خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel یا ژله بریلو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel یا ژله بریلو
دیدن رو بعضی کیک ها یه لایه ژله ایه که نمیریزه و حالت چسبناک و یه کم ترش داره؟
معمولا تو قنادی های معمولی یا کل کیک رو باهاش میپوشونن یا روی میوه های روی کیک میدن و تو قنادی های خلاق و به روز باهاش روی کیک طرح میندازن
اون ژل اسمش پایپینگ ژل هست که هم میتونین برای پایداری میوه های روی کیک ازش استفاده کنین ، هم باهاش روی کیک بنویسین هم کل کیک رو کاور کنین بدون اینکه بریزه

[تصویر:  20130209190929_spread.jpg]

[تصویر:  20130209191247_3609614624_0e49127163_z.jpg]

[تصویر:  20130209191420_images.jpg]

دستورهای تهیه متعددی داره اینجا چندتا اصلیشو میگم
این ژله شفافیت خاصی داره به شرطی که برای رنگ کردنش از رنگ ژله ای استفاده کنین تا کیفیتش پایین نیاد

یه دستور آسون:
1/3 پیمانه پودر شکر
1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
1/4 پیمانه آب لیمو تازه(میتونین کمترش کنین اگه نمیخواین خیلی ترش بشه)
1/4 پیمانه آب

روش تهیه:
شکر و آرد ذرت رو در یک قابلمه کوچک مخلوط کنین و کم کم آب و آبلیمو رو بهش اضافه و هم بزنین تا گلوله نشه و روی حرارت متوسط بذارین و هم بزنین تا جوش بیاد و غلیظ بشه و از روی حرارت وردارین(باید به غلظت عسل برسه)
رنگ خوراکی رو اضافه کنین
این ژل تا یک هفته در یخچال قابل نگهداریه

*****************************

دستور 2:
1/4 پیمانه سیروپ ذرت(موجود در مغازه های لوازم قنادی)
1/4 پیمانه آب سرد
3 -4 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1/2 قاشق چای خوری وانیل
رنگ ژله ای

روش تهیه:
آب سرد و نشاسته ذرت رو با هم خوب مخلوط کنین
شربت ذرت و وانیل رو هم اضافه کنین و هم بزنین و ظرف رو روی حرارت قرار بدین یا 2 دقیقه توی ماکروفر بذارین تا جوش بیاد
هم بزنین تا غلیظ بشه
از روی حرارت وردارین و اجازه بدین خنک بشه و رنگ رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنین

******************************

دستور 3:
1 قاشق غذاخوری پودر آگار آگار(موجود در لوازم قنادی)
1 لیوان آب سرد
4 قاشق غذاخوری پودر شکر
کمی وانیل یا اسانس با طعم دلخواه

روش تهیه:
همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنین تا در هم ترکیب بشه و بعد روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد و 3 دقیقه بجوشه و به غلظت عسل بشه
بعد از روی حرارت وردارین و رنگ اضافه کنین

****************************

دستور 4:
2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
2 قاشق غذاخوری آب
2 فنجان سیروپ ذرت
کمی اسانس وانیلی، بادام و یا هر اسانس دلخواه

روش تهیه:
ژلاتین رو در آب سرد ریخته به مدت 2 دقیقه صبر کنین و بعد به مدت 20 تا 3o ثانیه در مایکروویو و یا روی بخار کتری بذارین تا حل بشه
سیروپ ذرت رو روی حرارت ملایم هم بزنین تا گرم بشه و بعد ژلاتین رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنین
بعد رنگ و اسانس مورد نظر زو بهش اضافه کنین و از روی حرارت وردارین

****************************

دستور 5:
1/3 پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
4/1 پیمانه آب لیمو
1/4 پیمانه آب


روش تهیه:
آرد ذرت رو در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنین
شکر و باقیمانده آب رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه و بعد آبلیمو رو اضافه کنین
سپس محلول آرد ذرت رو اضافه و خوب هم بزنین و بعد رنگ مورد نظرتون رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا به اندازه کافی غلیظ بشه و از روی حرارت وردارین



****************************

خوب برای ایجاد طرح با کمک الگو روی کیک باید طرحتون رو روی کاغذ روغنی بکشین و روی کیک قرار بدین(کیک حتما باید کاملا خنک باشه)

[تصویر:  20130209193138_pic1.JPG]
[تصویر:  20130209193153_pic2-paper-on-cake.JPG]

بعد با کمک خلال دندون دورتادور شکا رو با فشار نوک خلال دندون روی کیک رد بندازین(این روش برای کیک هاییه که با فوندانت یا مارسیپان پوشیده شده ن)

[تصویر:  20130209193414_pic3-pipe-with-chocalate.JPG]

حالا اطراف طرح رو با پایپینگ تیره یا شکلات مذاب دورگیری کنین و بعد داخلشو با پایپینگ رنگی پر کنین و با کمک یه قلمو سطح ژله پاپینگ رو صاف کنین

[تصویر:  20130209193608_pic5-piping-jelly.JPG]

[تصویر:  20130209193643_pic6-close-up.JPG]


روش های دیگه رو در پست های بعد میگم


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
53 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, سهره, سهیلا سادات, setare_69m, tannaz.m, zig.rat, 1368Sheri, پارانزیم, elipari, Linda, maryam.n.g, Blue_Dream, sarahamid, mis gold, shamiiim, )Mitra(, مولود1366, طاطا, bluee, soheila.aida, meemo, alale1, م كاظمي, Atefe joon, lili.ojjil2, maryam1352, دختر شیرازی, اسما . h, مهربون یار, مامانی رویا, niloofar00, افسانه 52, هستی پارسا, mozhgan57, fahime.j, *پریسا*, گلسا90, reyhane banoo, مریم خانمی 1, elham12345, ati.raz, چیچک 90, .....gandom, @مامان غزل@, پونه شيخي, azam1360, hekmati009, ملیحه 54, nazgitta, samira.zzzz, asra73, مامان سید امیرعلی, مهلا گلي
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel
برای کار روی کیک کاور شده با خامه کره ای مه بعد از سرد شدن سفت میشه، اول باید کیکتون رو توی یخچال بذارین تا خامه خوب سفت و خنک بشه

بعد طرحتون رو روی کاغذ روغنی بندازین

[تصویر:  20130209194932_IMG_1001.JPG]

با ژل بیرنگ دورگیری کنین

[تصویر:  20130209195036_IMG_1002.JPG]

کاغذ رو با احتیاط از سمت ژله ایش رو کیک برگردونین و با نوک انگشتتون مسیر دور نقاشی رو طی کنین

[تصویر:  20130209195102_IMG_1003.JPG]

حالا با احتیاط کاغذ رو جدا کنین و توی طرحتون رو پر کنین

[تصویر:  20130209195129_IMG_1004.JPG]

[تصویر:  20130209195241_IMG_1005.JPG]


برای کیک های خامه ای معمولی که بعد از سرد شدن هم خامه کاملا نمیبنده باید روی الگوتون دورتا دور خطهای عستون رو با شکلات مذاب دورگیری کنین و بذارین شکلات ببنده بعد طرح رو روی خامه برگردونین و بذارین تو یخچال و بعد با احتیاط کاغذ رو از کیک جدا کنین تا شکلات بچسبه به خامه روی کیک و بعد با ژل پایپینگ پرش کنین


اگه نقاشیتون خوبه ،نیازی به کاغذ روغنی نیست میتونین طرح رو مستقیم با شکلات مذاب روی کیک بکشین و پرش کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, 1368Sheri, Darya, پارانزیم, elipari, Linda, maryam.n.g, mis gold, shamiiim, )Mitra(, nunu_khm, soheila.aida, Atefe joon, niloofar00, fahime.j, ati.raz, @مامان غزل@, hekmati009, samira.zzzz
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel
کاور کردن کل کیک یا یه منطقه از کیک با پایپینگ ژل هم که کاری نداره
چون حالت شفاف داره برای ایجاد طرح آب خیلی عالیه

[تصویر:  20130209195649_3696401105_ed653609d0.jpg]

[تصویر:  20130209195739_Pipingjelly3.jpg]

[تصویر:  20130209200443_900x900px-LL-5ba345ba_gal...61461.jpeg]


[تصویر:  20130209200516_Charleyscake018.jpg]

[تصویر:  20130209200537_images1.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, sima, tannaz.m, رويا صادقي, Darya, پارانزیم, elipari, Linda, maryam.n.g, shamiiim, mis gold, soheila.aida, طاطا, مامان زینب کوچولو, niloofar00, mozhgan57, Atefe joon, mahboube goli, hekmati009
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel
حالت بعدی نقاشی و نوشتن رو کیکه
که با رنگهای مختلف و ماسوره خیلی ظریف انجام میشه
بهتره برای نقاشی دور کار رو با شکلات مذاب بکشین و توشو با ژل پاپینگ پر کنین


[تصویر:  20130209200856_garden_cake__piping_gel_b...4of28g.jpg]

[تصویر:  20130209201010_2010-09-1320.43.40.jpg]

[تصویر:  20130209201035_3804999428_cacabf853f_z.jpg]

[تصویر:  20130209201117_ButterflyPipingGel.jpg]

[تصویر:  20130209201151_Pipingjelly2.jpg]

[تصویر:  20130209201222_normal_stainedGlassCake.jpg]

[تصویر:  20130209201331_voyage1.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, من و نفسم, sima, رويا صادقي, Darya, پارانزیم, elipari, niyayesh*, NAHID.V, tannaz.m, maryam.n.g, shamiiim, طاطا, مامان زینب کوچولو, niloofar00, Atefe joon, مدیون مهرت, hekmati009, nazgitta
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel
[تصویر:  20130209202241_P1080932.jpg]

[تصویر:  20130209201631_2569529318_183dfa5611_z.jpg]

[تصویر:  20130209201759_BlogAnirudhBirthday005.jpg]

[تصویر:  20130209202007_Cartoon-Piping-Jelly.jpg]

[تصویر:  20130209202026_IMG_3222.jpg]

[تصویر:  20130209202042_lg_speccake76.jpg]

[تصویر:  20130209202059_P1060010.jpg]

[تصویر:  20130209202115_P1060136.jpg]

[تصویر:  20130209202147_p10608871.jpg]

[تصویر:  20130209202202_Stained-glass-butterfly-cak.jpg]

[تصویر:  20130209202217_TrailPooh004.JPG]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, sima, negin.s, Atefe joon, memol.rm, vidia, avajoon, 1368Sheri, پارانزیم, elipari, maryam.n.g, mis gold, shamiiim, mozhgan57, مهرسامهر, niloofar00, مدیون مهرت, hekmati009, nazgitta

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: تزیین کیک با ژله نوشتاری Piping Gel
[تصویر:  20130209202531_2.jpg]

[تصویر:  20130209202614_3.jpg]

[تصویر:  20130209202629_4.jpg]

[تصویر:  20130209202644_5.jpg]

[تصویر:  20130209202700_7.jpg]

[تصویر:  20130209202715_8.jpg]

[تصویر:  20130209202731_10.jpg]

[تصویر:  20130209202747_11.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۱۱-۱۳۹۱, ۰۵:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
75 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, خانوم گل 67, Darya, پارانزیم, elipari, ninaz, samira2009, negin.s, z.arghavani, gh_sa, niyayesh*, 6 دی, tannaz.m, پری سان61, maryam.n.g, miss-sahar, سحرناز, سولماز20, mis gold, shamiiim, hhaannii, N-M, طاطا, bluee, ramezani, meemo, rezamahb, mozhgan57, negiiin khanom, مهرسامهر, دختر شیرازی, 1368Sheri, zari mah, مامان زینب کوچولو, گل پسرا, خرسند, بی هنر, niloofar00, ایسانا, افسانه 52, hoda-gh, masaa, قلب, sepid joon, fati-bala, تپراک, mariyan, parisa.sfz, faezeh.mi, baran74, reyhane banoo, نفس مامان, مامان هادی, fatemeh.tara, Zahra.O, مامان امیرعلی92, ati.raz, monamona, .....gandom, m.taghva, star9, Atefe joon, asra73, azam1360, hekmati009, ملیحه 54, نم نم بارون, mahsan3, nazgitta, yasamin zahra, m.n.nazemi, مهلا گلي, زهرا.ت, soghra banu, پروین94



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد