خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد


مواد لازم:
100 گرم کره نرم
330 گرم روغن صاف قنادی(میتونین از روغن جامد لادن طلایی هم استفاده کنین)
1 قاشق مربا خوری سرصاف وانیل
900 گرم پودر شکر
1 پیمانه شیر
رنگ خوراکی

روش تهیه:
کره و روغن رو با همزن اینقدر بزنین تا سفید و کرمی بشه
پودر شکر رو کم کم اضافه به هم زدن ادامه بدین و بعد شیر رو اضافه و هم بزنین تا خکیر کرمی نرمی بدست بیاد
خمیر رو با رنگهای دلخواه ترکیب کنین



این هم یه دستور دیگه برای دوستایی که میخوان میزان کمتری درست کنن:

کره 150 گرم
پودر شکر 300 گرم
وانیل
شیر گرم یک قاشق غذاخوری





حالا باید با ماسوره خیلی ریز شروع کنین
طرح مورد نظرتون رو بصورت برعکس (طرح در آینه)پرینت بگیرین چون آخر کار طرح برعکس در میاد
طرح رو روی یه سطح صاف فیکس کنین و یه کاغذ روغنی نازک روش بندازین

[عکس: 20130209164043_VikingsTransfer1.jpg]

[عکس: 20130209164057_VikingsTransfer2.jpg]

حالا شروع کنین با خمیر کره ای به دورگیری طرحتون درست مثل ویترای

[عکس: 20130209164219_VikingsTransfer3.jpg]

بعد با خمیر کره ای های رنگی داخل کار رو رنگ کنین بیاد رنگ آمیزی بچگی هامونDreamyeyesf

[عکس: 20130209164242_VikingsTransfer4.jpg]

اگه دیدین خمیر داره شل میشه سینی رو 10 دقیقه توی فریزر قرار بدین و دوباره مشغول بشین
بهتره بعد از پر کردن هر قسمت سینی 10 دقیقه توی فریزر قرار بدین و بعد ادامه بدین

[عکس: 20130209164507_VikingsTransfer5.jpg]

[عکس: 20130209164525_VikingsTransfer6.jpg]



وقتی کل کار پر شد باز سینی رو 10 دقیقه فریز کنین و بعد کل کار رو با خمیر کره ای بیرنگ بپوشونین

[عکس: 20130209164540_VikingsTransfer7.jpg]

حالا طرح رو به آرومی از سینی جدا کنین و به مدت حد اقل یک ساعت در فریزر قرار بدین
بعد از طی این مدت با احتیاط کاغذ رو از روی کار جدا کنین و از نتیجه کارتون لذت ببرین
تزیینی فوق العاده زیبا و راحت برای کیکهاتون

[عکس: 20130209164540_VikingsTransfer7.jpg]

[عکس: 20130209164846_VikingsTransfer8.jpg]


[عکس: 20130209165211_VikingsTransfer10.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
09-02-2013, 07:20 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
با توجه به نزدیکی روز عشق این طرح مناسبه

[عکس: 20130209165449_frozbutter2.jpg]
[عکس: 20130209165301_frozbutter1.jpg]
09-02-2013, 07:23 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
[عکس: 20130209170538_S2012164.JPG]

[عکس: 20130209170639_S2012165.JPG]

[عکس: 20130209170800_S2012168.JPG]

[عکس: 20130209171033_S2012180.JPG]
09-02-2013, 07:40 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
یه سری طرح برای روز عشق


فایل‌های پیوست عکس(ها)
                   
09-02-2013, 07:52 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,501


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
منم روی این کیک ها رو با همین روش البته با خامه رنگی طرح انداختم.
اگه اشتباه اینجا گذاشتم ببخشید.

[عکس: 20130209172445_IMAG0246.jpg]

[عکس: 20130209172659_IMAG0248.jpg]

[عکس: 20130209172753_IMG_0059.JPG]
09-02-2013, 07:58 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
باز هم طرح روز عشق


فایل‌های پیوست عکس(ها)
                   
09-02-2013, 08:00 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #7
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
[عکس: 20130209173622_frozen3.jpg]

[عکس: 20130209173653_frozen4.jpg]

[عکس: 20130209173719_frozen5.jpg]

[عکس: 20130209173804_frozen6.jpg]

[عکس: 20130209173824_frozen7.jpg]

[عکس: 20130209173845_frozen8.jpg]
09-02-2013, 08:08 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #8
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
[عکس: 20130211110104_6052346354_6654c9bc06.jpg][عکس: 20130211110235_6052346384_3578c2ab66.jpg]

[عکس: 20130211110009_6051795853_d733eba070.jpg][عکس: 20130211110259_6052347196_4c946dcf62.jpg]

[عکس: 20130211110021_6051795911_3cc3b9340f.jpg][عکس: 20130211110119_6052346404_13768bd8ec.jpg]

[عکس: 20130211110623_6052347300_8ca7696f7b.jpg][عکس: 20130211110036_6051796065_bb4214df03.jpg]
11-02-2013, 01:37 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #9
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
[عکس: 20130312115657_cimg25851.jpg]

[عکس: 20130312115133_cimg2614.jpg]

[عکس: 20130312115538_cimg2631.jpg]

[عکس: 20130312115609_cimg2665.jpg]

[عکس: 20130312115609_cimg2665.jpg]

[عکس: 20130312115640_cimg2676.jpg]

[عکس: 20130312115719_cimg26851.jpg]

[عکس: 20130312115739_cimg27135.jpg]
12-03-2013, 02:28 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #10
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
[عکس: 20130312120556_p7130027.jpg]


[عکس: 20130312120615_p7130023.jpg]
12-03-2013, 02:36 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر پشمکی برای تزیین کیک و دسر ساده و راحت z.arghavani 0 1,384 25-02-2015, 05:53 PM
آخرین ارسال: z.arghavani


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد