تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel یا ژله بریلو
#1
دیدن رو بعضی کیک ها یه لایه ژله ایه که نمیریزه و حالت چسبناک و یه کم ترش داره؟
معمولا تو قنادی های معمولی یا کل کیک رو باهاش میپوشونن یا روی میوه های روی کیک میدن و تو قنادی های خلاق و به روز باهاش روی کیک طرح میندازن
اون ژل اسمش پایپینگ ژل هست که هم میتونین برای پایداری میوه های روی کیک ازش استفاده کنین ، هم باهاش روی کیک بنویسین هم کل کیک رو کاور کنین بدون اینکه بریزه

[عکس: 20130209190929_spread.jpg]

[عکس: 20130209191247_3609614624_0e49127163_z.jpg]

[عکس: 20130209191420_images.jpg]

دستورهای تهیه متعددی داره اینجا چندتا اصلیشو میگم
این ژله شفافیت خاصی داره به شرطی که برای رنگ کردنش از رنگ ژله ای استفاده کنین تا کیفیتش پایین نیاد

یه دستور آسون:
1/3 پیمانه پودر شکر
1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
1/4 پیمانه آب لیمو تازه(میتونین کمترش کنین اگه نمیخواین خیلی ترش بشه)
1/4 پیمانه آب

روش تهیه:
شکر و آرد ذرت رو در یک قابلمه کوچک مخلوط کنین و کم کم آب و آبلیمو رو بهش اضافه و هم بزنین تا گلوله نشه و روی حرارت متوسط بذارین و هم بزنین تا جوش بیاد و غلیظ بشه و از روی حرارت وردارین(باید به غلظت عسل برسه)
رنگ خوراکی رو اضافه کنین
این ژل تا یک هفته در یخچال قابل نگهداریه

*****************************

دستور 2:
1/4 پیمانه سیروپ ذرت(موجود در مغازه های لوازم قنادی)
1/4 پیمانه آب سرد
3 -4 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1/2 قاشق چای خوری وانیل
رنگ ژله ای

روش تهیه:
آب سرد و نشاسته ذرت رو با هم خوب مخلوط کنین
شربت ذرت و وانیل رو هم اضافه کنین و هم بزنین و ظرف رو روی حرارت قرار بدین یا 2 دقیقه توی ماکروفر بذارین تا جوش بیاد
هم بزنین تا غلیظ بشه
از روی حرارت وردارین و اجازه بدین خنک بشه و رنگ رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنین

******************************

دستور 3:
1 قاشق غذاخوری پودر آگار آگار(موجود در لوازم قنادی)
1 لیوان آب سرد
4 قاشق غذاخوری پودر شکر
کمی وانیل یا اسانس با طعم دلخواه

روش تهیه:
همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنین تا در هم ترکیب بشه و بعد روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد و 3 دقیقه بجوشه و به غلظت عسل بشه
بعد از روی حرارت وردارین و رنگ اضافه کنین

****************************

دستور 4:
2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
2 قاشق غذاخوری آب
2 فنجان سیروپ ذرت
کمی اسانس وانیلی، بادام و یا هر اسانس دلخواه

روش تهیه:
ژلاتین رو در آب سرد ریخته به مدت 2 دقیقه صبر کنین و بعد به مدت 20 تا 3o ثانیه در مایکروویو و یا روی بخار کتری بذارین تا حل بشه
سیروپ ذرت رو روی حرارت ملایم هم بزنین تا گرم بشه و بعد ژلاتین رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنین
بعد رنگ و اسانس مورد نظر زو بهش اضافه کنین و از روی حرارت وردارین

****************************

دستور 5:
1/3 پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
4/1 پیمانه آب لیمو
1/4 پیمانه آب


روش تهیه:
آرد ذرت رو در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنین
شکر و باقیمانده آب رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه و بعد آبلیمو رو اضافه کنین
سپس محلول آرد ذرت رو اضافه و خوب هم بزنین و بعد رنگ مورد نظرتون رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا به اندازه کافی غلیظ بشه و از روی حرارت وردارین



****************************

خوب برای ایجاد طرح با کمک الگو روی کیک باید طرحتون رو روی کاغذ روغنی بکشین و روی کیک قرار بدین(کیک حتما باید کاملا خنک باشه)

[عکس: 20130209193138_pic1.JPG]
[عکس: 20130209193153_pic2-paper-on-cake.JPG]

بعد با کمک خلال دندون دورتادور شکا رو با فشار نوک خلال دندون روی کیک رد بندازین(این روش برای کیک هاییه که با فوندانت یا مارسیپان پوشیده شده ن)

[عکس: 20130209193414_pic3-pipe-with-chocalate.JPG]

حالا اطراف طرح رو با پایپینگ تیره یا شکلات مذاب دورگیری کنین و بعد داخلشو با پایپینگ رنگی پر کنین و با کمک یه قلمو سطح ژله پاپینگ رو صاف کنین

[عکس: 20130209193608_pic5-piping-jelly.JPG]

[عکس: 20130209193643_pic6-close-up.JPG]


روش های دیگه رو در پست های بعد میگم


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
برای کار روی کیک کاور شده با خامه کره ای مه بعد از سرد شدن سفت میشه، اول باید کیکتون رو توی یخچال بذارین تا خامه خوب سفت و خنک بشه

بعد طرحتون رو روی کاغذ روغنی بندازین

[عکس: 20130209194932_IMG_1001.JPG]

با ژل بیرنگ دورگیری کنین

[عکس: 20130209195036_IMG_1002.JPG]

کاغذ رو با احتیاط از سمت ژله ایش رو کیک برگردونین و با نوک انگشتتون مسیر دور نقاشی رو طی کنین

[عکس: 20130209195102_IMG_1003.JPG]

حالا با احتیاط کاغذ رو جدا کنین و توی طرحتون رو پر کنین

[عکس: 20130209195129_IMG_1004.JPG]

[عکس: 20130209195241_IMG_1005.JPG]


برای کیک های خامه ای معمولی که بعد از سرد شدن هم خامه کاملا نمیبنده باید روی الگوتون دورتا دور خطهای عستون رو با شکلات مذاب دورگیری کنین و بذارین شکلات ببنده بعد طرح رو روی خامه برگردونین و بذارین تو یخچال و بعد با احتیاط کاغذ رو از کیک جدا کنین تا شکلات بچسبه به خامه روی کیک و بعد با ژل پایپینگ پرش کنین


اگه نقاشیتون خوبه ،نیازی به کاغذ روغنی نیست میتونین طرح رو مستقیم با شکلات مذاب روی کیک بکشین و پرش کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
کاور کردن کل کیک یا یه منطقه از کیک با پایپینگ ژل هم که کاری نداره
چون حالت شفاف داره برای ایجاد طرح آب خیلی عالیه

[عکس: 20130209195649_3696401105_ed653609d0.jpg]

[عکس: 20130209195739_Pipingjelly3.jpg]

[عکس: 20130209200443_900x900px-LL-5ba345ba_gal...61461.jpeg]


[عکس: 20130209200516_Charleyscake018.jpg]

[عکس: 20130209200537_images1.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
حالت بعدی نقاشی و نوشتن رو کیکه
که با رنگهای مختلف و ماسوره خیلی ظریف انجام میشه
بهتره برای نقاشی دور کار رو با شکلات مذاب بکشین و توشو با ژل پاپینگ پر کنین


[عکس: 20130209200856_garden_cake__piping_gel_b...4of28g.jpg]

[عکس: 20130209201010_2010-09-1320.43.40.jpg]

[عکس: 20130209201035_3804999428_cacabf853f_z.jpg]

[عکس: 20130209201117_ButterflyPipingGel.jpg]

[عکس: 20130209201151_Pipingjelly2.jpg]

[عکس: 20130209201222_normal_stainedGlassCake.jpg]

[عکس: 20130209201331_voyage1.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130209202241_P1080932.jpg]

[عکس: 20130209201631_2569529318_183dfa5611_z.jpg]

[عکس: 20130209201759_BlogAnirudhBirthday005.jpg]

[عکس: 20130209202007_Cartoon-Piping-Jelly.jpg]

[عکس: 20130209202026_IMG_3222.jpg]

[عکس: 20130209202042_lg_speccake76.jpg]

[عکس: 20130209202059_P1060010.jpg]

[عکس: 20130209202115_P1060136.jpg]

[عکس: 20130209202147_p10608871.jpg]

[عکس: 20130209202202_Stained-glass-butterfly-cak.jpg]

[عکس: 20130209202217_TrailPooh004.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
[عکس: 20130209202531_2.jpg]

[عکس: 20130209202614_3.jpg]

[عکس: 20130209202629_4.jpg]

[عکس: 20130209202644_5.jpg]

[عکس: 20130209202700_7.jpg]

[عکس: 20130209202715_8.jpg]

[عکس: 20130209202731_10.jpg]

[عکس: 20130209202747_11.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
اینم چند تا طرح خام

[عکس: 20130209202938_p1.jpeg]


[عکس: 20130209203058_p1.jpg]


[عکس: 20130209203129_p2.jpeg]


[عکس: 20130209203148_p3.jpeg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
اینم از کیک من با تزئین ژله نوشتاری1 (49)
واقعا کار باهاش خیلی جالبه خیلی خوش قلقهFlowerysmileو خوشمزهYum2

[عکس: 20130225150239_.JPG]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
از این سایت میتونین هر طرح دیسنی که دوست دارین رو بصورت سیاه و سفید پرینت بگیرین و برای روی کیکتون ازش استفاده کنین

http://colouringdisney.blogspot.com.au
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10
(۲۵-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۱۰ ق.ظ)رویا سالاری نوشته:  عزیز ان اگه ژله زیاد غلیظ شد چه بهش اضافه کنیم؟؟؟اگه رقیق شد چی؟

خانمی اگه غلیظ شد با اضافه کرده اب بصورت قطره قطره که یک دففعه شل نشه
رقیق اش کن
و اگه از روی حرارت برداشتی بعد از خنک شدن دیدی غلظت دلخواه را نداره دوباره بزار روی حرارت تا غلیظ بشه
نشاسته باید با اب یا شیر حرارت ببینه که شکفته بشه و لعاب بندازه و ژله ای بشه پس نمیتونی نشاسته را مستقیم اضافه کنی به مواد که از حرارت افتاده برای غلیظ شدن.این اشتباه را نکنی ها

(۲۵-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۱ ب.ظ)Blue_Dream نوشته:  بجای پودر شکر میشه پودر قند استفاده کرد؟

از رنگ خوراکی برای رنگش استفاده کنم بد میشه؟

خانمی
میشه پودر شکر را جایگزین پودر قند کنی
و برای رنگ هم میشه از رنگهای خوراکی استفاده کرد
فقط اینو در نظر داشته باشین اگر از رنگهای مایع استفاده میکنید ممکنه رنگ.ژله را رقیق کنه(چون بعضی از رنگها باید 1 قاشق بریزی تا رنگ بگیره)
پس اگه رنگ مایع استفاده میکنی میتونی کمی ژله را سفت تر از روی حرارت برداری
پاسخ }