تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهيه روغن دنبه
#1
شايد خيلي از دوستان موافق استفاده از دنبه و روغن آن نباشند ، ولي باور كنيد روغن بسيار خوشمزه و گرانيه56( دنبه گوسفندي كيلويي 9 هزار تومان) . خانواده پدري من اعتقادي به روغن مايع ندارند و ساليان ساله كه از اين روغن استفاده مي كنند و خدا رو شكر مشكل چربي خون هم ندارند.
با دستور زير كه حاصل بارها و بارها امتحان مواد مختلفه ، مي توان تا حد بسيار بالايي بوي دنبه را كم كرد:
دنبه
سيب درختي يا به
ماست
سركه يا آبليمو
پياز
تمام مواد بالا رو چرخ كرده و با مقدار مناسب آب مي گذاريم با شعله كم حسابي بپزه و روغن از توي بافت دنبه خارج بشه. از زردچوبه وپودر هل يا دارچين هم مي توان استفاده كرد. بعد از 3 الي 4 ساعت آب اضافه شده كاملا پريده و بافت دنبه هم ته نشين مي شود و روغن تمام ظرف رو پر مي كنه. بهتره از اين روغن توي يخچال نگه داري كرد.
[عکس: 20150115201304_IMG_20141228_232235.jpg]
پاسخ }
#2
سلام نمیدونم اسپم هست یا نه Dunnof ما هم وقتی روغن دمبه رو میگیریم مامانم واسه سرخ کردن سبزی قرمه ازش استفاده میکنه واقعا قرمه سبزیمون خوشمزه میشه 3 مامانم دمبه رو تکه تکه میکنه میذارش رو شعله ملایم خودش کم کم اب میشه وتازمانی که قهوه ای شد میذاریم رو گازبمونه 5 من که عاشق قرمه سبزی با روغن دمبه ام 20
خدایا آن ده که به تو نزدیکم کند 83
پاسخ }
#3
سلام. مورد خوبی رو مطرح کردین بعد از کلی بدگویی که پشت سر روغن حیوانی میشد تازه به این نتیجه رسیدن که دنبه علاوه بر کلی خاصیتش ضد آلزایمر هم هست و از این روغنای مایع بهتره البته من خودم زیاد مصرف ندارم به جز در چند مورد خاص که وقتی قربونی داشته باشیم دنبه اضافه رو خرد کرده تو قابلمه میریزم و رو حرارت ملایم میذارم تا خوب روغنشو پس بده یه پیاز درسته هم توش میندازم با کمی ادویه تا بوشو بگیره برای سرخ کردن سبزی و یا پیاز داغ داخل آش استفاده میکنم یا پیاز داغ کوفته طعم فوق العاده ای به غذا میده و خیلیم جون داره نگهداریشم باید تو یخچال باشه تا تند نشه. قبلنا بچه بودم مامانم درست میکرد باقیمانده دنبه رو داغ داغ خیلی دوست داشتم بخورم ولی الان با این بی تحرکیها66
[عکس: 20150415200450_images-14.bin]
پاسخ }
#4
راستي دوستان ما به تكه هاي باقيمانده دنبه كه سرخ شده، جزك ( ج با كسره خونده شه و ز با تشديد و فتحه) مي گيم. كه شنيدم توي شهر سمنان با اون نون درست مي كنند. اگه دوست سمناني داريم لطفا توضيح بده تا ما هم بيشتر ياد بگيريم56
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
نسرین جان با این تفاسیر دیگه بوی روغن دنبه گرفته میشه ؟

من روغن دنبه رو گرفتم توش یه دونه به رنده شده ریختم تا بوش رو بگیره بعد دودقیقه یهو همش سوخت دوکیلو دنبه گوسفندی حروم شد رفت

من فقط با بوش مشکل دارم یه راهی که دیگه اصلا بو نده ؟؟؟؟؟؟

101010
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آدم آرامش میده!
دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!
(1782)

همون mahyarjoon قدیمم
پاسخ }
#6
[quote='Atefe joon' pid='1218472' dateline='1421425364']
نسرین جان با این تفاسیر دیگه بوی روغن دنبه گرفته میشه ؟

من روغن دنبه رو گرفتم توش یه دونه به رنده شده ریختم تا بوش رو بگیره بعد دودقیقه یهو همش سوخت دوکیلو دنبه گوسفندی حروم شد رفت

من فقط با بوش مشکل دارم یه راهی که دیگه اصلا بو نده ؟؟؟؟؟؟

عاطفه جان به لازم نیست بریزی برای رفع بوی اون میتونی از پیاز درسته چند حبه سیر برگ بوو چوب دارچین داخل اون بندازی در اخر کار اون ها رو جدا کنی و بقیه ی کارها
این کار باعث میشه بوی اون کم بشه (یک مقدار بوی اون طبیعیه دیگه عزیزم)
پاسخ }
#7
(۲۶-۱۰-۱۳۹۳, ۰۲:۴۳ ب.ظ)نسرین کوچولو نوشته:  راستي دوستان ما به تكه هاي باقيمانده دنبه كه سرخ شده، جزك ( ج با كسره خونده شه و ز با تشديد و فتحه) مي گيم. كه شنيدم توي شهر سمنان با اون نون درست مي كنند. اگه دوست سمناني داريم لطفا توضيح بده تا ما هم بيشتر ياد بگيريم56

خانمی من سمنانی نیستم و مشهدیم اما این نون رو خیلی درست میکنیم
ما خیمر از نانوایی میگیریم و این جزک ها رو که ما تو مشهد بهش جزغاله میگیم رو با پیاز زیاد سرخ و لای خمیر ها مخلوط میکنیم
قدیما توی تنور یا سینی مسی درست میکنن اما مامان من توی سینی فر بازش میکنن و اون تو درستش میکنن
عالیه و من که عاشقشم16
قبول شدن درکارشناسی ارشد رو جذب میکنمgag
من بهمن دانشجوی ارشدم، بگو انشالله و بفرست صلوات قشنگه رو
پاسخ }
#8
1 من از ی دوست مشهدی اینجور یاد گرفتم که دنبه را چرخ کرده روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا اب بشن بعد ی لیوان شیررو اروم اروم اضافه میکنیم چون کف میکنه و سرریز میشه باید کم کم اضافه بشه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
عاطفه جون من نمي دونم شما توي چه مرحله اي به رو اضافه كردي ؟ و دماي روغن چقدر بوده ؟ ما از همون اول همه مواد رو با همديگه چرخ مي كنيم و همراه آب كافي روي شعله ملايم مي زاريم. يه كم زمان بره ولي ارزشش رو داره. راستي مي توني به را تكه تكه كني يا اينكه به قول مريم جون از پياز و سير استفاده كني . ماست هم يادتون نره. به نظرم با اين مواد بوش به حداقل مي رسه. من ايندفعه كه درست كردم زردچوبه هم ريختم كه باعث زردي روغن شده و بعضي وقتها كه روي برنج مي دم مثل كره جلوه مي كنه. البته شايد خيلي زرد شدن مناسب مهموني ها نباشه ولي براي خودمون محشره53
پاسخ }
#10
من هم يه روش بگم كه كاملا بوي دنبه رو ميگيره،من وقتي گوشت رو بسته بندي ميكنم،توي بسته يه كم دنبه خرد كرده و ميريزم،بعد هر دفعه كه گوشت ميپزم ،دنبه هم به همراهش پخته ميشه،بعد اينكه پخت،گوشت رو از ابش جدا ميكنم،دنبه و آب گوشت كه ميمونه رو صاف ميكنم،تو همون الك دنبه ها رو با پشت قاشق فشار ميدم كه له ميشه و وارد آب گوشت ميشه،تفاله شو ميريزم دور،و آبشو ميذارم تا خنك شه،روغن دنبه روي آب گوشت جمع ميشه و منجمد ميشه،با قاشق براحتي برميدارم و فريز ميكنم،چون توي آب گوشت پخته ميشه ،ديگه اون بوي بد و نداره،توي آش خيلي خوشمزه ميشه،مادر شوهرم زياد استفاده ميكنه توي آش و سوپ و يتيمچه و تاس كباب و قورمه سبزي....ولي خووب كالريششش ...5555angelicangelicچقدرر نوشتممم،درست كردنش اينهمه طول نميكشهه 67
پاسخ }