تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تــه چیــن اسفنـــاج
#1
مواد لازم:
- برنج، 2 پيمانه
- زرده تخم‌مرغ، 3 عدد
- ماست، 4 قاشق سوپ‌خوري
- گوشت چرخ‌كرده، 250گرم
- پياز، 2 عدد بزرگ
- اسفناج، 500 گرم
- كره، 25گرم
- روغن مايع به مقدار لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پودر زعفران، يك قاشق چاي‌خوري سرپر
توضيح: پودر زعفران را در 3 قاشق سوپ‌خوري آب جوشيده داغ حل كرده و سپس روي كتري در حال جوش بگذاريد تا دم بكشد. پس از آن در مراحل پخت، از اين زعفران دم شده استفاده كنيد.

طرز تهيه:
1 – ابتدا برنج را شسته و همراه مقداري نمك به مدت حداقل 2 ساعت خيس كنيد. در اين فاصله زماني، اسفناج را پاك كرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنيد. سپس پياز را پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد. حالا در تابه‌اي متوسط، مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. پس از آن، پيازهاي خلال شده را در روغن به اندازه‌اي تفت دهيد تا طلايي رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد. پس از اينكه اسفناج نيز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش كنيد و مخلوط پياز و اسفناج سرخ شده را كنار بگذاريد.
2 – از طرفي ديگر، يك عدد پياز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنيد و بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و يك قاشق سوپ‌خوري محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزيد. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نيز تبخير شد، حرارت را خاموش كنيد.
نكته: شما مي‌توانيد گوشت چرخ كرده را به صورت كوفته‌هاي ريز درآورده و در ميان برنج بريزيد.
3 – داخل قابلمه متوسطي تا نيمه آب بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب به جوش آيد. سپس برنج را در آب در حال جوش ريخته و پس از نيم‌پز شدن، داخل سبد آبكشي كنيد.
4 – كاسه بلوري بزرگي آماده كنيد و زرده‌هاي تخم‌مرغ را در آن بريزيد. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنيد و پس از افزودن 2 قاشق باقيمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنيد. حالا برنج آبكش‌شده را داخل كاسه بريزيد و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط كنيد تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود.
5 ـ در يك تابه گود و نچسب، مقداري روغن ريخته و نيمي از برنج را داخل آن بريزيد. سپس مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي برنج ريخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد تا به طور يكنواخت روي برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لايه بعدي اين ته‌چين است؛ بنابراين سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور كامل بپوشانيد. در مرحله آخر، باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد. حالا تابه را با در روي شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهيد. پس از اينكه بخار از تابه بيرون زد، زير آن را كم كرده و كره را با كمي روغن روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. مدت زمان لازم براي دم كشيدن ته‌چين اسفناج، حدود 2ساعت است. پس از اين مدت، يك سيني يا ديس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانيد.

روش ديگر
ته‌چين را به جاي اجاق گاز، داخل فر نيز مي‌توانيد درست كنيد. بنابراين به جاي تابه از ظرف پيركس گرد استفاده كرده و پس از چرب كردن كف و ديواره ظرف با كمي روغن، مطابق روش فوق مواد را به صورت لايه لايه بريزيد؛ سپس ظرف را روي طبقه وسط فر ـ كه از پيش به مدت يك ربع روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم شده است ـ قرار دهيد. مدت زمان لازم براي پخت ته‌چين در فر، يك ساعت و نيم است.

نكته: براي آنكه ته‌چين به صورت سالم از داخل ظرف پيركس برگردانده شود، پيش از قرار دادن در فر، روي برنج را كمي روغن ريخته و پس از بيرون آوردن ظرف از فر، با استفاده از نوك چاقو، برنج را از ديواره ظرف جدا كنيد.
همشهری آنلاین
[عکس: 20140131120705_t-es.jpg]


ویرایش فایل پیوست
پاسخ }
#2
من ته چین اسفناجم رو معمولا با اسفناج که با سیر و پیاز و دارچین میپزم و سینه مرغ پخته و ریش ریش شده درست میکنم

[عکس: 20120201141150_010220121285.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
ته چین اسفناج و گوشتYum2
[عکس: 20121018192431_DSC02309.jpg]
[عکس: 20121018192633_DSC02310.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#4
بار دیگه خونه مامان گلم
ته چین اسفناج با گوشت غذای مورد علاقه همسریYum2
[عکس: 20121226122301_DSC02772.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
مرغ نصف 1 عدد
برنج 5 پیمانه
اسفناج تفت داده شده 1 کیلو
زعفران به اندازه لازم
روغن به میزان لازم
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
ابغوره 1 قاشق سوپخوری
ماست 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
زرده را در ظرف ریخته و خوب مخلوط کنیدماست ان را به ان اضافه کرده و مقدار کمی روغن به ان اضافه کنیدنمک و فلفل و کمی زعفران داخل مایه بریزید ابغوره را در این مرحله اضافه کنید کمی روغن داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا گرم شود 1/2 مواد را داخل قابلمه بریزید 1/2 از برنج را نیز داخل قابلمه بریزید مواد را مخلوط کرده و انرا صاف کنید حال مرغهارا به مایه اغشته کنید و کنار بگذارید اسفناج و پیاز سرخ شده را داخل مواد ریخته و مخلوط کنید حالا یک ردیف مرغ روی برنج بریزید و مقداری برنج روی مرغ و خوب انرا صاف کنید مایه مخلوط با اسفناج را بریزید و بقیه برنج را روی ان بریزید
مقداری زعفران روی برنج ریخته به مدت 45 دقیقه بگذارید با حرارت کم دم بکشد


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20140803000333_-------14.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#6
ته چین مرغ و اسفناج

[عکس: 20141106182725_2013-12-11-2178.jpg]
پاسخ }
#7
3

[عکس: 20160617120335_IMG_20160616_135524.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }