خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی گردو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی گردو
[تصویر:  20130529070754_-.jpg]
طرز تهیه :
1 کیلو گردوی تازه
سرکه به میزان کافی
نمک 2 تا 3 قاشق غذا خوری
ادویه ترشی و فلفل به میزان لازم
نکته : گردو ها باید کمی از فندق بزرگتر و کاملا نرم باشند
گردو ها را شسته و یک سوزن بلند داخل آنها فرو می کنیم به صورتیکه سوزن از طرف دیگر گردو بیرون بیاید .روی حرارت می جوشانیم تا تلخی پوست آن گرفته شود و رنگ پوست گردو تیره شود(حداقل 4-5 بار)
سپس در آبکش ریخته و به مدت 2 روز جلوی آفتاب می گذاریم تا خشک شود و پوستش جمع شود
گردو ها را با نمک فلفل و ادویه در شیشه میریزیم. بعد از تقریبا یک ماه ترشی آماده است
* در هنگام آبکش کردن گردو ها لایه ایجاد شده روی پوست گردو که حالت لزج دارد را می شوییم
این ترشی بسیوور بسیوور خوشمزس1 (49)
امضای cindrela
زن ظریفه نه ضعیفه...
ضعیف اون مردیه که نمیتونه 1 ساعت چشم ودلشو نگه داره
۸-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از cindrela به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nicecomet, parza, Atefe joon, مهرنوش طلا, sepide19



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد