خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترکیبات نوشابه های انرژی زا

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
ترکیبات نوشابه های انرژی زا
1. کافئین : نوشابه های انرژی زا بطور متوسط حاوی 60 تا80 میلی گرم کافئین هستند که بطور نمونه نوشابه های کولا حاوی 50 میلی گرم و یک فنجان قهوه حاوی 60 تا90 میلی گرم کافئین می باشد . کافئین علاوه بر اینکه یک محرک است . بعنوان یک چربی سوز نیز به حساب می آید ودر بیش از 60 گیاه یافت می شود .
کافئین یک محرک برای سیستم عصبی مرکزی است و بطور موقت باعث رفع خواب آلودگی می شود . از سایراثرات کافئین بر روی بدن می توان به رفع خستگی، افزایش تمرکز، اتساع عروق خونی . افزایش عملکرد جسمی و ذهنی،افزایش استقامت و ادرار آوری . شل کردن عضلات صاف نایچه ها و افزایش اسید معده اشاره نمود .

2. تائورین : تائورین از گروه آمینو اسیدهای غیر ضروری است . آمینو اسیدهای غیرضروری آمینو اسیدهایی هستندکه بدن نیازی به دریافت آنها از محیط خارجی نداشته وخود توانایی ساختن آنها را دارد . از جمله نقش های تائورین در بدن می توان به ساخت بافت عضلانی اشاره نمود . تائورین از اجزای اصلی صفرا است که به منظور هضم چربی ها، کنترل کلسترول خون و جذب ویتامین های محلول در چربی به آن نیاز داریم .
تائورین نقش سم زدایی از بدن را دارد، زیرا بعنوان یک آنتی اکسیدان نیز محسوب می شود . مصرف تائورین موجود در نوشابه های انرژی زا باعث تحریک سیستم عصبی، افزایش انرژی، رفع خستگی، نشاط آوری، افزایش استقامت و رفع استرس می شود .

3. عصاره گوارانا : گوارانا از گیاهان منطقه آمریکای جنوبی است . این گیاه نیز از جمله گیاهان حاوی کافئین است .عصاره این گیاه خاصیت محرک سیستم عصبی مرکزی، افزایش گوش بزرگی، افزایش انرژی، چربی سوزی و ادرارآوری را دارد .

4. عصاره جین سینگ : یک گیاه آسیای شرقی است که مصرف آن باعث افزایش مقاومت بدن نسبت به استرس، تقویت حافظه، تقویت سیستم ایمنی و عصبی و افزایش شادابی و انرژی، رفع خستگی کاهش قند خون و کاهش عوارض پیری می شود . عوارض مصرف بیش از حد آن شامل بیخوابی، تهوع، سردرد، اسهال، افزایش یا کاهش فشار خون می شود . البته میزان جین سینگ در نوشابه های انرژی زا کمتر از آن است که موجب این عوارض گردد .
5. عصاره جینگو بیلو یا Ginko Biloba : یک گیاه بومی کشور چین است که اثرات مصرف آن شامل بهبود یادگیری و حافظه ، بهبود تمرکز، بهبود گردش خون، ضدافسردگی،خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی دارد .

6. ال - کارنتین l-Carnitine : یک نوع آمینو اسیداست که توسط کبد تولید می شود و در متابولیسم چربی ها نقش دارد .

7. Glucuronolactine : یک نوع کربوهیدارت است که بطور طبیعی از متابولیسم گلوکز در کبد ساخته می شود و یک محرک بوده و در تقویت حافظه افزایش تمرکز و رفع خستگی مفید است .

8. قندها : Sugars نوشابه های انرژی زا حاوی مقادیر زیادی از قندهای طبیعی و یا شیرین کننده های مصنوعی هستند .
9. متیل زانتین ها Metul Xanthines: یک الکالوتید است که بعنوان محرک سیستم عصبی فعالیت می کند .
10. ویتامین های گروه b:
ویتامین ها در متابولیسم و
افزایش سطح انرژی بدن نقش دارند .

11. اینوسینول Inositol: یکی از اشکال ویتامین B است .

12. آنتی اکسیدان ها : ویتامین های A.B.C و سلنیوم بعنوان آنتی اکسیدان ممکن است در نوشابه های انرژی زا وجود داشته باشند .

13. کراتین : یک اسید آمینه است که در بدن انسان درطی سوخت و ساز پروتئین تولید می شود و انرژی مورد نیاز عضله را تأمین می کند .
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد