تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقویت حافظه با سبزی تازه
#1
مصرف سبزی های تازه حافظه را تقویت می کند



استفاده از منابع غذایی امگا ۳ برای تقویت هوش و حافظه مفید است. ماهی های چرب، بادام، گردو، بادا م زمینی، کنجد و تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که می تواند موجب افزایش حافظه و هوش افراد شود.
فارس: یک متخصص تغذیه گفت: سبزی های تازه نقش آنتی اکسیدانی دارند و مصرف آنها موجب افزایش حافظه می شود.
سید ضیاءالدین مظهری افزود: سبزی ها و میوه های تازه سرشار از آنتی اکسیدان هستند.آتنی اکسیدان ها نیز در افزایش هوش نقش مهمی بر عهده دارند و سبزی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که رادیکال های آزاد را خنثی می کنند و خونرسانی را به مغز افزایش می دهند.
این متخصص تغذیه افزود: سبزی ها و میوه های تازه با خنثی کردن رادیکال های آزاد می توانند حالت ارتجاعی رگ های خونی را حفظ کنند و موجب خون رسانی بهتر به مغز و اعصاب می شوند که می تواند از کاهش توانایی های فکری و حافظه پیشگیری کند.
مظهری گفت: استفاده از منابع غذایی امگا ۳ برای تقویت هوش و حافظه مفید است. ماهی های چرب، بادام، گردو، بادام زمینی، کنجد و تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که می تواند موجب افزایش حافظه و هوش افراد شود.
وی اضافه کرد: ماده دیگری که موجب افزایش حافظه و هوش می شود، لیستین است که در عدس، ذرت، شیر، زرده تخم مرغ، تخمه آفتابگردان، جوانه گندم، بادام زمینی یافت می شود.
مظهری گفت: لیستین نقش مهمی در میانجی گرهای عصبی دارد که استیل کولین تولید می کند و موجب افزایش قدرت حافظه و هوش می شود.
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فواید سبزی های موجود در سبزی خوردن Galaxy 0 560 ۲۰-۰۳-۱۳۹۰, ۱۰:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy