تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تزیین کیک ساده و راحت برای روز مرد ( کلاس مهارت )
#1
خوب خانوما همه مون میخواهیم برای روز مرد یه کار خاصی بکنبم چون عید موقع اولین برگزاری کلاس تو بخش شکلات دیدم که همه با ذوب کردن شکلات مشکلی ندارن اینجا براتو یه تزیین ساده برای کیک میزارم که هم خیلی خوشگله هم خوشمزه .

تموم نکات ریز رو براتون دونه دونه گفتم .
اگه این رولت رو نمیتونین درست کنین بهتره از یه رولت دیگه استفاده کنین .
حتی یه کیک ساده رو هم میتونین به این روش تزیین کنین . مشکلی پیش نمیاد .

ببینم چیکار میکنین DreamyeyesfDreamyeyesfDreamyeyesfDreamyeyesfDreamyeyesfFlowerysmileFlowerysmile


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
این دستور رولت این کیک :


[عکس: 97973.jpg]

رولت کیک :
شیر یک چهارم پیمانه
کره 2 ق غ
ا رد الک شده سه چهارم لیوان
پکینگ پودر 1 ق چ
شکر سه چهارم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
زرده تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه :
فر رو با 200 درجه گرم میکنیم .
سینی فر با باعاد 33 در 45 رو چرب میکنیم با کاغذ روغنی سینی رو میپوشونیم طوری که کاغذ از کناره های سینی بیرون بزنه .دوباره کاغذ روغنی رو هم چرب میکنیم .و روش کمی ارد میپاشیم .
شیر و کره رو توی ظرف کوچکی میزاریم روی حرارت تا کره ذوب بشه . وقتی کره ذوب شد زیرشو خیلی کم میکنیم و میزاریم تا گرم بمونه .
ارد و پکینگ پودر رو 2 بار با هم الک میکنیم .
توی یک ظرف پیرکش تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم . ( میتونین تو این مرحله کمی هم وانیل بهش اضافه کنین ) و روی حرارت ملایم با همزن به مدت 1 دقیقه هم میزنیم . اگر میترسین که تخم ممرغ ها بپزه میتونیم از روش بن ماری هم استفاده کنیم .
بعد از روی حرارت برمیداریم . و تخم مرغ های ولرم شده رو برای اینکه دماشون به دمای محیط برسه و حجمشون سه برابر بشه با همزن میزینم . با این کار غلظت تخم مرغ مثل خامه فرم گرفته میشه .
یک سوم از اردمون رو روی تخم مرغ ها الک میکنیم .با یه قاشق اروم اروم مواد رو با هم مخلوط یا فولد میکنیم . بعد باز هم ارد رو در دو نوبت به موادمون اضافه کرده و به ارومی هم میزنیم .
بعد اخر سر شیر و کره گرم مون رو به ارومی و یواش یواش روی مایه کیک ریخته و هم میزنیم .
مایه اماده شده مون رو تو سینی اماده شده ریخته و روشو با لیسک کاملا صاف میکنیم .
به مدت 10 دقیقه میزاریم توی فر تا وقتی که از کیک از کناره ها کمی جدا شد کیک مون اماده هستش .
از فر درمیاریم بخار اولیه اش که رفت . روی یک حوله یا همون کاغذ روغنی خودش یک بار رول میکنیم .
خوب دقت کنین اینکار رو با همون کاغذ روغنی چند بار تکرار میکنیم و رولت مون رو چند بار باز میکنیم و دوباره رول کرده و وقتی خیالمون راحت شد که رولت به هم نچسبیده رولت رو برای بار اخر باز با کاغذش رول میکنیم و روش یه دستمال نمدار میکشیم و میزاریم کنار تا خوب سرد بشه .
دستمال نمیزاره تا رولت خشک بشه .


این قسمت قرمز رنگ شامل تموم رولت ها میشه با دقت اینکارا انجام بدین


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3

[عکس: 97976.jpg]

برای اینکه کیک تون رنگ سبز بگیره میتونین یکی دو قطره رنگ مجاز سبز رو بهش اضافه کنین.
بعد از اینکه رولت ما سر شد رولش رو باز میکنیم و با یه فنجان چای سبز که با سه چهارم فنجان شکر مخلوط کردیم کیک مون رو خیس میکنیم .

[عکس: 97975.jpg]


خامه شیرین شده رو باز با رنگ سبز مخلوط کرده و روی کیک مون ریخته و با لیسک به همه جای کیک میرسونیم .
رولت رو رول میکنیم و اینبار باز هم میتونین با همون خامه سبز یا اینبار فقط به رنگ سفید . روی رولت رو خامه کشی کرده و بزارید تو یخچال .

[عکس: 97972.jpg]

حدود 70 گرم شکلات شیری رو میزاریم ذوب بشه به روش بن ماری بعد با یک قطره رنگ سبز مخلوط کرده تا رنگش کمی تغییر بکنه بعد توی قیف ریخته و با ماسوره خیلی ریز روی کاغذ روغنی به صورت خطهای در برهم میریزیم .و برای اینکه شکلات خودش رو بگیره میزاریم تو یخچال .


[عکس: 97971.jpg]

در این بین 150 گرم شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و وقتی ولرم ولرم شد روی شکلات سبز رنگمون ریخته و با لیسک به همه جای سینی میرسونیم .و باز میزاریم تو یخچال .

[عکس: 97970.jpg]

دقت کنین اگه شکلات سفیدتون داغ بود شکلات های سبزمون ذوب میشن

بعد با قالبهای دلخواه از شکلات قالب زده و کنار میزرایم .
نکته مهم اینجاست که برای نشکستن شکلات موقع قالب زدن باید یه کتری در حال جوش داشته باشین و یکی دو ثانیه قالب رو روی بخار بگیرین و بعد قالب بزنین .

[عکس: 97974.jpg]

حالا با شکلات ها کاملا روی کیک مون رو میپوشونیم

[عکس: 97969.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
(۱۱-۰۳-۱۳۹۱, ۰۲:۴۹ ب.ظ)shimamamani نوشته:  سيما جون با ماكروويو مي شه پختش؟!!!!!!! چه درجه اي؟
روي گاز كه فك كنم نميشه !hih درسته؟
Hanghead

عزیز من ماکرو فر ندارم یعینی همسرس بدش میاد میگه خیلی ضرر داره
میتونی تو همین بخش اشپزی انجمن دستور یک کیک رو با ماکروفر پیدا کنی اونو درست کنی

بعد بقیه مراحل رو مثل پست سوم همین تاپیک انجام بدی

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
با اجازه سیما جون
دوست من تماه کیکها وشیرینی هارو میشه تو ماکروفر پخت به شرطی که از کانوکشن استفاده کنی ودقیقا همون زمان رو بدی چون کانوکشن ماکرو رو تبدیل به فر میکنه البته شنیدم در کانوکشن حتی میشه ظروف فلزی گذاشت که خودم امتحان نکردم ولی کیکها وپیتزا که با کانوکشن پختم مثل کیکهFlowerysmile
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
#6
(۱۱-۰۳-۱۳۹۱, ۰۳:۴۸ ب.ظ)ehsan83 نوشته:  با اجازه سیما جون
دوست من تماه کیکها وشیرینی هارو میشه تو ماکروفر پخت به شرطی که از کانوکشن استفاده کنی ودقیقا همون زمان رو بدی چون کانوکشن ماکرو رو تبدیل به فر میکنه البته شنیدم در کانوکشن حتی میشه ظروف فلزی گذاشت که خودم امتحان نکردم ولی کیکها وپیتزا که با کانوکشن پختم مثل کیکهFlowerysmile

من امتحان كردم دقيقا تبديل به همون فر ميشه و ميتوني هر ظرف و قالب فلزي كه خواستس توش بذاري(1782)
پاسخ }
#7
(۲۹-۰۵-۱۳۹۱, ۰۳:۵۹ ق.ظ)niloofar112233 نوشته:  دوستان من تازه دارم میرم خونه خودم سولاردم ندارم ولی ماکروفر دارم.ولی به عملکردش وارد نیستم هنوز. این کانوکشن چیه؟میشه توضیح بدین؟سولاردم ها دارن یا ماکروفر هم داره؟

اغلب ماکروویوها هم گریل و هم کانوکشن دارن کانوکشن یه محیط گرم و داغ رو مثل فر فراهم میکنه و میتونی داخلش مثل فر کیک بپزی وقتی دکمه کانوکشن رو میزنی میتونی درجه حرارت رو از 120 تا 280 درجه سانتیگراد تغییر بدی و همینطور میتونی از پیش گرمایش استفاده کنی که محیط داخل ماکروویو رو به درجه حرارت مورد نظر میرسونه و بعد چند تا بوق میزنه اون موقع میتونی کیک رو داخل ماکروویو قرار بدی و زمان رو تنظیم کنی امیدوارم جوابت رو گرفته باشیFlowerysmile
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر ساده و راحت ( کلاس مهارت ) sima 146 86,229 ۱۷-۱۰-۱۳۹۵, ۱۱:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: مریم خانومی 1
  کلاس مهارت توصیفی (سبد نان با خمیر ) sima 7 12,040 ۱۰-۰۶-۱۳۹۴, ۰۴:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  کلاس مهارت ( حلقه های پیاز onion rings ) sima 0 3,050 ۱۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۱۱ ق.ظ
آخرین ارسال: sima
  دومین کلاس مهارت توصیفی sima 24 11,629 ۳۱-۰۳-۱۳۹۲, ۰۹:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: sima
  بیسکویت لینزر با تزیین رویال ( کلاس مهارت ) sima 0 4,456 ۱۶-۰۸-۱۳۹۱, ۰۵:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: sima