولی سبزه وخودم چیدمش ودر فریزر نگه داشتم ببخشید هنوز سرمای فریزر رو داره

[عکس: 20121216102159_1.jpg]

اینم که ترشی ونوشه فقط سرکه ونمک چون خودش به اندازه کافی معطره

[عکس: 20121216102623_22.jpg]
[عکس: 20130212182427_.jpg]
پاسخ }
#2
توی منطقه ما (چهارمحال و بختیاری ) بهش میگن بن (به فتح ب )
ترشی اش هم خیلی خوشمزه است و توی این منطقه آب پزش رو توی ماست همراه با کمی موسیر و کدوی تنبل که تکه تکه شده و کمی آب پز شده میریزن که خیلی خوشمزه است
پاسخ }
#3
ترشیش که خیلی خوش عطره.من تو سبد جلو آفتاب میزارم خشک بشه آسیابش میکنم هم برای عطر و بوش هم برای تزئین ماست همراه با سبزی های معطر دیگه.آسیاب نشده شم می تونی بریزی ولی میزاری یه ساعت تو ماست بمونه که خیس بخوره بعد نوش جان کنید.
پاسخ }
#4
تو استان فارس به ميوه پاييزي اين درخت بنه (Bane) و تو فصل بهار بنشك (Baneshak) مي گن
که ما باهاش هم ترشي و هم شور درست مي كنيم
و هم توي ماست (بوراني هاي مختلف مثل ماست و كنگر، ماست و اسفناج و ... ) مي ريزيم
خيلي خوشمزه ميشه
Yum2Yum2Yum2

همونطور كه دوستان گفتن براي اين ترشي به جز سركه و نمك هيچ ادويه و سبزي ديگه اي نمي خواد چون خودش به اندازه كافي معطره و عطر خاص خودش رو داره

و براي درست كردن شور از آب جوشيده شده و نمك و كمي هم سركه استفاده ميشه

اول بنشك را با قیچی به خوشه های کوچک و یا دانه شده از ساقه کاملاً جدا مي كنيم و خوب شسته و کاملاً خشک مي كنيم.
برای جدا کردن خوشه و دانه کردن از قیچی استفاده كنيم بهتره.

[عکس: 20130522064106_4.jpg]

چون شيره چسبناكي اين دونه ها داره (سقز). وقتي داريم پاك مي كنيم به دست مي چسبه.
ولي اگه سقز به دستتون يا هر چيز ديگه چسبيد نگران نشيد يه كم روغن جامد بهش بماليد به راحتي پاك ميشه1 (49)

بعد از پاك كردن خوب مي شوريم و مي زاريم آبش خشك بشه

[عکس: 20130522063434_3.jpg]

بعد هم توي ظرف ريخته و سركه و نمك روش مي ريزيم و مي زاريم تا درست بشه

اينم ترشي ها و شور هاي بنشك كه من خودم تنها تو اين چند روز درست كردم
يه گوني بودfakhih

[عکس: 20130522063155_2.jpg]

[عکس: 20130522063018_1.jpg]


به خاطر اين كه ترشي رو ميشه مدت بيشتري نگه داشت بيشترشو ترشي درست كردم

اينم عكس ترشي آمادشYum2Yum2Yum2

[عکس: 20130522063749_5.jpg]

علت ویرایش ( پاسخ به پرسش دوستان):
این ترشی حدود 2 هفته طول می کشه آماده بشه
و به مدت طولانی قابل نگهداری هست
83
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130522143946_DSC00008.JPG]
اینم ترشی بنیشک من که با ترشی فلفل قاطی کردم خیلی تند و خوشمزه شدهYum2Yum2
راهی جز سقوط ندارد
برگ پاییزی...
وقتی می داند درخت
عشق برگ تازه ای در سر دارد Hanghead
پاسخ }
#6
یه سوال چقدر طول میکشه آماده شدنش؟
پاسخ }