خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد


مواد لازم:
100 گرم کره نرم
330 گرم روغن صاف قنادی(میتونین از روغن جامد لادن طلایی هم استفاده کنین)
1 قاشق مربا خوری سرصاف وانیل
900 گرم پودر شکر
1 پیمانه شیر
رنگ خوراکی

روش تهیه:
کره و روغن رو با همزن اینقدر بزنین تا سفید و کرمی بشه
پودر شکر رو کم کم اضافه به هم زدن ادامه بدین و بعد شیر رو اضافه و هم بزنین تا خکیر کرمی نرمی بدست بیاد
خمیر رو با رنگهای دلخواه ترکیب کنین



این هم یه دستور دیگه برای دوستایی که میخوان میزان کمتری درست کنن:

کره 150 گرم
پودر شکر 300 گرم
وانیل
شیر گرم یک قاشق غذاخوری





حالا باید با ماسوره خیلی ریز شروع کنین
طرح مورد نظرتون رو بصورت برعکس (طرح در آینه)پرینت بگیرین چون آخر کار طرح برعکس در میاد
طرح رو روی یه سطح صاف فیکس کنین و یه کاغذ روغنی نازک روش بندازین

[تصویر:  20130209164043_VikingsTransfer1.jpg]

[تصویر:  20130209164057_VikingsTransfer2.jpg]

حالا شروع کنین با خمیر کره ای به دورگیری طرحتون درست مثل ویترای

[تصویر:  20130209164219_VikingsTransfer3.jpg]

بعد با خمیر کره ای های رنگی داخل کار رو رنگ کنین بیاد رنگ آمیزی بچگی هامونDreamyeyesf

[تصویر:  20130209164242_VikingsTransfer4.jpg]

اگه دیدین خمیر داره شل میشه سینی رو 10 دقیقه توی فریزر قرار بدین و دوباره مشغول بشین
بهتره بعد از پر کردن هر قسمت سینی 10 دقیقه توی فریزر قرار بدین و بعد ادامه بدین

[تصویر:  20130209164507_VikingsTransfer5.jpg]

[تصویر:  20130209164525_VikingsTransfer6.jpg]



وقتی کل کار پر شد باز سینی رو 10 دقیقه فریز کنین و بعد کل کار رو با خمیر کره ای بیرنگ بپوشونین

[تصویر:  20130209164540_VikingsTransfer7.jpg]

حالا طرح رو به آرومی از سینی جدا کنین و به مدت حد اقل یک ساعت در فریزر قرار بدین
بعد از طی این مدت با احتیاط کاغذ رو از روی کار جدا کنین و از نتیجه کارتون لذت ببرین
تزیینی فوق العاده زیبا و راحت برای کیکهاتون

[تصویر:  20130209164540_VikingsTransfer7.jpg]

[تصویر:  20130209164846_VikingsTransfer8.jpg]


[تصویر:  20130209165211_VikingsTransfer10.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
21 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, maryam.n.g, پارانزیم, hajar goli, 162, معصومه بانو63, سمیه گلبانو, 1368Sheri, F4rshaad, )Mitra(, پری سان61, طاطا, سیمای, shamiiim, Atefe joon, mansore66, برق اسمان, loyee_15, mozhgan57, z.arghavani, مهربان بانو63
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
با توجه به نزدیکی روز عشق این طرح مناسبه

[تصویر:  20130209165449_frozbutter2.jpg]
[تصویر:  20130209165301_frozbutter1.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, maryam.n.g, پارانزیم, 162, طاطا, 1368Sheri, shamiiim, Atefe joon, mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
[تصویر:  20130209170538_S2012164.JPG]

[تصویر:  20130209170639_S2012165.JPG]

[تصویر:  20130209170800_S2012168.JPG]

[تصویر:  20130209171033_S2012180.JPG]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam.n.g, پارانزیم, mhsa, negin.s, 1368Sheri, طاطا, shamiiim, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
یه سری طرح برای روز عشق


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mhsa, zig.rat, negin.s, hhaannii, 162, 1368Sheri, shamiiim, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
منم روی این کیک ها رو با همین روش البته با خامه رنگی طرح انداختم.
اگه اشتباه اینجا گذاشتم ببخشید.

[تصویر:  20130209172445_IMAG0246.jpg]

[تصویر:  20130209172659_IMAG0248.jpg]

[تصویر:  20130209172753_IMG_0059.JPG]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, hhaannii, negin.s, ترانه خانم, 1368Sheri, طاطا, رويا صادقي, shamiiim, Atefe joon, hoda-gh

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: تزیین کیک با روش انتقال خمیر کره ای منجمد
باز هم طرح روز عشق


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
zig.rat, negin.s, hhaannii, سمیه گلبانو, 1368Sheri, )Mitra(, titi99, نادیاناز, shamiiim, Atefe joon, سمیرا مامان شهاب


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خمیر پشمکی برای تزیین کیک و دسر ساده و راحت z.arghavani 0 1,265 ۶-۱۲-۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ عصر
آخرین ارسال: z.arghavani


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد