خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی گیلاس

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
ترشی گیلاس
مواد لازم

گیلاس: نیم کیلو
ترخون : چند برگ
نمک
فلفل
سرکه

دستور تهیه

دم گیلاس را از بین برده گیلاسهای محکم و سالم را انتخاب کرده کنار بگذارید ،
سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود ،
سپس گیلاسها را در بطری ریخته روی آن سرکه و نمک بریزید و به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه اضافه کنید و سه روز بعد سرکه را دور ریخته ، سرکه تازه در آن بریزید و دوباره با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود .
سپس در بطری کرده پس از 15 الی 20 روز مورد استفاده قرارش دهید .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۲۶-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مهرناز مامانی, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #2
RE: ترشی گیلاس
[تصویر:  20120809103328_jpg4.jpg]

مواد لازم :

* گيلاس 1 كيلو
* شكر سفيد 3 قاشق غذاخوري
*سركه 1/5 ليتر
* فلفل سياه يا سفيد درسته 10 عدد
*برگ بو و رزماري تاره تعدادي
* آب ساده 1 استكان

طرز تهيه :
ابتدا گيلاس را شسته و دم آن را بگيريد و روي پارچه اي پهن كنيد تا خشك شود ، سپس گيلاس را داخل شيشه ريخته و لابه لاي آن برگ بو، رزماري و فلفل بگذاريد . آب را با شكر بجوشانيد تا قوام آيد در اين مرحله سركه را نيز بيفزاييد ، شربت به دست آمده را 10 دقيقه ديگر جوشانده سپس آن را از روي حرارت برداريد تا كمي ولرم شود . مايع را روي ميوه بريزيد، در شيشه را طوري ببنديد كه هوا داخل آن نفوذ نكند . پس از 10 روز ترشي قابل استفاده است .

نكته آشپزي :
از باقيمانده سركه مي توان در انواع سالاد استفاده كرد

منبع از نت
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, Linda, lilium_abiiii, مهرناز مامانی, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : تهران ، بچه ارومیه
ارسال: #3
RE: ترشی گیلاس
خیلی خوشمزه میشه بچه هاFlowerysmile[تصویر:  20130801005724_Image1578.jpg]
امضای samir
خوشبختي وقتي اسمش خوشبختي که بين همه تقسيم بشه.
۹-۵-۱۳۹۲, ۱۱:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از samir به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, negin.s, Atefe joon, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
226
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 757


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: ترشی گیلاس
این ترشی رو تابستون درست کردم

[تصویر:  20131017215135_20131016_122817.jpg]
امضای maryam1352
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
۲۵-۷-۱۳۹۲, ۰۹:۵۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از maryam1352 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, negin.s, Atefe joon, McQueen, niloofar00
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ترشی گیلاس
[تصویر:  20140403163644_IMG_9109.JPG]Yum2
۱۴-۱-۱۳۹۳, ۰۳:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دختر شیرازی, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد