تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهچین مرغ و بادمجان
#1
مواد اولیه :
سینه‌مرغ= ۳۰۰ گرم
برنج= ۴۰۰گرم
زعفران‌ آب‌کرده =سه قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ =شش عدد
بادنجان= ۳۰۰ گرم
روغن‌مایع =۱۵۰ گرم
ماست= ۲۵۰گرم
پیاز =یک عدد
نمک و فلفل =نصف قاشق چایخوری
زرشک و مغز گردو= به میزان لازم

دستور تهیه:
سینه‌مرغ را بعد از پاک کردن و شستن، با پیاز، نمک و فلفل می‌‌گذاریم تا آب‌پز می‌کنیم، بعد بادنجان‌ها را سرخ کرده آن‌گاه برنج را مثل چلو خیس کرده و آبکش می‌‌کنیم.
در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط کرده، هم می‌‌زنیم و داخل برنج پخته شده می‌‌ریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌‌کنیم. در یک ظرف پیرکس یا نسوز ابتدا یک لایه از برنج آماده شده از ته‌چین را ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم، آن‌گاه یک لایه از مرغ پخته شده را روی آن می‌‌ریزیم.
همچنین مقداری زرشک و مغز گردو و دوباره یک لایه برنج روی آن را ریخته و یک لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج می‌‌ریزیم و آن را صاف می‌کنیم، در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای ۳۰۰ درجه به مدت نیم‌ساعت می‌‌گذاریم تا سرخ شود.
اگر فر ندارید روی آن فویل بکشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه کردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ کنید، حالا می‌‌توانید بعد از سرد شدن آن را مثل کوکو، برش دهید.

[عکس: 20120618102949_1.jpg][/align]
[img] [عکس: yv5my7hppo9.png] [/img]
پاسخ }
#2
این اولین ته چین من به دلیل کمبودوقت وگشنگی شوهرجون بدون تزیین Dunnof[عکس: 20130225112149_DSC00264.jpg]
پاسخ }
#3
ته چین مرغ و بادمجان
مرغ چرخ کرده بهتره سینه مرغ باشه
پیاز بزرگ سه عدد
بادمجان 4 عدد
زعفران اب کرده دو قاشق غذاخوری
برنج 4 پیمانه
بادمجانها را پوست کنده به نمک اغشته میکنیم میگذاریم یک نیم ساعتی بمانه تا تلخیش گرفته بشه.
بادمجانها را میشوریم و ورقه میکنیم و سرخ میکنیم.
پیازهای نگینی را سرخ کرده و با گوشت مرغ حسابی تفت میدهیم.و زعفران رو به مواد اضافه میکنیم.
برنج را ابکش میکنیم.
حالا برنج را به صورت یک لایه داخل قابلمه میریزیم یک ردیف بادمجان روی برنج میچینم و از مواد گوشتیمون بهش اضافه میکنیم.دوباره یک لایه بادمجان میگذاریم و بقیه برنج را روی مواد میریزیم و برنج را دم میکنیم.

به همین سادگی و خیلی خوشمزه
توصیه میکنم اگر رژیم غذایی دارید د رست نکنید چون اصلا نمیشه کم خورد عذاب وجدان میگیرید بعدش.1 (49)
[عکس: 20131230143144_IMG_0100.JPG]
[عکس: 20131230143209_IMG_0103.JPG]
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }
#4
اینم ته چین مرغ و بادمجون. من عالیییییییی. شدن من تصمیم گرفتم از این به بعد برا. مهمون درست کنم
[عکس: 20140225223737_DSC_0006__.jpg]

كار هر زن نيست با مرد زيستن، مغز خر ميخواهد و صبر خفن! (زن سعدي)
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اينم ته چين مرغ و بادمجان خوشمزه كه براي برادر شوشو كه مهمونمون بود درست كردم.مواد ته چينش مثل ته چين مرغ بودYum2Yum2Yum2
[عکس: 20140504143602_1.jpg]
[عکس: 20140504144923_4.jpg]
گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
پاسخ }
#6
(۱۴-۰۲-۱۳۹۳, ۰۲:۰۱ ب.ظ)@ستاره نوشته:  پس ماست و تخم مرغ نداره این ته چین؟

من ماست و تخم مرغ ريختم.درست مثل ته چين مرغ .فقط به جاي زرشك و مرغ از بادمجون سرخ شده و پيازداغ و مرغ استفاده كردم.از مرغ پخته شده و ريش ريش شده توش استفاده كردم.يك قاشق هم گلاب تو مواد ته چينش ريختم.خيلي خوشمزه شدYum2Yum2Yum2
گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
پاسخ }
#7
[عکس: 20150501111801_IMG_4672.JPG]
[عکس: 20150501111837_IMG_4673.JPG]
[عکس: 20150501111859_IMG_4660.JPG]
[عکس: 20150501111919_IMG_4661.JPG]
پاسخ }
#8
اصلا طعمش عجیب عالی بود 333333

[عکس: 20150816003422_20150731_132828.jpg]
میدونی چرا شیرازیا حافظ رو بیشتر از سعدی دوست دارن؟
چون سعدی میگه : برو کار کن مگو چیست کار ،
ولی حافظ میگه :بر لب جوی نشین و گذر عمر ببین
laf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20150909200257_IMG_1348.JPG]
[عکس: 20150909200325_IMG_1349.JPG]
نسوخته ها تو عکس اینجوری افتاده
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#10
[عکس: 20160204091148_IMG_6803.JPG]
[عکس: 20160204091327_IMG_6805.JPG]
بخاطر کمبود وقت که دارم چندوقتیه .
بادمجان رفت لایی پلو و تخم مرغ +زعفران+روغن+کمی از آب مرغ
مرغ هم کنارشون سرو کردم.چون خام بود لای مواد تهچین نرفت
پاسخ }