خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 80 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی کلم قرمز

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ترشی کلم قرمز

کلم برگ قرمز متوسط 1 عدد

آب 1 لیوان

سرکه 1 لیوان

شکر 1 ق س

نمک 1 ق غ



کلم رو از وسط به چهار قسمت تقسیم و بعد بصورت نوار هایی به پهنای 2 سانتی متر برش بزنید.

کلم های خرد شده رو به همراه آب بریزید توی دیگ و بگذارید بجوشه.

هم بزنید تا همه کلم ها با بخار آب و آب جوش یه کم نرم بشه.

کلم ها رو آبکش کنید و این دفعه با سرکه و نمک و شکر بگذارید روی گاز و هم بزنید تا همه کلم ها به سرکه آغشته بشه.

وقتی چند تا جوش زد شعله رو خاموش کنید و بگذارید سرد بشه.

حالا ترشی رو توی ظرف شیشه ای ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.



نکته 1 : این ترشی بلافاصله قابل مصرفه.

نکته 2 : از سرکه این ترشی برای تهیه ی سس سالاد همراه با سس مایونز میتونید استفاده کنید که نتیجه اش یه سس خوشرنگ و خوش طعمه.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
20-01-2011, 01:01 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
89
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 246


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ترشی کلم قرمز
گيسو جون،ماهم ترشي كلم قرمز درست ميكنيم ولي فرق ميكنه
اولش اينكه كلمهارو نمي پزيم،بعدش شكر نيمريزن كمي فلفل قرمز (در صورت دلخواه) ميريزيم ،و بعضيهام چند حبه سير ميريزن كه من دوست ندارم نميريزم زود آماده ميشه حالا بعدا" عكسشم ميزارم:heart:


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2013, 01:26 AM توسط sima.)
04-04-2011, 03:05 PM,
یافتن نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: ترشی کلم قرمز
ترشی کلم برگ قرمز
مواد لازم:

کلم برگ قرمز= یک عدد
سرکه
نمک


طرز تهیه:

کلم را به صورت نواری خرد میکنیم.

در ظرف شیشه ای ریخته و مقداری نمک روی آن می پاشیم.

حالا ظرف را از سرکه پر کرده و در آن را می بندیم.

ترشی بعد از یک روز آماده ی مصرف است و عمده کاربرد آن در سالاد فصل است.

نوش جان...

من از اين مخلوط سركه و نمك بعد از تمام شدن كلم هام تو درست كردن سس سالاد استفاده مي كنم كه هم خوشرنگ ميشه و هم خوشمزهexcited
01-10-2011, 07:59 PM,
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
179
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 175


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ترشی کلم قرمز
اینم ترشی کلم قرمز من بیدexcited
3شیشه درست کردم واسه خودم مامان خوشگلم و مامان شوشوhih
[عکس: 20120108120804_DSC00160.JPG]
08-01-2012, 02:38 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: ترشی کلم قرمز
اینم حاصل کار منFlowerysmile[عکس: 20120206182335_003.jpg]
06-02-2012, 08:54 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ترشی کلم قرمز
منم درست کردم خیلی خوشمزه شد مخصوصا توی مهمونی فامیلای آقایی که آوردم خیلی استقبال شد. با تشکر بسیار از گیسو جان Flowerysmile
[عکس: 20120605194754_Photo2510.jpg]
05-06-2012, 09:20 PM,
یافتن نقل قول
azm
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت : تبریز
ارسال: #7
RE: ترشی کلم قرمز
من برای درست کردن این ترشی کلمها رو نمی پزم. فقط بعد از خرد کردن کلمها رو میشورم و داخل شیشه میریزم و روش هم سرکه میریزم و دیگه تمام. خیلی هم خوشمزه میشه. همسری و دخملی عاشق این ترشی هستند1 (49)
05-06-2012, 10:34 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
92
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 115


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: ترشی کلم قرمز
اینم ترشی کلم قرمز من که دیروز درست کردم[عکس: 20120606111332_IMAG0551.jpg]
06-06-2012, 12:44 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
77
تاریخ عضویت:
May 2011
مدال ها

اعتبار: 31


محل سکونت : كشور آريا
ارسال: #9
RE: ترشی کلم قرمز
منم اول كلمم رو شستم بعد خورد كردم و گذاشتم آبش بره بعد ريختم تو شيشه و روشو كمي نمك زدم و گذاشتم تو يخچال البته چون چند روزي نرفتم خونه خبري ازش ندارم اما بعد از 4-5 روز كه ديدمش ظاهرش خيلي دلپذير بود.
06-06-2012, 12:58 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #10
RE: ترشی کلم قرمز
(06-06-2012, 12:54 PM)الهام 64 نوشته: سلام دوست جونا من دفعه اولمه که میخوام درست کنم کدوم بهتر با شکر یا بی شکر ؟بپزم یا نپزم ؟Dash2

هر دو روش خوبه
فقط مدل پخته درجا قابل خوردنه و خیلی زود ناپدید میشهhih
مدل خام باید بمونه تا جا بیفته
شکر هم یه کوچولو میریزن که تیزی سرکه رو بگیره نه اینکه شیرین بشه
06-06-2012, 12:58 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد