ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
خوش آمدید ورود یا ثبت نام


 
امتیاز موضوع:
  • 40 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی پیاز

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11,314
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 17440


محل سکونت : Iran
ارسال: #1
ترشی پیاز
پیاز ریز

سرکه

سیاه دانه

تخم گشنیز

تخم رازیانه

کمی شکر و نمک



پیاز های ریز مخصوص ترشی رو پوست بگیرید و توی شیشه مورد نظرتون بریزید و تخم گشنیز،رازیانه و سیاه دانه رو کمی بکوبید (تا عطر بیشتری به ترشی بده ) و همراه نمک و کمی شکر( برای اینکه تیزی سرکه رو بگیره) روی پیاز ها بریزید و سرکه بریزید تا جاییکه روی پیاز ها رو بگیره.

ترشی تا حدود دو ماه بعد کامل میگیره و قابل استفاده س.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Atefe joon, mary900
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 449


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی پیاز
مامانبزرگ من ترشی پیازهاش معروفه
اینجوری درست می کنه:
پیاز مخصوص ترشی رو می گیره و پوست می کنه و تو ظرف موردنظرش میریزه به همراه سرکه سیب و کمی هم چغندر رنده می کنه تو ظرف
واااااااااااااااااااااااای
خیلی ترشیهاش خوشمزه و خوشگلن
یه صورتی خیلی خوشگلن ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

3،4 روزه هم آماده میشه
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
91
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 246


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ترشی پیاز
من ترشي پياز رو اينجوري درست ميكنم:
مواد لازم:
پياز كوچولو
فلفل سبز
سركه
نمك
نعناع خشك
پيازهارو پوست ميكنم،ميشورم،ميزارم آبش بره،ميريزم تو شيشه،اونوقت بينشون فلفلهارو ميريزم،آخر سر كمي نعناع خشك،نمك ميريزم،نهايتا"آنقدر سركه ميريزم كه سر ترشي رو بپوشونه درشو محكم ميبندم تا زمانش برسه و ترشي آدماده خوردن بشه ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۰۲:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از nasim88 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
91
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 246


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی پیاز
اینم ترشی پیازمن:


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۳-۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از nasim88 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت : خانه دار
ارسال: #5
RE: ترشی پیاز
( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) سلام من عاشق ترشی ام ولی سرکه رو اعصابم تاثیر بد میذاره میشه شوری پیاز رو هم آموزش بدین هر چی گشتم روش تهیه شوری رو ندیدم
با تشکر
[/size]
۱۸-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11,314
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 17440


محل سکونت : Iran
ارسال: #6
RE: ترشی پیاز
عزیزم برای شوری میتونی به ازای هر یه لیوان آب یه ق غ نمک و سرکه در نظر بگیری
آب رو بجوشون و نمک رو قاطیش کن و بذار خنک بشه

بعد پیاز ریز و شوید و ترخون و اگه دوست داشتی برگ نعناع رو بذار تو شیشه و آب نمک خنک شده رو بریز روشو بذار یه ماهی بمونه.
امضای Galaxy
۱۸-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, Atefe joon



تبلیغات
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد