تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی گلپر
#1
[عکس: 20140414000443_File0002221.JPG]

ساقه های ترد و جوان گلپر
نمک
آب
سرکه
ساقه ها و برگها را شسته و بعد از آن خرد میکنیم.
در یک قابلمه آب ریخته و میگذاریم تا جوش آید در آب در حال جوش کمی نکی و مقدار خیلی خیلی کم زردچوبه ریخته<برای اینکه رنگ گلپر عوض نشود>بعد گلپر ها را در آبجوش ریخته و بعد از یکی دو جوش در آبکش ریخته و میگذاریم تا آب اضافی را از دست بدهد.
نکته باید بوسیله کفگیر نرم مانند تفلون دائم زیر و رو کرد آن هم خیلی آرام که له نشوند.برگها از ساقه ها جدا ریخته چون برگ به جوش کمتر نیاز دارد و ساقه چند جوش بیشتر >
نکته بعد<در ابکش بدون فشار میگذاریم چون اگه فشرده بشه گلپر چه ساقه چه برگ له میشوند فقط باید در آبکش گذاشت تا آبش کلاً رفته >
بعد در ظرف دیگر منتقل کرده روی آنها کمی نمکو خیلی کم زردچوبه و سرکه به میزان لازم میریزیم و کاملاً مخلوط کرده و بعد از این کار به داخل شیشه منتقل کرده و درش را محکم میبندیم
بعد از یک هفته آماده است.
میتوان از چند حلقه سیر استفاده کرد.
بازم میتوان هویج خلالی حلقه یا....که نیم پز شده باشد را نیز در این ترشی ریخت.
گلپر همون جور که از اسمش معلومه معطر است.

این ترشی رو چون پارسال درست کردم.عکسی از خود گیاه ندارم.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
پاسخ }
#2
[عکس: 20140814162715_IMG_1120.JPG]
[عکس: 20140814162846_IMG_1127.JPG]
پاسخ }