تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 80 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی کلم قرمز
#1

کلم برگ قرمز متوسط 1 عدد

آب 1 لیوان

سرکه 1 لیوان

شکر 1 ق س

نمک 1 ق غ



کلم رو از وسط به چهار قسمت تقسیم و بعد بصورت نوار هایی به پهنای 2 سانتی متر برش بزنید.

کلم های خرد شده رو به همراه آب بریزید توی دیگ و بگذارید بجوشه.

هم بزنید تا همه کلم ها با بخار آب و آب جوش یه کم نرم بشه.

کلم ها رو آبکش کنید و این دفعه با سرکه و نمک و شکر بگذارید روی گاز و هم بزنید تا همه کلم ها به سرکه آغشته بشه.

وقتی چند تا جوش زد شعله رو خاموش کنید و بگذارید سرد بشه.

حالا ترشی رو توی ظرف شیشه ای ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.



نکته 1 : این ترشی بلافاصله قابل مصرفه.

نکته 2 : از سرکه این ترشی برای تهیه ی سس سالاد همراه با سس مایونز میتونید استفاده کنید که نتیجه اش یه سس خوشرنگ و خوش طعمه.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
گيسو جون،ماهم ترشي كلم قرمز درست ميكنيم ولي فرق ميكنه
اولش اينكه كلمهارو نمي پزيم،بعدش شكر نيمريزن كمي فلفل قرمز (در صورت دلخواه) ميريزيم ،و بعضيهام چند حبه سير ميريزن كه من دوست ندارم نميريزم زود آماده ميشه حالا بعدا" عكسشم ميزارم:heart:


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
ترشی کلم برگ قرمز
مواد لازم:

کلم برگ قرمز= یک عدد
سرکه
نمک


طرز تهیه:

کلم را به صورت نواری خرد میکنیم.

در ظرف شیشه ای ریخته و مقداری نمک روی آن می پاشیم.

حالا ظرف را از سرکه پر کرده و در آن را می بندیم.

ترشی بعد از یک روز آماده ی مصرف است و عمده کاربرد آن در سالاد فصل است.

نوش جان...

من از اين مخلوط سركه و نمك بعد از تمام شدن كلم هام تو درست كردن سس سالاد استفاده مي كنم كه هم خوشرنگ ميشه و هم خوشمزهexcited
پاسخ }
#4
اینم ترشی کلم قرمز من بیدexcited
3شیشه درست کردم واسه خودم مامان خوشگلم و مامان شوشوhih
[عکس: 20120108120804_DSC00160.JPG]
در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد!
پس محال است چیزی را که حق الهی من است از دست بدهم!
چون تنها یک قدرت وجود دارد وآن هم قدرت خداست.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم حاصل کار منFlowerysmile[عکس: 20120206182335_003.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#6
منم درست کردم خیلی خوشمزه شد مخصوصا توی مهمونی فامیلای آقایی که آوردم خیلی استقبال شد. با تشکر بسیار از گیسو جان Flowerysmile
[عکس: 20120605194754_Photo2510.jpg]
[عکس: A5J4p4.png]
پاسخ }
#7
من برای درست کردن این ترشی کلمها رو نمی پزم. فقط بعد از خرد کردن کلمها رو میشورم و داخل شیشه میریزم و روش هم سرکه میریزم و دیگه تمام. خیلی هم خوشمزه میشه. همسری و دخملی عاشق این ترشی هستند1 (49)
پاسخ }
#8
اینم ترشی کلم قرمز من که دیروز درست کردم[عکس: 20120606111332_IMAG0551.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
منم اول كلمم رو شستم بعد خورد كردم و گذاشتم آبش بره بعد ريختم تو شيشه و روشو كمي نمك زدم و گذاشتم تو يخچال البته چون چند روزي نرفتم خونه خبري ازش ندارم اما بعد از 4-5 روز كه ديدمش ظاهرش خيلي دلپذير بود.
پاسخ }
#10
(۱۷-۰۳-۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ ب.ظ)الهام 64 نوشته:  سلام دوست جونا من دفعه اولمه که میخوام درست کنم کدوم بهتر با شکر یا بی شکر ؟بپزم یا نپزم ؟Dash2

هر دو روش خوبه
فقط مدل پخته درجا قابل خوردنه و خیلی زود ناپدید میشهhih
مدل خام باید بمونه تا جا بیفته
شکر هم یه کوچولو میریزن که تیزی سرکه رو بگیره نه اینکه شیرین بشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }