خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی گردو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی گردو
[عکس: 20130529070754_-.jpg]
طرز تهیه :
1 کیلو گردوی تازه
سرکه به میزان کافی
نمک 2 تا 3 قاشق غذا خوری
ادویه ترشی و فلفل به میزان لازم
نکته : گردو ها باید کمی از فندق بزرگتر و کاملا نرم باشند
گردو ها را شسته و یک سوزن بلند داخل آنها فرو می کنیم به صورتیکه سوزن از طرف دیگر گردو بیرون بیاید .روی حرارت می جوشانیم تا تلخی پوست آن گرفته شود و رنگ پوست گردو تیره شود(حداقل 4-5 بار)
سپس در آبکش ریخته و به مدت 2 روز جلوی آفتاب می گذاریم تا خشک شود و پوستش جمع شود
گردو ها را با نمک فلفل و ادویه در شیشه میریزیم. بعد از تقریبا یک ماه ترشی آماده است
* در هنگام آبکش کردن گردو ها لایه ایجاد شده روی پوست گردو که حالت لزج دارد را می شوییم
این ترشی بسیوور بسیوور خوشمزس1 (49)
29-05-2013, 08:47 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد