تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی گردو
#1
[عکس: 20130529070754_-.jpg]
طرز تهیه :
1 کیلو گردوی تازه
سرکه به میزان کافی
نمک 2 تا 3 قاشق غذا خوری
ادویه ترشی و فلفل به میزان لازم
نکته : گردو ها باید کمی از فندق بزرگتر و کاملا نرم باشند
گردو ها را شسته و یک سوزن بلند داخل آنها فرو می کنیم به صورتیکه سوزن از طرف دیگر گردو بیرون بیاید .روی حرارت می جوشانیم تا تلخی پوست آن گرفته شود و رنگ پوست گردو تیره شود(حداقل 4-5 بار)
سپس در آبکش ریخته و به مدت 2 روز جلوی آفتاب می گذاریم تا خشک شود و پوستش جمع شود
گردو ها را با نمک فلفل و ادویه در شیشه میریزیم. بعد از تقریبا یک ماه ترشی آماده است
* در هنگام آبکش کردن گردو ها لایه ایجاد شده روی پوست گردو که حالت لزج دارد را می شوییم
این ترشی بسیوور بسیوور خوشمزس1 (49)
زن ظریفه نه ضعیفه...
ضعیف اون مردیه که نمیتونه 1 ساعت چشم ودلشو نگه داره
پاسخ }