خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تــه چیــن اسفنـــاج

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
تــه چیــن اسفنـــاج
مواد لازم:
- برنج، 2 پيمانه
- زرده تخم‌مرغ، 3 عدد
- ماست، 4 قاشق سوپ‌خوري
- گوشت چرخ‌كرده، 250گرم
- پياز، 2 عدد بزرگ
- اسفناج، 500 گرم
- كره، 25گرم
- روغن مايع به مقدار لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پودر زعفران، يك قاشق چاي‌خوري سرپر
توضيح: پودر زعفران را در 3 قاشق سوپ‌خوري آب جوشيده داغ حل كرده و سپس روي كتري در حال جوش بگذاريد تا دم بكشد. پس از آن در مراحل پخت، از اين زعفران دم شده استفاده كنيد.

طرز تهيه:
1 – ابتدا برنج را شسته و همراه مقداري نمك به مدت حداقل 2 ساعت خيس كنيد. در اين فاصله زماني، اسفناج را پاك كرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنيد. سپس پياز را پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد. حالا در تابه‌اي متوسط، مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. پس از آن، پيازهاي خلال شده را در روغن به اندازه‌اي تفت دهيد تا طلايي رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد. پس از اينكه اسفناج نيز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش كنيد و مخلوط پياز و اسفناج سرخ شده را كنار بگذاريد.
2 – از طرفي ديگر، يك عدد پياز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنيد و بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و يك قاشق سوپ‌خوري محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزيد. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نيز تبخير شد، حرارت را خاموش كنيد.
نكته: شما مي‌توانيد گوشت چرخ كرده را به صورت كوفته‌هاي ريز درآورده و در ميان برنج بريزيد.
3 – داخل قابلمه متوسطي تا نيمه آب بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب به جوش آيد. سپس برنج را در آب در حال جوش ريخته و پس از نيم‌پز شدن، داخل سبد آبكشي كنيد.
4 – كاسه بلوري بزرگي آماده كنيد و زرده‌هاي تخم‌مرغ را در آن بريزيد. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنيد و پس از افزودن 2 قاشق باقيمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنيد. حالا برنج آبكش‌شده را داخل كاسه بريزيد و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط كنيد تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود.
5 ـ در يك تابه گود و نچسب، مقداري روغن ريخته و نيمي از برنج را داخل آن بريزيد. سپس مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي برنج ريخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد تا به طور يكنواخت روي برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لايه بعدي اين ته‌چين است؛ بنابراين سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور كامل بپوشانيد. در مرحله آخر، باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد. حالا تابه را با در روي شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهيد. پس از اينكه بخار از تابه بيرون زد، زير آن را كم كرده و كره را با كمي روغن روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. مدت زمان لازم براي دم كشيدن ته‌چين اسفناج، حدود 2ساعت است. پس از اين مدت، يك سيني يا ديس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانيد.

روش ديگر
ته‌چين را به جاي اجاق گاز، داخل فر نيز مي‌توانيد درست كنيد. بنابراين به جاي تابه از ظرف پيركس گرد استفاده كرده و پس از چرب كردن كف و ديواره ظرف با كمي روغن، مطابق روش فوق مواد را به صورت لايه لايه بريزيد؛ سپس ظرف را روي طبقه وسط فر ـ كه از پيش به مدت يك ربع روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم شده است ـ قرار دهيد. مدت زمان لازم براي پخت ته‌چين در فر، يك ساعت و نيم است.

نكته: براي آنكه ته‌چين به صورت سالم از داخل ظرف پيركس برگردانده شود، پيش از قرار دادن در فر، روي برنج را كمي روغن ريخته و پس از بيرون آوردن ظرف از فر، با استفاده از نوك چاقو، برنج را از ديواره ظرف جدا كنيد.
همشهری آنلاین
[تصویر:  20140131120705_t-es.jpg]


ویرایش فایل پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ عصر، توسط niloofar00.)
۱-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۴۶ عصر
نقل قول
5 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل سرخ, elipari, sara jon joni, زهرا77, قلب
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,346
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23955


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: تــه چیــن اسفنـــاج
من ته چین اسفناجم رو معمولا با اسفناج که با سیر و پیاز و دارچین میپزم و سینه مرغ پخته و ریش ریش شده درست میکنم

[تصویر:  20120201141150_010220121285.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elipari, niloofar00, sara jon joni, mozhgan57, 1368Sheri, زهرا77, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: تــه چیــن اسفنـــاج
ته چین اسفناج و گوشتYum2
[تصویر:  20121018192431_DSC02309.jpg]
[تصویر:  20121018192633_DSC02310.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲۷-۷-۱۳۹۱, ۰۸:۵۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elipari, sara jon joni, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: تــه چیــن اسفنـــاج
بار دیگه خونه مامان گلم
ته چین اسفناج با گوشت غذای مورد علاقه همسریYum2
[تصویر:  20121226122301_DSC02772.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۵۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل سرخ, Galaxy, مامان متین, negin.s, elipari, niloofar00, sara jon joni, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,535
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #5
RE: تــه چیــن اسفنـــاج
مرغ نصف 1 عدد
برنج 5 پیمانه
اسفناج تفت داده شده 1 کیلو
زعفران به اندازه لازم
روغن به میزان لازم
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
ابغوره 1 قاشق سوپخوری
ماست 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
زرده را در ظرف ریخته و خوب مخلوط کنیدماست ان را به ان اضافه کرده و مقدار کمی روغن به ان اضافه کنیدنمک و فلفل و کمی زعفران داخل مایه بریزید ابغوره را در این مرحله اضافه کنید کمی روغن داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا گرم شود 1/2 مواد را داخل قابلمه بریزید 1/2 از برنج را نیز داخل قابلمه بریزید مواد را مخلوط کرده و انرا صاف کنید حال مرغهارا به مایه اغشته کنید و کنار بگذارید اسفناج و پیاز سرخ شده را داخل مواد ریخته و مخلوط کنید حالا یک ردیف مرغ روی برنج بریزید و مقداری برنج روی مرغ و خوب انرا صاف کنید مایه مخلوط با اسفناج را بریزید و بقیه برنج را روی ان بریزید
مقداری زعفران روی برنج ریخته به مدت 45 دقیقه بگذارید با حرارت کم دم بکشد


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[تصویر:  20140803000333_-------14.jpg]
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۱-۵-۱۳۹۳, ۱۱:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, mozhgan57, 1368Sheri, زهرا77, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 16


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: تــه چیــن اسفنـــاج
ته چین مرغ و اسفناج

[تصویر:  20141106182725_2013-12-11-2178.jpg]
۱۵-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از z*gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, معصومه خانومی, monir jun, Akatora, زهرا77, گشنمه, negare, Atefe joon, nazgitta



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد