خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تزیین کیک با نگین های کریستالی ژله ای

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #1
تزیین کیک با نگین های کریستالی ژله ای
[عکس: 20130622080431_26022007728.jpg][عکس: 20130622080503_26022007732.jpg][عکس: 20130622080525_27022007753-Copy.jpg][عکس: 20130622080551_27022007759-Copy.jpg]
این کیک رو برای تولد همسری جون درست کردم.
کیک پلنگی <با دستور نگین جون>کیکها رو نصف کردم و خامه موز وگردو گذاشتم .بعدش دورش رو خامه کشیدم مثلا" و ژله .

اینم کیک خرده شیشه بندهhihhih[عکس: 20130624160950_28022007767-Copy.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 03:10 PM توسط مهرناز مامانی.)
22-06-2013, 09:39 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
109
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 131


محل سکونت :
ارسال: #2
تزیین کیک با نگین های کریستالی
ابتدا کیک مورد نظر رو تهیه کرده و خامه کشی اولیه رو انجام میدیم.
ژله با طعم مورد نظر (به نظر من طهم های که دارای رنگهای قرمز باشند جلوه بیشتری به کار میدهند) را با 1لیوان آب جوش حل میکنیم(بهتره هر بسته پودر ژله های ایرانی با 1لیوان آب جوش حل شوند تا در آخر ژله سفتری بدست آوریم و کار کردن را برایمان راحت تر کند) و در سینی که از قبل مقداری چرب شده میریزیم (باید ارتفاع ژله نیم میلی متر باشه تا کار تمیزتری داشته باشیم در آخر خواهید فهمید که اصرارم برای ارتفاع کمش به چه علت می باشد)ژله را در یخچال یه مدت 8 تا 9 ساعت میگذاریم تا خوب سفت و لاستیکی بشه بهتره این کار از شب قبل انجام گیرد.
ژله را از یخچال در آورده و با خط کش به ابعاد ./5 میلی تقسیم بندی کرده و با چاقو نوک تیزی میبریمش و دوباره یخچال گذاشته
کیک را که خامه کشی اولیه شده از یخچال در آورده و خامه کشی نهایی را انجام داده این لایه خامه هرچه بیشتر باشه به استحکام کار ما کمک میکنه.
حالا میرسیم به قسمت حساس کار کیک را روی صفحه چرخان گذاشته و شروع میکنیم به چسباندن نگین های ژله ای( من از مرکز شروع کردم به علت اینکه کیک من محدب بود و مشکل ریختن ژله رو نداشتم اما شما تا خامه دور کیکتون تازه هست نگین هارو بچسبونید یعنی از اطراف شروع کنید به سمت بالای کیک و مرکزش)هر کجا دیدید که نگین ها لنگر می اندازند و سر میخورند کمی خامه بزنید تا تازه شود و حالت چسپندگیشو بدست بیاره<<نکته اصلی اینجاست که گفتم ارتفاع و ابعاد نگین ها بیشتر نباشه که مشکل لنگر اندازی نداشته باشد>>

حالا این میشه یک تزیین که هرکسی ببینه مات و مبهوت میمونه و برای مهمونیای شب با نور چراغ درخشندگی مبهوت کنندگی داره
اینم عکسای کیک من امیدوارم خوشتون بیاد
   
   
من 4لایه کیک داشتم 2لایه شکلاتی 2لایه ساده لایه وسطشم موس شکلاتی گذاشتم جاتون خالی بسیارخوشمزه و زیبا
   
06-07-2013, 07:19 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #3
تزیین کیک با نگین های کریستالی ژله ای
[عکس: 20140604173556_IMG__.jpg]
این کیک خیلی زیبا میشه البته من چون سرم شلوغ بود و همونطوری که تو تصویر مشخصه تولد مامانم بود نتونستم از جزییات عکس بندازم که در اولین فرصت حتما انجام وظیفه میکنم و تصویر مراحل کار رو برای شما دوستای خوبم قرار میدمFlowerysmile
کیک رو به هر روش که تمایل دارین درست کنین و بعد روشو با گاناش یا هر کرمی که وست دارین بپوشونین(میتونید این مرحله رو هم انجام ندید)
من برای کرم به دستور همیشگی خودم عمل کردم یعنی: 1 قاشق آرد و 1 قاشق نشاسته رو در یککی لیوان شیر حل کردم شکر رو طبق ذایقم اضافه کردم و کمی وانیل و رنگ دلخواه
بعد یه بسته ژله یا نصفه بسته رو که روز قبل درست کرده بودم و تو یه ظرف بزرگ ریخته بودم تا نازک ببنده رو برش های مکعبی نازک زدم
و گوشه های کیک پخش کردم البته زیبایی این تزیین اینه که تماما روی کیک پخش شه اما من چون میخواستم روش بنویسم اینکارو نکردم
الان گوشه های کیکی که گذاشتم کریستالی شده1 (49)
[عکس: 20140604174356_IMG__.jpg]
04-06-2014, 04:44 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
118
تاریخ عضویت:
Feb 2011
مدال ها

اعتبار: 110


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #4
RE: تزیین کیک با نگین های کریستالی ژله ای
کیک تولد خودم پارسال کیک موجدار با تزئین کریستالی

ژله البالو بود خیلی خوشمزه بود فکر می کردم خیلی وقت گیر باشه اما خیلی راحت بود به نیم ساعت هم نکشید فوق خوشمزه دست همگی درد نکنه فقط من خیلی تنبلم خیلی ریز تر دوست داشتم ببرم ژله را که نشد
من ژله را با یک و نیم لیوان اب درست کردم که بازم یک کم تو گرما می ماند اب می شد می شد با آب کمتر هم درست کرد و البته اگر از روز قبل درست کنید بهتره به نظرم
مثل دوستان که گفتند بلافاصله بعد از خامه کشی چسباندم تکه تکه خامه زدم ژله چسباندم
دیگه طعم آلبالو که ترش بود خیلی خوشمزه شد با شیرینی خامه و کیک قبل از اینکه کیک را خامه کشی کنم هم اول یکی از ژله ها را در اوردم و برش زدم بعد گذاشتم یخچال تا خامه فرم بدهم و بخشی از کیک را خامه بکشم اب نشه

نکته اخر در عکاسی از کیک بود با تمام انواع نور تست کردم(حتی همه چراغها را خاموش کردم اما خوب نشد عکسش ) چون ژله شفافه و نور را منعکس می کنه خوش عکس نیست خودش جلوش خیلی زیاده
متخصص عکاس خانه گفت نیاز به لنزی هست که انتی رفلکس باشه بعد بنده تازه یادم افتاد کاش عینکم را جلوی لنز دوربین گذاشته بودم و عکس می گرفتم
اخه این لنزه خیلی گرونه (چند میلونی قیمتشه ظاهرا )وما هم که عکاسی شغلمون نیست نداریمش


[عکس: 20141219131815_crystalcake.jpg]
19-12-2014, 01:22 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد