خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تهچین مرغ و بادمجان

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #1
تهچین مرغ و بادمجان
مواد اولیه :
سینه‌مرغ= ۳۰۰ گرم
برنج= ۴۰۰گرم
زعفران‌ آب‌کرده =سه قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ =شش عدد
بادنجان= ۳۰۰ گرم
روغن‌مایع =۱۵۰ گرم
ماست= ۲۵۰گرم
پیاز =یک عدد
نمک و فلفل =نصف قاشق چایخوری
زرشک و مغز گردو= به میزان لازم

دستور تهیه:
سینه‌مرغ را بعد از پاک کردن و شستن، با پیاز، نمک و فلفل می‌‌گذاریم تا آب‌پز می‌کنیم، بعد بادنجان‌ها را سرخ کرده آن‌گاه برنج را مثل چلو خیس کرده و آبکش می‌‌کنیم.
در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط کرده، هم می‌‌زنیم و داخل برنج پخته شده می‌‌ریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌‌کنیم. در یک ظرف پیرکس یا نسوز ابتدا یک لایه از برنج آماده شده از ته‌چین را ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم، آن‌گاه یک لایه از مرغ پخته شده را روی آن می‌‌ریزیم.
همچنین مقداری زرشک و مغز گردو و دوباره یک لایه برنج روی آن را ریخته و یک لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج می‌‌ریزیم و آن را صاف می‌کنیم، در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای ۳۰۰ درجه به مدت نیم‌ساعت می‌‌گذاریم تا سرخ شود.
اگر فر ندارید روی آن فویل بکشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه کردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ کنید، حالا می‌‌توانید بعد از سرد شدن آن را مثل کوکو، برش دهید.

[تصویر:  20120618102949_1.jpg][/align]
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۲۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
saratnt, ladybird68, عسل بانو1088, niloofar00, hekmati009, کیجا, azam1360, نسیم32
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
216
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 481


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: ته‌چین مرغ و بادمجان
این اولین ته چین من به دلیل کمبودوقت وگشنگی شوهرجون بدون تزیین Dunnof[تصویر:  20130225112149_DSC00264.jpg]
۷-۱۲-۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از saratnt به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, niloofar00, hekmati009
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3,251
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 5701


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
ته چین مرغ و بادمجان
ته چین مرغ و بادمجان
مرغ چرخ کرده بهتره سینه مرغ باشه
پیاز بزرگ سه عدد
بادمجان 4 عدد
زعفران اب کرده دو قاشق غذاخوری
برنج 4 پیمانه
بادمجانها را پوست کنده به نمک اغشته میکنیم میگذاریم یک نیم ساعتی بمانه تا تلخیش گرفته بشه.
بادمجانها را میشوریم و ورقه میکنیم و سرخ میکنیم.
پیازهای نگینی را سرخ کرده و با گوشت مرغ حسابی تفت میدهیم.و زعفران رو به مواد اضافه میکنیم.
برنج را ابکش میکنیم.
حالا برنج را به صورت یک لایه داخل قابلمه میریزیم یک ردیف بادمجان روی برنج میچینم و از مواد گوشتیمون بهش اضافه میکنیم.دوباره یک لایه بادمجان میگذاریم و بقیه برنج را روی مواد میریزیم و برنج را دم میکنیم.

به همین سادگی و خیلی خوشمزه
توصیه میکنم اگر رژیم غذایی دارید د رست نکنید چون اصلا نمیشه کم خورد عذاب وجدان میگیرید بعدش.1 (49)
[تصویر:  20131230143144_IMG_0100.JPG]
[تصویر:  20131230143209_IMG_0103.JPG]
امضای رويا صادقي
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
۹-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از رويا صادقي به دلیل این ارسال سپاس کرده.
آیسان6700, 1368Sheri, vidia, nafasam-a, elipari, قلب, niloofar00, McQueen, سمیرا مامان شهاب, nehdi, گلسان, felfelo, samaneh1990, ایران دخت, مهرناز مامانی, maryam_1, ratina, مهلا گلي
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
87
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 137


محل سکونت : تهران(افسریه)
ارسال: #4
RE: ته چین مرغ و بادمجان
اینم ته چین مرغ و بادمجون. من عالیییییییی. شدن من تصمیم گرفتم از این به بعد برا. مهمون درست کنم
[تصویر:  20140225223737_DSC_0006__.jpg]
امضای اوانجلینا
كار هر زن نيست با مرد زيستن، مغز خر ميخواهد و صبر خفن! (زن سعدي)
۶-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از اوانجلینا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
spssanb, مدیون مهرت, ایران دخت, 1368Sheri, nafasam-a, رويا صادقي, maryam1352, elipari, مهرناز مامانی, maryam_1
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
182
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 359


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: ته چین مرغ و بادمجان
اينم ته چين مرغ و بادمجان خوشمزه كه براي برادر شوشو كه مهمونمون بود درست كردم.مواد ته چينش مثل ته چين مرغ بودYum2Yum2Yum2
[تصویر:  20140504143602_1.jpg]
[تصویر:  20140504144923_4.jpg]
امضای ratina
گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از ratina به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, مهرناز مامانی, samaneh1990, maryam_1, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
182
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 359


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: ته چین مرغ و بادمجان
(۱۴-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ عصر)@ستاره نوشته شده توسط:  پس ماست و تخم مرغ نداره این ته چین؟

من ماست و تخم مرغ ريختم.درست مثل ته چين مرغ .فقط به جاي زرشك و مرغ از بادمجون سرخ شده و پيازداغ و مرغ استفاده كردم.از مرغ پخته شده و ريش ريش شده توش استفاده كردم.يك قاشق هم گلاب تو مواد ته چينش ريختم.خيلي خوشمزه شدYum2Yum2Yum2
امضای ratina
گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ عصر، توسط ratina.)
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ratina به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رويا صادقي, مهلا گلي



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد