تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهیه انواع قهوه
#11
قهوه فرانسوي با كاكائو (خیلی راحت با ماکروفر)

مواد لازم


قهوه ترک یا فرانسوي:1-2 قاشق مرباخوري
نسکافه : 1 قاشق چایخوری
پودركاكائو: 1-2 قاشق مرباخوري
شير سرد :1 لیوان

شكر:1 قاشق مرباخوري (به دلخواه)
طرز تهیه:

ابتدا شكر را در لیوان میریزیم بعد شیر سرد رو میریزیم روش(هم نمیزنیم)
بعداول کاکائو، بعدش نسکافه و بعد قهوه رو میریزیم روش. تا سطح شیر رو بپوشونه.هم نمیزنیم. (ترتیب ریختن مهمه)
لیوان رو در و ماکروفر گرم میکنیم. مواظب باشید شیر سر نره.وفتی لبه های قهوه شروع به بالا رفتن از لبه های لیوان کرد آمادست.حدود یک دقیقه تا 1.5 دقیقه
روی قهوه حالت ابرو باد میگیره.
الان عکسی ندارم اما درست کردم عکسش رو میذارم تا ببینید چقدر ظاهر هیجان انگیزی داره(1782)
پاسخ }
#12
امروز خواستم قهوه با کف شیر درست کنم دیدم بلد نیستم کف شیر بسازم crying
زنگ زدم دوستم که کافیشاپ داره گفت برای درست کردن کف شیر باید شیر گرم یا سرد(هر کدوم که دوست دارید) با دور تند همزن اینقدر بزنیم تا کفش ثابت بشه بعد با قاشق جمعش میکنیم ومیریزیم روی قهوه
به همین سادگی به همین خوشمزگی به کدوم خوشمزگی DunnofنمیدونمDunnof
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#13
روش هاي مختلف دم كردن قهوه
براي تهيه نوشيدني قهوه، قهوه را مي توان به صورت هاي مختلف دم كرد. تمام اين روش ها را به چهار دسته كلي تقسيم بندي نموده اند كه تفاوت اين روش ها تنها به اين نكته بستگي دارد كه چگونه آب را به قهوه اضافه مي كنند.

جوشاندن
يكي از روش هاي قديمي دم كردن قهوه كه هنوز در خاور ميانه، آفريقاي شمالي، تركيه و يونان به كار مي رود، اين است كه قهوه را به همراه آب، داخل قوري مي ريزند و اجازه مي دهند كه آرام به جوش آيد. اين نوع قهوه را گاهي شيرين مصرف مي كنند. براي اين كارچند حبه قند داخل قوري مي ريزند و مي گذارند تا همراه قهوه به جوش آيد. گاهي به اين قهوه هل هم اضافه مي كنند.

قهوه ترك به اين روش تهيه مي شود. قهوه بدست آمده، نوشيدني غليظي است كه رويش كف دارد و پودر قهوه هم در ته فنجان، ته نشين شده است.

تحت فشار قرار دادن
قهوه اسپرسو ، با تحت فشار قرار دادن آب داغ تهيه مي شود. اين روش براي تهيه انواع نوشيدني هاي قهوه به كار مي رود. قهوه اسپرسو طعم متمايزي داشته و به علاوه رويش ماده خامه مانندي جمع مي شود.

در اين روش از نوعي قوري كه سه بخش دارد استفاده مي كنند. در قسمت پاييني، آب مي ريزند. پس از آن كه آب به جوش مي آيد، با فشار وارد قسمت مياني مي شود كه پودر قهوه در آن قسمت قرار دارد. در نهايت، نوشيدني قهوه در قسمت بالايي قوري جمع مي شود. معمولاً قوري را روي گاز مي گذارند تا عمليات تهيه قهوه صورت گيرد.

كمك گرفتن از نيروي جاذبه
روشي ديگر براي تهيه ي نوشيدني قهوه، قرار دادن پودر قهوه داخل يك صافي است كه آب جوش قطره قطره روي قهوه مي چكد. طعم اين قهوه به ميزان آب و قهوه بسيار بستگي دارد. اما كلاً طعم قهوه اسپرسو از اين قهوه بهتر است. در اين روش با استفاده از نيروي جاذبه، آب از ميان پودر قهوه عبور مي كند و قهوه خوش طعمي را ايجاد مي نمايد.

خيس كردن
در اين روش از استوانه اي شيشه اي كه داراي پيستون صافي داري است استفاده مي كنند. قهوه و آب جوش در استوانه با هم مخلوط مي شوند (معمولاً به مدت چند دقيقه) قبل از آن كه پيستون كه به شكل فويل است، پايين بيايد. در اين هنگام نوشيدني قهوه در قسمت بالايي آماده ريختن است.

قهوه هاي كيسه اي نسبت به چاي كيسه اي كمياب ترند. اين امر به دليل آن است كه در تهيه ي قهوه كيسه اي بايد مقدار زيادي قهوه آسياب شده (نسبت به چاي به كار رفته در چاي كيسه اي) به كار برد كه از نظر اقتصادي براي توليد كنندگان اين محصولات، با صرفه نمي باشد.

در تمام اين روش ها از مخلوط آب جوش با قهوه آسياب شده (دانه قهوه اي كه برشته و آسياب شده است) استفاده مي شود. پودر قهوه يا پشت صافي باقي مي ماند يا همراه نوشيدني داخل فنجان ريخته مي شود. ميزان ريز بودن دانه قهوه بستگي به نوع نوشيدني دارد كه قرار است با آن تهيه شود.

دستگاه هاي برقي تهيه قهوه، آب را جوش مي آورند و سپس مواد لازم را بدون اين كه لازم باشد انسان كمك زيادي كند، با هم مخلوط مي كنند. اين دستگاه ها بر اساس برنامه زمان بندي خاصي عمل مي كنند. افرادي كه در تهيه نوشيدني قهوه مهارت دارند، دانه هاي سبز قهوه خام و دم كردن آنها به روش سنتي را ترجيح مي دهند.
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
#14
قهوه موکا

قهوه موکا

مواد لازم:
شیر داغ یک دوم لیوان لاته
قهوه فوری اسپرسو 1 فنجان
سس شکلات 2 ق غذاخوری

[عکس: 20120914000740_.jpg]

طرز تهیه:
ابتدا یک دوم لیوان لاته را از شیر داغ پر کنیدسپس قهوه اسپرسو را به آن اضافه کرده و در نهایت سس شکلات را به نوشیدنی بیافزائید.
برای تزیین میتوان از سس شکلات و خامه نیز استفاده کرد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#15
شیوه آماده کردن موكاچینو
[عکس: 20121011110558_1058_634736279541858203_l.jpg]

مواد اولیه :

سس شکلات خیلی غلیظ - 30 گرم
شیرِ داغ - یک پیمانه
مخلوط کاکائو و شکر - یک قاشق چایخوری
قهوه ی اسپرسو - 10 گرم
کفِ شیر - به میزان دلخواه


طرز تهیه:

ابتدا درون لیوان مورد نظر سُسِ غلیظِ شکلات را ریخته، از مخلوط پودر کاکائو و شکر روی شکلات استفاده کنید. قهوه اسپرسو را دَم کرده، شیر را به آرامی روی مواد بریزید و سپس قهوه ی اسپرسو را به آرامی از مرکز لیوان روی شیر بریزید. این کار باعث می شود سُس شکلات و قهوه وسط شیر قرار بگیرید. در این مرحله کف شیر را روی قهوه ریخته و روی کفِ شیر را با سُس شکلات تزیین کنید.
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
پاسخ }
#16
جدول میزان موادبرای هر فنجان در تهیه انواع قهوه

[عکس: 20130915103017_1237039_421106241328813_694976537_n.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تهیه قهوه با کِمِکس(Chemex) Galaxy 0 330 ۲۵-۰۷-۱۳۹۵, ۰۹:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه قهوه با فرنچ پرس Galaxy 0 311 ۱۳-۰۶-۱۳۹۵, ۱۰:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy